Твърдо 120км/ч лява лента!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Авг 2009, 3:00

Както ти казаха, максималната е 130... Карал си със 120... Така че, все има някой, който да те задмине с 10км/ч :mhihi:
Be safe...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Авг 2009, 3:19

Браво, много добре. :clap:
И докато има такива терикатчета, като тебе, дето да се мислят за Закона, то ще има и от онези, които изпреварват в дясната лента.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Авг 2009, 3:29

krystal написа:Браво, много добре. :clap:
И докато има такива терикатчета, като тебе, дето да се мислят за Закона, то ще има и от онези, които изпреварват в дясната лента.
Викаш 200 и нагоре е по-добре от 120 (и повече-най важното) :shock:
Ако сте отваряли сладур.цом-ще видите на най-интелектуално орязаните ф-версии в инфото-"Обичам високите скорости.." :help:
П.П. Не правя намеци към колежката/те в слуая :idea: (друга ми е идеята..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 07 Авг 2009, 4:09

№0123456789 написа:
ACCELERATOR написа:..... най-лявата лента се използва само ПРИ ИЗПРЕВАРВАНЕ.....

Такъв филм НЕСЪЩЕСТВУВА! Има си закон , а и логика:
- ако караш средна лента с максимално-допустима, то как някой ще те изпревари с по-голяма в лявата?
Едно е да пропуснеш автомобили със "специален режим"(линейки, полиция,правителствени и др.подобни) а друго е правото в средна или лява лента да караш с (подчертавам) МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМА скорост.

Това твое твърдение в никакъв закон несъществува. ;)

:bgflag:

Напротив колега тъй като наще магистрали са с по две ленти (и аварийна) ти си длъжен на двулентов път да използваш крайна дясна лента а лявата само за изпреварване :idea:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Авг 2009, 7:36

Transportera написа:пак хубаво че не сте се засякли с 3-те с-класи и майбаха 4401,и да не им дадеш път :winky:

това накой баш бабаит ли е :roll:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 07 Авг 2009, 7:46

1. Към автора, това повече не го прави - крайна лява лента на всякъде по света служи за изпреварване, може да 'апнеш някъде шамароците...

2. Яворе, не троши бусчето...харесал съм го

3. Онзи пича с актуализацията на скоростите - кое да актуализират при положение, че 50% от колите са на годините на твоите абитюрентки и абсулвентки 91 и 84 набор????

4. Точно хората с 4401 са си бая бабаити, риска да останеш доволен след среща от третия вид с тях доста сериозен.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Авг 2009, 7:49

steeN написа:не че нещо, ама ограничението от доста години е 130 км/ч. така че приемливата скорост за движение си е 140 км/ч в тази лента. аз не бих се гордял с това, което си направил... големия проблем за мен са изпреварванията без видимост и умишлено срещу движението на пътища без мантинела...

Точно така е и освен това бих добавил, недей се прави на българин, защото с този начин на мислене няма да промениш нищо освен да сътвориш някое тежко ПТП, заради малоумник който кара с 200 мисли се за безмъртен ама е решил че ти със сигурност ще се отместиш от пътя му, поне помисли, че жена и деца караш.... :roll:
А и помисли за случай, например жена ти ражда и някой като теб отпред вика ебал съм му майката и не те пуска, да не говорим, че познавам доста хора които изобщо нито ще се бият с теб, нито ще те псуват, а като те изпреварят дори през банкета със 160 ще рискуват живота си за да погубят твоя и на семейството ти, само за да си върнат! Помисли разумно ли е? По добре карай със 140 в средна лента и ги гледай как измират.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 07 Авг 2009, 8:12

Dimo написа:
Точно така е и освен това бих добавил, недей се прави на българин, защото с този начин на мислене няма да промениш нищо освен да сътвориш някое тежко ПТП, заради малоумник който кара с 200 мисли се за безмъртен ама е решил че ти със сигурност ще се отместиш от пътя му, поне помисли, че жена и деца караш.... :roll:
А и помисли за случай, например жена ти ражда и някой като теб отпред вика ебал съм му майката и не те пуска, да не говорим, че познавам доста хора които изобщо нито ще се бият с теб, нито ще те псуват, а като те изпреварят дори през банкета със 160 ще рискуват живота си за да погубят твоя и на семейството ти, само за да си върнат! Помисли разумно ли е? По добре карай със 140 в средна лента и ги гледай как измират.

Вероятно имаш право колега както и другите! :clap:
Действах в момент на афект и без значение от това дали допустимата скорост е 120 или 130км/ч или се кара задължително в дясна лента, то подразбирам, че манталитета на българина си остава недодялан за съжаление.

Все пак благодаря Ви за коментарите и изказаните мнения на всички :yes: :yes: :wave:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 07 Авг 2009, 8:16

...пич- моли се да не се срещнем на пътя!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 07 Авг 2009, 8:24

Ако е ескорт с 4401 няма да имаш големи проблем. Пази се от Форд Транзит - пътнически :D, че там шефа го няма.

Между другото ти предлагам:
1. Да газиш пешеходците, които не пресичат на зебра или пресичат на червено.
2. Да блъскаш всички, които се престрояват без мигач.
3. Челно да влизаш на коли, които карат на дълги фарове без значение от трафика. Може да влизаш челно и на турски, румънски и украински тирове, които изпреварват на "шано".
4. и т.н.

Като изключим шегата, постъпката ти ще доведе до неприятности единствено за теб. Аз не бих се постарал да променям това, което не мога.
Селото се оказа точно във града

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 07 Авг 2009, 8:33

alexsch написа:...пич- моли се да не се срещнем на пътя!

Ако искаш нещо да ми кажеш или го казвай или не с нерви!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Авг 2009, 9:10

Педъл ту дъ метъл и това е! :) Всеко Пунто 1.1 от 95-та година може да поддържа на Тракия 160 км/ч и да подскача като въшка около вашата кола със съпругата и децата ви вътре! Гледката е забавна докато не установите, че при тези подскоци контрола на колата клони към нула! И, че колкото и да е гъзарски джипа ви - ако го карате с 230 км/ч и се натресете във фиат подскачащ по платната, гледката няма да е приятна! Докато ако фиата си кара със 100 км/ч, а вие със 140 - шансовете да оцелеете се подобряват! :D
Последна промяна MatriX_Fucked на 07 Авг 2009, 9:12, променена общо 2 пъти
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 07 Авг 2009, 9:10

Сам о казваш....има ДЕТЕ и ЖЕНА????!! Нормално ли е да се правиш на отворен като караш с 120 в лява лента???!! Сещаш ли, че ако зад теб има некъв с е.ати джипа...като те подпутне малко...може да се срещнеш с мантинелата??!

Какво искаш да покажеш с това? :shock:

А и ограничението е 130км/ч!!!!!

А доколкото знам лява лента се използва за по-бързо движещите се автомобили или за изпреварващите??!!! :?: :!:

Не знам откъде ти идва тая смелост да караш в лява лента с 120......ама аз ако видя някой я с S-classe, Х5 тва онова...и са по-бързи от мен...нали се сещаш как бързо..бързо се прибирам..щот не знам кой е вътре и какво може да ми се случи след тва???!

Айде стига с превземки, карай си спокойно в дясно, като има да изпреварваш...тогава минавай в лява лента!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Авг 2009, 9:29

павката написа:
Transportera написа:пак хубаво че не сте се засякли с 3-те с-класи и майбаха 4401,и да не им дадеш път :winky:

това накой баш бабаит ли е :roll:

Тихомир, Иво и Марин говори ли ти нещо Изображение Изображение Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 07 Авг 2009, 9:30

Освен да те пишат по весниците, друго няма да направиш с тази скорост в лявата лента.

п.с. Ти май зимаш пример от турските кервани който се мотат в лявата лента, освен нерви и предпоставки за ПТП друго няма да промениш.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата