Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 15 Авг 2009, 22:46

///peter написа:А само трябваше да започнете с това при коя "журналистка" е било предаването. Едва издържах да догледам цялото предаване...
Та СКИСА, са нещо да кажеш за обективната ти журналистка?
;)
тая освен, че е флегма е и болна :shock:
:yes:

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 15 Авг 2009, 23:31

:clap: Браво на колегата ама тая се опитваше крие надписа на фланелката с микрофона :evil:
Последна промяна drift_streets на 15 Авг 2009, 23:33, променена общо 1 път
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 15 Авг 2009, 23:32

да,като е Дилян..няма проблеми :help:
то се вижда как се пе4елят тези поръ4ки на 2 министерства...300 000 ..лева.. то без пари..скица направил логистиката..,,където толкова хвалеше тази журналистка,, а Дилян монтирал асансиорите..
къде са 90 000 и 300 000лв е разбира се,може и за 1000 000 да сложат.. :D
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Авг 2009, 1:03

tonito написа:да,като е Дилян..няма проблеми :help:
то се вижда как се пе4елят тези поръ4ки на 2 министерства...300 000 ..лева.. то без пари..скица направил логистиката..,,където толкова хвалеше тази журналистка,, а Дилян монтирал асансиорите..

къде па прочете ,че е без пари ,бе ?!? сяко нещо си струва пари и са платени! и пенчеви са си платили ,квото им струва стоката и са си изкарали колкото им струва! без пари и мама на тате не дава! а ,че некой е спечелил поръчка не е задължително да е с далавера и съм сигурен ,че не е без да проверявам и без да ме интересува кой кво говори ,щото познавам хората!
а за журналистката -нее съм гледал интервюто ,но тези ,които съм гледал стават и я харусвам! тва ,че по някакъв начин е ошашкала дилян не означава ,че не е журналист!!! които предавания съм и гледал на мен ми харусват и така се прави ! тва ,че не се е отнесла приятелски с дилян не ме фърля в обратната страна....

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 16 Авг 2009, 1:09

tonito написа:да,като е Дилян..няма проблеми :help:
Колега, то може и вместо 20 депутатски Мергела да вземат 200 Дачии...Всяко хубаво нещо струва пари
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Авг 2009, 9:32

то ако връткаха далавери пенчевите,вече щеше да има наредена ем-ка туринг,а не да се мъчи с м50-то :roll:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Авг 2009, 10:16

На мен ми се струва, че журналистката злоупотребява с тази цена от 90-100 хиляди лева дето я натъртват, защот тя е цена за два асансьора, без монтаж и другите фактори определящи цената.
А Дилян добре се представи.
Изобщо не се съмнявам, че цялата шумотевица е прах в очите ;)
Всеки който познава пенчеви не би се съмнявал, че са се явили на търг изрядно подготвени в края на краищата качествените неща винаги са по скъпи и по дълготрайни, а и експлоатационните им разходи през годините са много по малко :idea:
Така, че ако беше малко по-отпуснат Дилян да я направи на 5 стотинки с глуповатите и въпроси щеше друго да пее после тая в студиото.
Но това рабирасе няма как да стане при положение, че единия е учил 5 години как да задава подвеждащи въпроси и после да вади какъвто си поиска контекст от отговора им, а другия е инжинер и за него всяко нещо си има точно определен отговор, който означава едно нещо, а не 5 различни неща ;)

Поздрави на Пенчеви :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от Vasseca » 16 Авг 2009, 11:54

Гледах част от предаването,четох и друга информация,за въпросната поръчка.Не познавам колегата Пенчев,но от това което видях ми се струва,че всичко си е напълно коректно.Самото демонтиране на старите асансьори си е цифра пари,и това бая оскъпява поръчката.За пример сменях си стъклото в Камор и стъклото ми струваше 850лв,а платих накрая 1500лв с намаление,просто дребните части като се натрупат си стават бая пари.А относно за българсикте фирми "Марица-М" и "Изамет",мога да кажа че по-скапани асансьори не съм ползвал.Работя в стройтелството,и ми се налага да използвам често асансьори в нови сгради.Мога да кажа,че асансьора в блока,в който живея е на поне 15г.,и е в пъти по-хубав и вози по-меко отколкото на БГ фирмите!Просто сега им трябва някой да накиснат и това са най-слабите от веригата.Лоша работа!Дано истана да излезе на яве!

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 16 Авг 2009, 12:23

Вярно много го притискаше с тия цени, но това и е работата...казват и 2 асансьора са 90хил отивай и питай що тия два са 300хил...
Аз лично мисля, че по-добре да я бяха пратили момата да пита тия, заради чийто процент цената е 300хил, а не 90...щот за да спечелиш голям държавен търг, трябва да си платиш на когото трябва и като дадеш цена 90хил и като платиш процентите и трябва да си вадиш от джоба, за да купиш асансьорите, от чийто монтаж би трябвало да си на печалба ;)
Та аз мисля че, това че се плаща процент няма нищо лошо, основния въпрос е как после ще си свършиш работата. Т.е. плащаш си търга, свършваш си перфектно работата взимаш си добра печалба, плащаш добре на работниците и всичко е ок. Сигурен съм, че на всякъде по света за големи търгове някой прибира парички, но изпълнителя си свършва работа като хората и печели достатъчно и всички са доволни.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 16 Авг 2009, 13:24

Такава коза ако е мерило за обективна журналистика - здраве му кажи Изображение

Не може така да го напада с объркващи въпроси човека, при положение, че не е проверила цялата си информация при възложителя на обществената поръчка. ;) Предполагам в документацията цялостно е описано за какво е използван всеки лев при изпълнението на поръчката. А тя директно се хваща за разликата от 200к в парите, сякаш Пенчеви сами са решили да сложат този тип асаньори. Такава заслужава да я цапнеш с мокър парцал през мусурата Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Авг 2009, 18:25

дилян просто се обърка...!! работили са извън работно време ,защото достъпа там не е бил постоянно възможен и е на разрешителен режим...!! не е било по-скъпо ,щото са работили извънредно ,за да стане по-бързо ,а щото се влиза само в определени дни да се работи и тия дни -има и почивни от тях,а преждевременното изпълнение е просто бонус от фирмата му.
не искам да му бъда адвокат. аз съм му приятел и знам ,че не е направил нищо нередно . човека застава за пръв път пред камера и е нормално да се е спекъл.
а ако не сте прочели имената- репортерката е различна от журналистката в студиото! и дори и да е еднаква-това и е работата-да зивлича новини и да измъква подробности и факти...!! на дилян е да слага асансьори,на нея и е да поставя хората в такива ситуации ,че да измъква новини.
така ,че не съдя репортерката ,въпреки ,че извъртя разговора в неудобна за дилян посока и го преекспонира ,както и беше удобно на нея за интервюто....! в крайна сметка има правораздавателни органи и презумцията е за невинност ,а не за виновност!/тва значи ,че докато не се докаже ,че си виновен си невинен/!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 16 Авг 2009, 20:47

Ще си позволя един съвет към братята Пенчеви ако ми позволят :)
Следващият път като ви поканят на подобен разговор-интервю, поискайте си въпросите които ще ви задават да ви ги пратят по едно мейлче предварително, за да можете да си ги прегледате, подготвите и подковете отговорите си по-убедително. Изважадате си повечко статистика и цифрички/журналята обичат такива неща/ :mhihi: Проучете добре темата и конфликта от различните страни и гледни точки, и си направете една добра фирмена позиция по дадената тема :)
Успех :yes:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Авг 2009, 21:33

РаботИ се бързо ,защото срока койтро бяхме дали в тръжната документация беше най-късия възможен за нас изпълним само и само от там да се спечелят точки , гаранцията която дадохме на техниката беше другият фактор "тежест" - там пък дадохме срок който в България никой никога не е давал :!: В момента вече не мога да се сетя в трите тежести :arrow: гаранционен срок с включен сервиз до времето на изтичането му , цена и срок за цялостно изпълнение кое с какъв процент беше ,но при отварянето на офертите се оказа ,че сме абсолютен фаворит.

Предполагам някои от вас са имали досег с хора на власта по едни или други причини , но трябва да ви кажа ,че всеки божи ден по време на изпълнението на СМР навсякъде висяха разни "народни избранници" и зяпаха всичко как се случва , мърмориха за праха който засипа коридорите на Народното събрание , имаше опити за кражби на материали :shock: :!: Да , правилно го прочетохте ...
Там или влизаш и работиш като луд само и само да свършиш навреме или просто другата възможност е абсолютно немислима :!:
Както брат ми каза в неговия пост и по телевизията изпълнихме поръчката и въведохме в експлоатация уредбите 1 (!) месец по-рано.Само ние си знаем какво ни е коствало ,но знаем и разбрахме това какъв престиж е ;) Тези две уредби от към "Дондуков' са най-натоварените ,защото от там влизат всички външни лица в сградата - някакъв ад който е продължавал в продължение на над 35 години , в следствие на което старите уредби бяха нечовешки амортизирани.В тази сграда единствения асансьор ,който е в добро състояние е този на Дядо Тодор , бог да го прости човека ,който е така отделен ,че в момента никой не го ползва и почти не е ползван след смяната на власта преди много години.

Колеги , сега тече разследване от прокуратурата - те ще си прегледат всички документи внимателно , там измежду тях има един формуляр наречен 'количествено-стойностна сметка'. Там сме записали "мо та мо" кое колко струва ,всяка една стъпка - демонтаж на старите асансьорни уредби , строителни работи по шахтите и машинното помещение,доставка , монтаж и всичко стъпка по стъпка - няма нищо скрито покрито .За такива обществени поръчки всичко много внимателно се гледа и подготвя - от тяхна страна работи екип от юристи които така изготвят документацията ,че всякакви рискове в последствие при проверки да са абсолютно изолирани.Те не са прости и не се връзвайте на тези провокации ...

Днес се прибрах от отпуска след 10 дена път по абсолютно цяла България и 2350 (!) км в Пиринска , Родопска , Тракийска , Странджанска ,Морска части и Северна България.Видях как се сече гора и как ТИРове с чужда регистрация са спряни на най-неочаквани места в планините по поляни и на пътя без никакво обозначение и контрабандно се товари материала и тихо мълком всичко се изнася :evil: Не сикам да говоря за мизерията по почти цялата страна ,че ми се повръща ... За тези неща и още куп други скрити и погледите не се казва нищо , нали
:mhihi:

Последно да спомена ,че за мен от цялата работа ни направиха нечовешката реклама ,защото няма нищо нередно и работата е отлично свършена :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 16 Авг 2009, 21:46

Penchev написа: Последно да спомена ,че за мен от цялата работа ни направиха нечовешката реклама ,защото няма нищо нередно и работата е отлично свършена :D
най-правилната гледна точка!
другото и другите, си ги сложи на к.ра!
ше пораснат, па ше разберат!! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 17 Авг 2009, 10:40

в. Телеграф

"Директорът на "Управление на собствеността Димитър Радонов си тръгва, след като проверка откри нарушения при възлагане на обществени поръчки, една от които е за скъпите асансьори в бившия Партиен дом."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата