Ново земетресение
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
///peter написа:Всеки пуска тема за това което го касае него, ето например, ако ти се интересуваш от сутрешните ерекции на колегите, човека се интересува от това дали няма да му падне тавана на главата (образно казано).
Петърчо,пак ли ти бре?!
Сън не спиш да хванеш някого по обед във форума и да почнеш с великите си писания.
За всеки който е пропуснал часовете по география,да си ги преговори.България се намира в зона на сеизмична активност и то зараждаща се,тоест тепърва ще се засилват подобни явления.Ако тоя форум беше Японски,трябва ли през 3 минути да се поства тема за земетресения???
Ето,почетете малко,може да си отговорите на някои въпроси:
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?&city=2061>ype=2&gsubtype=71>ype=2
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
ех това заметресение
точно като е било отивах към белослав а то пътя натам е като след война и дори земята да са разцепи няма да направи впечатление 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
jordanpar написа:///peter написа:Всеки пуска тема за това което го касае него, ето например, ако ти се интересуваш от сутрешните ерекции на колегите, човека се интересува от това дали няма да му падне тавана на главата (образно казано).
Петърчо,пак ли ти бре?!
Сън не спиш да хванеш някого по обед във форума и да почнеш с великите си писания.
За всеки който е пропуснал часовете по география,да си ги преговори.България се намира в зона на сеизмична активност и то зараждаща се,тоест тепърва ще се засилват подобни явления.Ако тоя форум беше Японски,трябва ли през 3 минути да се поства тема за земетресения???
Ето,почетете малко,може да си отговорите на някои въпроси:
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?&city=2061>ype=2&gsubtype=71>ype=2
много тъпа статия честно

и кво сега дай като в Япония всеки ден има заметресения ние да не пускаме теми когато тук има земетресение?
ако помислиш малко ще се сетиш че тази тема може бе е пусната за да разберем повече... къде е епицентъра с ква сила е ударило и т.н.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ogi написа:много тъпа статия честно![]()
и кво сега дай като в Япония всеки ден има заметресения ние да не пускаме теми когато тук има земетресение?
ако помислиш малко ще се сетиш че тази тема може бе е пусната за да разберем повече... къде е епицентъра с ква сила е ударило и т.н.
Не му се впрягай, то човека чете в Джърнито за наУчната дейност, а и като го видиш кви ги пише...

Иначе, Жоржи да! Само дебна във форума за теб!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Във Видин не съм го усетил, хем по това време закусвах.
Ей тия продължават с ядрените опити май
Ей тия продължават с ядрените опити май

BMW only!
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Абе лягам си аз към 5, 5 и нещо тая сутрин и от умора имах чувството, че ми се клати леглото и се сетих за земетресение, незнам защо
И вече заспал, стори ми се след 5мин, а то явно е било 11 без 10 , се събуждам, люлеейки се стабилно, като в лодка при голямо вълнение... вратите на секцията почват да се отварят, имах чувството, че ще падне върху мене
И мислех, че пак е от умората и си въобразявам ... и пак откъртих
Понеже не ми се струваше реално да си мисля за земетресение и след малко да ме люлее наистина
П.С. До сега, колкото и пъти да ме е люляло, докато съм спал, ни веднъж не съм се събуждал от това... спя като пън... но тоя път явно е било доста силно

П.С. До сега, колкото и пъти да ме е люляло, докато съм спал, ни веднъж не съм се събуждал от това... спя като пън... но тоя път явно е било доста силно

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
това е било много на изток от рая...
или пък аз съм безчувствен...
, почва да ме фаща яд че не ги усещам тия земетресения....
или пък аз съм безчувствен...

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4