BMW-та цвят пепел от рози на МО вбесиха Борисов
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Mind_Control написа:DjFace написа:Te наистина са 518!!! Сега гледах репортажа по БТв и се видя "518" на задния капак. По интересното е, че те били ПРЕБОЯДИСАНИ в този цвят! Има нещо педераско в цяла работа май!:)
Това е някаква измама.. Няма такова БМВ е39. Явно бояджиите като са пребоядисвали са се изгаврили
В интерес на истината има Е39-518 но много ме съмнява тея министерските да са такива!Иначе цвета кърти мивки!Отдалеко да си личи че министрите ни лесно дават ду.е!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
momo-1st написа:Mind_Control написа:DjFace написа:Te наистина са 518!!! Сега гледах репортажа по БТв и се видя "518" на задния капак. По интересното е, че те били ПРЕБОЯДИСАНИ в този цвят! Има нещо педераско в цяла работа май!:)
Това е някаква измама.. Няма такова БМВ е39. Явно бояджиите като са пребоядисвали са се изгаврили
В интерес на истината има Е39-518 но много ме съмнява тея министерските да са такива!Иначе цвета кърти мивки!Отдалеко да си личи че министрите ни лесно дават ду.е!![]()
От къде си черпиш информацията, защото навсякъде където е описана историята на е39 пише, че 520 е най- малкото. Даже и в mobile.de няма обяви за е39 1.8
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Mind_Control написа:momo-1st написа:Mind_Control написа:DjFace написа:Te наистина са 518!!! Сега гледах репортажа по БТв и се видя "518" на задния капак. По интересното е, че те били ПРЕБОЯДИСАНИ в този цвят! Има нещо педераско в цяла работа май!:)
В интерес на истината има Е39-518 но много ме съмнява тея министерските да са такива!Иначе цвета кърти мивки!Отдалеко да си личи че министрите ни лесно дават ду.е!![]()
От къде си черпиш информацията, защото навсякъде където е описана историята на е39 пише, че 520 е най- малкото. Даже и в mobile.de няма обяви за е39 1.8
Ами питай чичо гугъл-той знае всичко!
Поздрави и успех!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
© написа:а какво е логичното обяснение за този цвят?
"бояджията имаше само такъв цвят и за това ги боядисаха в розово" съвсем не ми звучи правдоподобно - така пишеше в в.24 часа
по вероятно изглежда това за дъщерята на Свинаров
и въобще някой возил ли се е в тях???
Аз вече го казах... заради бала на щерката е... 101% сигурна информация...
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
European написа:Mind_Control написа:Това е някаква измама.. Няма такова БМВ е39. Явно бояджиите като са пребоядисвали са се изгаврили
Предста'аш ли си верно
Най-вероятно така ще е!Иначе не вярвам някой генерал или министър,да има мерак да се пречка по пътя с 1.8 и то на 5-ца,дето е 1.5 тона Къде по гот е като подадеш газ да си те залепя за седалката а?К`во като ще гори малко повечко Да не искате сега пък и на метан да карат госпдата генерали.....
И на мойта Е36 отзад пише М3,обаче си е 318i.Ма т`ва щото трябваше да скрия отлюспеното парче боя точно на това място

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Mollov написа:© написа:а какво е логичното обяснение за този цвят?
"бояджията имаше само такъв цвят и за това ги боядисаха в розово" съвсем не ми звучи правдоподобно - така пишеше в в.24 часа
по вероятно изглежда това за дъщерята на Свинаров
и въобще някой возил ли се е в тях???
Аз вече го казах... заради бала на щерката е... 101% сигурна информация...
Това ако е вярно трябва Свинаров да го разтрелят публично, а дъщеря му да я дадат на мангалите да я чукат.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Mind_Control написа:
подкрепям колегата е34 518 има за е39 518 не съм чувал

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е сутринта го даваха свинаров (ебаси и фамилията де) и вика "нямам никакви спомени"
Питаха го за щерка му с какво е била на бала-вика "не си спомням нищо"
Питаха го за щерка му с какво е била на бала-вика "не си спомням нищо"
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5