Измамниците - ГЛОБУЛ
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
micaelbal написа:Ами общо взето нищо не е станало освен това че според думите на оператора телефона ми взел че поумнял и решил да изпраща смс около 22:30 та чак до 23:40 но явно го е било яд на мен и ги е пращал на номер с добавена стойност и то цели 4 лв за смс. Ако това не е идиотщина здраве му кажи. По думите на оператора има изпращани смс на всеки 30 сек. с две паузи от по 4 мин. Значи гадния телефон като е забил пращал пращал и спрял за цигара после пак. Това че те са ме натоварили ми е ясно не ми е ясно само защо не са спрели телефона на кредитния лимит даже сутринта си работеше нормално говорих от него и около 10:00 ми изпратиха смс че телефона е срян за надвишаване на кредитния лимит ами кретени такива каде бяхте когато сметката е станала такава
Колега на тъщата е същият случай, само че с М-тел.
Тя жената наистина е пратила 1-2 sms към някаква игра, и май са я надцакали по същата схема!
Кажи на Л.С. коя е играта?
Преди години на баща ми в сметката на мтел имаше 168 смс-а, пращани през 1 минута. Тогава ми казаха, че ако е било през по-малко от минута, значи може да е грешка, но иначе това време било достатъчно за изпращане на нормален смс. Аз им предложих да доведа баща ми, за да видят, че 168 смс-а няма да успее да напише и за 2 седмици и то ако се старае.
Как да е, платихме сметката.
Как да е, платихме сметката.
- micaelbal
- Потребител
-
- Кара: E39 525 DA
Абе и господ да слезе тези гадни византиици няма да се оправят ами само боикот аз поне ги "рекламирам" колкото мога 5 човека да откажа от тях ще сам доволен
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
няма оправия момчета
ще си плащаме като стой та гледай
преди 2 седмици получих фактурата за тапите им неправомерни неустойки и ве4е ми зжаниат да ги платя
мамицата им мрасна
ама и аз имам план за отмъщение.
то и хора който работят в глобул имат кредити - - - и хоп без уведомление изведнъж кредита станал бързо изискуем

ще си плащаме като стой та гледай
преди 2 седмици получих фактурата за тапите им неправомерни неустойки и ве4е ми зжаниат да ги платя
мамицата им мрасна
ама и аз имам план за отмъщение.
то и хора който работят в глобул имат кредити - - - и хоп без уведомление изведнъж кредита станал бързо изискуем

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
2 месеца нямах възможност да си платя телефона, сметката беше общо 75 лв. Отивам аз да плащам в германос да ми пускат пак телефона, оназ вика имаш неустойка 170 лв, освен тези 75... така и не платих тези пари, купих си нова карта пък ще видя как ще се опрая с тез 245 лв
иначе аз за 2 месеца не сам имал такива неустойки даже на потребителския си кредит... кви са тез нехора от глобул се чудя аз.... идиоти !

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
това искам и аз да кажа колеги
колкото и кредит да имаш и дори ама дори да се скриеш напално за 5 - 6 месеца и да не внасяш нито стотинка пак банката се договаря отново или с теб или с поръчител или с роднина пак да има някаква минимална внос4ица.
а тия боклуци минат не минат 3 месеца айдееееееее неустойки
и това го научаваш като отидеш да си платиш
ЕБ*ТИ И ТАПИТЕ ГРЪЦКИ ЛИХВАРИ
колкото и кредит да имаш и дори ама дори да се скриеш напално за 5 - 6 месеца и да не внасяш нито стотинка пак банката се договаря отново или с теб или с поръчител или с роднина пак да има някаква минимална внос4ица.
а тия боклуци минат не минат 3 месеца айдееееееее неустойки
и това го научаваш като отидеш да си платиш
ЕБ*ТИ И ТАПИТЕ ГРЪЦКИ ЛИХВАРИ
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
колега защо не отидеш с един сак жълтици и да си платиш неустойките без разправии 

"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
sappa написа:колега защо не отидеш с един сак жълтици и да си платиш неустойките без разправии

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3