Безполезността на Българската полиция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Авг 2009, 10:53

GRIPEN написа:

1. Това с предоставената техника в кой филм го гледа ??
2. Даването на колата на собственика не зависи от полицията !
3. Ти в качеството на какъв ходи да подаваш жалба, че закъснявала дограмата на приятелката ти и от къв' зор отиде в полицията да се жалиш ???

1.Това с техниката е от реалният живот,неинформираният не живее по добре,нета се използва не само за "дъра-бъра",доколкото си спомням централата дето е свързана с мобилните телефони се намира в банкя(България) :mhihi:

2.даването на собственика става само с прокурорско разрешение,издразни ме реакцията на милиционера с отношението си към възрасните хора,ако бяха некой мутри-щеше ...а то нямаше да им задържат колата де,но ако беше станало такова "недоразумение" щеше да обикаля около мутрите и да роболепничи-виждал съм подобни неща...

3.Когато отидох до районното попитах дали аз мога да подам жалба от името на еди кой си защото е еди къдеси,поясниха ми че мога да подам от мое име за този случай като допълнително обяснение

Искам да подчертая само изришно че...най-вероятно не всички полицаи са такива...най-вероятно,защото на мен не ми се е случвало да ми свършат работа...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 24 Авг 2009, 13:53

Не бе, Димитров, сега мисля и аз да отида до районното, защото като си взимах цигари сутринта, продавачката се забави, щото правеше кафе на друг клиент. Мамка му, нервирах се, ще викна кварталния да й направи забележка на тая. :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Авг 2009, 14:02

ferdy написа:Не бе, Димитров, сега мисля и аз да отида до районното, защото като си взимах цигари сутринта, продавачката се забави, щото правеше кафе на друг клиент. Мамка му, нервирах се, ще викна кварталния да й направи забележка на тая. :evil:

Колежке, почвате да ме дразните, ще пусна жалба до РДВР-то!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Авг 2009, 14:05

ferdy написа:Не бе, Димитров, сега мисля и аз да отида до районното, защото като си взимах цигари сутринта, продавачката се забави, щото правеше кафе на друг клиент. Мамка му, нервирах се, ще викна кварталния да й направи забележка на тая. :evil:

Ти...май си смешника на квартала а??
Браво моето момче/момиче,радваш ме :mhihi:

тъй като вече имам опит,в купом ше ви предам в районното тука!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 24 Авг 2009, 14:12

Ма това е безобразие, бе колеги! Ще насъскам ДАНС, защото ме смущавате и двамата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Авг 2009, 14:25

Ще насъскаш, аз бутнах Петьо и Алекси :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата