Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ
Модератор: Общи модератори
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети

Последна промяна drift_streets на 15 Авг 2009, 23:33, променена общо 1 път
- tonito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба си да му прави мекици
да,като е Дилян..няма проблеми
то се вижда как се пе4елят тези поръ4ки на 2 министерства...300 000 ..лева.. то без пари..скица направил логистиката..,,където толкова хвалеше тази журналистка,, а Дилян монтирал асансиорите..
къде са 90 000 и 300 000лв е разбира се,може и за 1000 000 да сложат..

то се вижда как се пе4елят тези поръ4ки на 2 министерства...300 000 ..лева.. то без пари..скица направил логистиката..,,където толкова хвалеше тази журналистка,, а Дилян монтирал асансиорите..

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
tonito написа:да,като е Дилян..няма проблеми![]()
къде па прочете ,че е без пари ,бе ?!? сяко нещо си струва пари и са платени! и пенчеви са си платили ,квото им струва стоката и са си изкарали колкото им струва! без пари и мама на тате не дава! а ,че некой е спечелил поръчка не е задължително да е с далавера и съм сигурен ,че не е без да проверявам и без да ме интересува кой кво говори ,щото познавам хората!
а за журналистката -нее съм гледал интервюто ,но тези ,които съм гледал стават и я харусвам! тва ,че по някакъв начин е ошашкала дилян не означава ,че не е журналист!!! които предавания съм и гледал на мен ми харусват и така се прави ! тва ,че не се е отнесла приятелски с дилян не ме фърля в обратната страна....
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Колега, то може и вместо 20 депутатски Мергела да вземат 200 Дачии...Всяко хубаво нещо струва париtonito написа:да,като е Дилян..няма проблеми![]()

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
На мен ми се струва, че журналистката злоупотребява с тази цена от 90-100 хиляди лева дето я натъртват, защот тя е цена за два асансьора, без монтаж и другите фактори определящи цената.
А Дилян добре се представи.
Изобщо не се съмнявам, че цялата шумотевица е прах в очите
Всеки който познава пенчеви не би се съмнявал, че са се явили на търг изрядно подготвени в края на краищата качествените неща винаги са по скъпи и по дълготрайни, а и експлоатационните им разходи през годините са много по малко
Така, че ако беше малко по-отпуснат Дилян да я направи на 5 стотинки с глуповатите и въпроси щеше друго да пее после тая в студиото.
Но това рабирасе няма как да стане при положение, че единия е учил 5 години как да задава подвеждащи въпроси и после да вади какъвто си поиска контекст от отговора им, а другия е инжинер и за него всяко нещо си има точно определен отговор, който означава едно нещо, а не 5 различни неща
Поздрави на Пенчеви
А Дилян добре се представи.
Изобщо не се съмнявам, че цялата шумотевица е прах в очите

Всеки който познава пенчеви не би се съмнявал, че са се явили на търг изрядно подготвени в края на краищата качествените неща винаги са по скъпи и по дълготрайни, а и експлоатационните им разходи през годините са много по малко

Така, че ако беше малко по-отпуснат Дилян да я направи на 5 стотинки с глуповатите и въпроси щеше друго да пее после тая в студиото.
Но това рабирасе няма как да стане при положение, че единия е учил 5 години как да задава подвеждащи въпроси и после да вади какъвто си поиска контекст от отговора им, а другия е инжинер и за него всяко нещо си има точно определен отговор, който означава едно нещо, а не 5 различни неща

Поздрави на Пенчеви

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Гледах част от предаването,четох и друга информация,за въпросната поръчка.Не познавам колегата Пенчев,но от това което видях ми се струва,че всичко си е напълно коректно.Самото демонтиране на старите асансьори си е цифра пари,и това бая оскъпява поръчката.За пример сменях си стъклото в Камор и стъклото ми струваше 850лв,а платих накрая 1500лв с намаление,просто дребните части като се натрупат си стават бая пари.А относно за българсикте фирми "Марица-М" и "Изамет",мога да кажа че по-скапани асансьори не съм ползвал.Работя в стройтелството,и ми се налага да използвам често асансьори в нови сгради.Мога да кажа,че асансьора в блока,в който живея е на поне 15г.,и е в пъти по-хубав и вози по-меко отколкото на БГ фирмите!Просто сега им трябва някой да накиснат и това са най-слабите от веригата.Лоша работа!Дано истана да излезе на яве!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Вярно много го притискаше с тия цени, но това и е работата...казват и 2 асансьора са 90хил отивай и питай що тия два са 300хил...
Аз лично мисля, че по-добре да я бяха пратили момата да пита тия, заради чийто процент цената е 300хил, а не 90...щот за да спечелиш голям държавен търг, трябва да си платиш на когото трябва и като дадеш цена 90хил и като платиш процентите и трябва да си вадиш от джоба, за да купиш асансьорите, от чийто монтаж би трябвало да си на печалба
Та аз мисля че, това че се плаща процент няма нищо лошо, основния въпрос е как после ще си свършиш работата. Т.е. плащаш си търга, свършваш си перфектно работата взимаш си добра печалба, плащаш добре на работниците и всичко е ок. Сигурен съм, че на всякъде по света за големи търгове някой прибира парички, но изпълнителя си свършва работа като хората и печели достатъчно и всички са доволни.
Аз лично мисля, че по-добре да я бяха пратили момата да пита тия, заради чийто процент цената е 300хил, а не 90...щот за да спечелиш голям държавен търг, трябва да си платиш на когото трябва и като дадеш цена 90хил и като платиш процентите и трябва да си вадиш от джоба, за да купиш асансьорите, от чийто монтаж би трябвало да си на печалба

Та аз мисля че, това че се плаща процент няма нищо лошо, основния въпрос е как после ще си свършиш работата. Т.е. плащаш си търга, свършваш си перфектно работата взимаш си добра печалба, плащаш добре на работниците и всичко е ок. Сигурен съм, че на всякъде по света за големи търгове някой прибира парички, но изпълнителя си свършва работа като хората и печели достатъчно и всички са доволни.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Такава коза ако е мерило за обективна журналистика - здраве му кажи
Не може така да го напада с объркващи въпроси човека, при положение, че не е проверила цялата си информация при възложителя на обществената поръчка.
Предполагам в документацията цялостно е описано за какво е използван всеки лев при изпълнението на поръчката. А тя директно се хваща за разликата от 200к в парите, сякаш Пенчеви сами са решили да сложат този тип асаньори. Такава заслужава да я цапнеш с мокър парцал през мусурата 

Не може така да го напада с объркващи въпроси човека, при положение, че не е проверила цялата си информация при възложителя на обществената поръчка.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
дилян просто се обърка...!! работили са извън работно време ,защото достъпа там не е бил постоянно възможен и е на разрешителен режим...!! не е било по-скъпо ,щото са работили извънредно ,за да стане по-бързо ,а щото се влиза само в определени дни да се работи и тия дни -има и почивни от тях,а преждевременното изпълнение е просто бонус от фирмата му.
не искам да му бъда адвокат. аз съм му приятел и знам ,че не е направил нищо нередно . човека застава за пръв път пред камера и е нормално да се е спекъл.
а ако не сте прочели имената- репортерката е различна от журналистката в студиото! и дори и да е еднаква-това и е работата-да зивлича новини и да измъква подробности и факти...!! на дилян е да слага асансьори,на нея и е да поставя хората в такива ситуации ,че да измъква новини.
така ,че не съдя репортерката ,въпреки ,че извъртя разговора в неудобна за дилян посока и го преекспонира ,както и беше удобно на нея за интервюто....! в крайна сметка има правораздавателни органи и презумцията е за невинност ,а не за виновност!/тва значи ,че докато не се докаже ,че си виновен си невинен/!
не искам да му бъда адвокат. аз съм му приятел и знам ,че не е направил нищо нередно . човека застава за пръв път пред камера и е нормално да се е спекъл.
а ако не сте прочели имената- репортерката е различна от журналистката в студиото! и дори и да е еднаква-това и е работата-да зивлича новини и да измъква подробности и факти...!! на дилян е да слага асансьори,на нея и е да поставя хората в такива ситуации ,че да измъква новини.
така ,че не съдя репортерката ,въпреки ,че извъртя разговора в неудобна за дилян посока и го преекспонира ,както и беше удобно на нея за интервюто....! в крайна сметка има правораздавателни органи и презумцията е за невинност ,а не за виновност!/тва значи ,че докато не се докаже ,че си виновен си невинен/!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Ще си позволя един съвет към братята Пенчеви ако ми позволят
Следващият път като ви поканят на подобен разговор-интервю, поискайте си въпросите които ще ви задават да ви ги пратят по едно мейлче предварително, за да можете да си ги прегледате, подготвите и подковете отговорите си по-убедително. Изважадате си повечко статистика и цифрички/журналята обичат такива неща/
Проучете добре темата и конфликта от различните страни и гледни точки, и си направете една добра фирмена позиция по дадената тема
Успех

Следващият път като ви поканят на подобен разговор-интервю, поискайте си въпросите които ще ви задават да ви ги пратят по едно мейлче предварително, за да можете да си ги прегледате, подготвите и подковете отговорите си по-убедително. Изважадате си повечко статистика и цифрички/журналята обичат такива неща/

Успех

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
РаботИ се бързо ,защото срока койтро бяхме дали в тръжната документация беше най-късия възможен за нас изпълним само и само от там да се спечелят точки , гаранцията която дадохме на техниката беше другият фактор "тежест" - там пък дадохме срок който в България никой никога не е давал
В момента вече не мога да се сетя в трите тежести
гаранционен срок с включен сервиз до времето на изтичането му , цена и срок за цялостно изпълнение кое с какъв процент беше ,но при отварянето на офертите се оказа ,че сме абсолютен фаворит.
Предполагам някои от вас са имали досег с хора на власта по едни или други причини , но трябва да ви кажа ,че всеки божи ден по време на изпълнението на СМР навсякъде висяха разни "народни избранници" и зяпаха всичко как се случва , мърмориха за праха който засипа коридорите на Народното събрание , имаше опити за кражби на материали
Да , правилно го прочетохте ...
Там или влизаш и работиш като луд само и само да свършиш навреме или просто другата възможност е абсолютно немислима
Както брат ми каза в неговия пост и по телевизията изпълнихме поръчката и въведохме в експлоатация уредбите 1 (!) месец по-рано.Само ние си знаем какво ни е коствало ,но знаем и разбрахме това какъв престиж е
Тези две уредби от към "Дондуков' са най-натоварените ,защото от там влизат всички външни лица в сградата - някакъв ад който е продължавал в продължение на над 35 години , в следствие на което старите уредби бяха нечовешки амортизирани.В тази сграда единствения асансьор ,който е в добро състояние е този на Дядо Тодор , бог да го прости човека ,който е така отделен ,че в момента никой не го ползва и почти не е ползван след смяната на власта преди много години.
Колеги , сега тече разследване от прокуратурата - те ще си прегледат всички документи внимателно , там измежду тях има един формуляр наречен 'количествено-стойностна сметка'. Там сме записали "мо та мо" кое колко струва ,всяка една стъпка - демонтаж на старите асансьорни уредби , строителни работи по шахтите и машинното помещение,доставка , монтаж и всичко стъпка по стъпка - няма нищо скрито покрито .За такива обществени поръчки всичко много внимателно се гледа и подготвя - от тяхна страна работи екип от юристи които така изготвят документацията ,че всякакви рискове в последствие при проверки да са абсолютно изолирани.Те не са прости и не се връзвайте на тези провокации ...
Днес се прибрах от отпуска след 10 дена път по абсолютно цяла България и 2350 (!) км в Пиринска , Родопска , Тракийска , Странджанска ,Морска части и Северна България.Видях как се сече гора и как ТИРове с чужда регистрация са спряни на най-неочаквани места в планините по поляни и на пътя без никакво обозначение и контрабандно се товари материала и тихо мълком всичко се изнася
Не сикам да говоря за мизерията по почти цялата страна ,че ми се повръща ... За тези неща и още куп други скрити и погледите не се казва нищо , нали
Последно да спомена ,че за мен от цялата работа ни направиха нечовешката реклама ,защото няма нищо нередно и работата е отлично свършена
Георги Пенчев

Предполагам някои от вас са имали досег с хора на власта по едни или други причини , но трябва да ви кажа ,че всеки божи ден по време на изпълнението на СМР навсякъде висяха разни "народни избранници" и зяпаха всичко как се случва , мърмориха за праха който засипа коридорите на Народното събрание , имаше опити за кражби на материали

Там или влизаш и работиш като луд само и само да свършиш навреме или просто другата възможност е абсолютно немислима

Както брат ми каза в неговия пост и по телевизията изпълнихме поръчката и въведохме в експлоатация уредбите 1 (!) месец по-рано.Само ние си знаем какво ни е коствало ,но знаем и разбрахме това какъв престиж е

Колеги , сега тече разследване от прокуратурата - те ще си прегледат всички документи внимателно , там измежду тях има един формуляр наречен 'количествено-стойностна сметка'. Там сме записали "мо та мо" кое колко струва ,всяка една стъпка - демонтаж на старите асансьорни уредби , строителни работи по шахтите и машинното помещение,доставка , монтаж и всичко стъпка по стъпка - няма нищо скрито покрито .За такива обществени поръчки всичко много внимателно се гледа и подготвя - от тяхна страна работи екип от юристи които така изготвят документацията ,че всякакви рискове в последствие при проверки да са абсолютно изолирани.Те не са прости и не се връзвайте на тези провокации ...
Днес се прибрах от отпуска след 10 дена път по абсолютно цяла България и 2350 (!) км в Пиринска , Родопска , Тракийска , Странджанска ,Морска части и Северна България.Видях как се сече гора и как ТИРове с чужда регистрация са спряни на най-неочаквани места в планините по поляни и на пътя без никакво обозначение и контрабандно се товари материала и тихо мълком всичко се изнася

Последно да спомена ,че за мен от цялата работа ни направиха нечовешката реклама ,защото няма нищо нередно и работата е отлично свършена

Георги Пенчев
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
най-правилната гледна точка!Penchev написа: Последно да спомена ,че за мен от цялата работа ни направиха нечовешката реклама ,защото няма нищо нередно и работата е отлично свършена![]()
другото и другите, си ги сложи на к.ра!
ше пораснат, па ше разберат!!

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
в. Телеграф
"Директорът на "Управление на собствеността Димитър Радонов си тръгва, след като проверка откри нарушения при възлагане на обществени поръчки, една от които е за скъпите асансьори в бившия Партиен дом."
"Директорът на "Управление на собствеността Димитър Радонов си тръгва, след като проверка откри нарушения при възлагане на обществени поръчки, една от които е за скъпите асансьори в бившия Партиен дом."