и пак роми вилнеят срещу полицаи !!! ДОКОГА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Авг 2009, 11:39

Не знам, но аз съм ЗА нов възродителен процес! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Авг 2009, 12:03

Незнам и аз, ама тука много сте отворени да се стреля, ама ако вие сте на мястото на полицаите, дали ще сте толкоз куражлии? Като по-горния колега за неориентираните хора, аз пък се дразня от неоснователно изхвърлящите се. Автомати и нам си к'во, откровено си мисля, че повечето дето ги пишат тези работи не са нищо повече от обикновенни лаладжии лекомислено приказващи каквото им дойде наум. Също и дали са държали и стреляли с АК-47 например, май някои и в казарма не са ходили, ма нейсе, рамбовци са всички. По-полека, щото отстрани лесно се съди. Аз лично съм за по-големи отговорности и права на полицаите, но готови ли са самите те за такива? Убаво, бойни патрони, ама скапан закон, ко прайм? Обществото ни е болно, властите също. Незнам какво е лекарството за това, освен може би 100-150 г. Възраждане.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 31 Авг 2009, 12:18

Тия нямаше да бъдат живи, ако законите ни бяха като в САЩ :roll: Дано се осъзнаят и тия полицаи и започнат да действат по-решително и по-грубо... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 31 Авг 2009, 15:13

Защо трябва да се питаме ДОКОГА?! Ами до тогава до когато правителството не вземе мерки!Не може един полицай да излиза на служба с пистолет и палка, а циганите да са с колове и брадви ... а и на всичкото отгоре не мога да си обясня как може полицията да няма право да стреля по тях... при полужение , че сгантта няма да се замисли преди да направи нещо такова примерно... :kuku: НЯМАМ ДУМИ.Почти стигнахме до там да неможеме да си отвориме устата за цигани , защото ни е страх от родата им до 9-то коляно... :dunno:
Аре нема нужда...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 31 Авг 2009, 15:30

flame написа:
ferdy написа:И вие обаче не знаете на коя позиция сте. В 90% от темите плюете полицаите, сега сте възмутени, че някой им посяга. Това ако го беше направило някое хлапе с БМВ, нали щяхте да опищите махалата, че е било в правото си? Сега понеже са цигани и вече полицията трябва да има повече власт и да стреля. А утре когато някой наш герой извади пистолет на някой полицай и му посегне към пагоните ще го изкарате герой.
Дразнят ме неориентираните хора.

:yes:

Вас двамата ви каня да ми покажете на практика как "с блага ракия и сладки приказки ще се оправите с двама , трима 15 - 16 годишни циганета . После пак ще си говорим ...

Между другото самият Левски е ходил преоблечен като турчин не, защото се е маскирал или нещо подобно а защото всички, които са ходили без чалма са били просто посичани . Изключения е имало в по-големите градове заради присъствието на чужденци .
Направете си извода как ще се оправи проблема с циганите .

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Авг 2009, 15:50

Elesar74 написа:Незнам и аз, ама тука много сте отворени да се стреля, ама ако вие сте на мястото на полицаите, дали ще сте толкоз куражлии? Като по-горния колега за неориентираните хора, аз пък се дразня от неоснователно изхвърлящите се. Автомати и нам си к'во, откровено си мисля, че повечето дето ги пишат тези работи не са нищо повече от обикновенни лаладжии лекомислено приказващи каквото им дойде наум. Също и дали са държали и стреляли с АК-47 например, май някои и в казарма не са ходили, ма нейсе, рамбовци са всички. По-полека, щото отстрани лесно се съди. Аз лично съм за по-големи отговорности и права на полицаите, но готови ли са самите те за такива? Убаво, бойни патрони, ама скапан закон, ко прайм? Обществото ни е болно, властите също. Незнам какво е лекарството за това, освен може би 100-150 г. Възраждане.

Всички говорите за права,но не са само правата има и ЗАДЪЛЖЕНИЯ.Когато полицията започне да си изпълнява задълженията всичко ще си дойде на мястото. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Авг 2009, 18:35

klintan66 написа:
flame написа:
ferdy написа:И вие обаче не знаете на коя позиция сте. В 90% от темите плюете полицаите, сега сте възмутени, че някой им посяга. Това ако го беше направило някое хлапе с БМВ, нали щяхте да опищите махалата, че е било в правото си? Сега понеже са цигани и вече полицията трябва да има повече власт и да стреля. А утре когато някой наш герой извади пистолет на някой полицай и му посегне към пагоните ще го изкарате герой.

Вас двамата ви каня да ми покажете на практика как "с блага ракия и сладки приказки ще се оправите с двама , трима 15 - 16 годишни циганета . После пак ще си говорим ...

Между другото самият Левски е ходил преоблечен като турчин не, защото се е маскирал или нещо подобно а защото всички, които са ходили без чалма са били просто посичани . Изключения е имало в по-големите градове заради присъствието на чужденци .

Колежката го каза, но изглежда не си разбрал, затова ще обясня по-просто. Аз съм за това законът да се спазва строго, но да няма двоен аршин - не за едно и също нещо "българите" да бъдат тупани по рамото, а "другите" (в т.ч. циганите) да бъдат пращани на електрическия стол :idea:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Авг 2009, 18:41

flame написа: за едно и също нещо "българите" да бъдат тупани по рамото, а "другите" (в т.ч. циганите) да бъдат пращани на електрическия стол :idea:
В момента е обратното....
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 31 Авг 2009, 18:58

Колежке, хайде точно пък ти да не ме характеризираш като ориентиран или не, а? Къде си видяла тема как някой посяга на полицай и бива моментално обожествен от нас, "неориентираните"? Естествено, не всички полицаи са Ок и е нормално, когато си позволяват волности да ги нахраним обилно, но това не значи, че всеки мърльо може да стреля по тях за забавление. Или твърдиш противното? Какво значи "неориентирани"? Да се ориентирам примерно про-цигански и да ги поддържам безрезервно ли?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 31 Авг 2009, 19:00

flame написа:
klintan66 написа:
flame написа:

Колежката го каза, но изглежда не си разбрал, затова ще обясня по-просто. Аз съм за това законът да се спазва строго, но да няма двоен аршин - не за едно и също нещо "българите" да бъдат тупани по рамото, а "другите" (в т.ч. циганите) да бъдат пращани на електрическия стол :idea:

А къде е сега тарикатчето с поршето, който се направи на безсмъртен на куките? Още мери с двойния аршин ареста.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Авг 2009, 19:13

Вуйчо Ваньо написа:А къде е сега тарикатчето с поршето, който се направи на безсмъртен на куките? Още мери с двойния аршин ареста.

Тарикатчето всъщност се оказа много проЗ! Вместо да си плати глобата, която е колкото малкото му уиски в бара тръгна да се прави на отворен :dummy:

И напълно заслужено си е в ареста - след като е и осъждан преди това ;)
Там трябва да отиде и мангал, който е осъждан и тръгне да прави същото щото примерно му вдигат каруцата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 31 Авг 2009, 19:51

flame написа:
Вуйчо Ваньо написа:А къде е сега тарикатчето с поршето, който се направи на безсмъртен на куките? Още мери с двойния аршин ареста.

Тарикатчето всъщност се оказа много проЗ! Вместо да си плати глобата, която е колкото малкото му уиски в бара тръгна да се прави на отворен :dummy:

Там трябва да отиде и мангал, който е осъждан и тръгне да прави същото щото примерно му вдигат каруцата ;)

Точно, с тази разлика, че не съм чул да са вдигнали каруца на мангал ;) Поне за мен, двойния аршин , а ако го има определено е в полза на "малцинствата" ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Авг 2009, 19:57

Вуйчо Ваньо написа:
flame написа:

Точно, с тази разлика, че не съм чул да са вдигнали каруца на мангал ;) Поне за мен, двойния аршин , а ако го има определено е в полза на "малцинствата" ;)

Полицейски паяк репатрира каруца! :cop:
Оле не е истина!... За това шоу трябва и билетчета да късат!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС Ама те мангалите за доста по-сериозни неща от неправилно паркиране си ги прибират ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 31 Авг 2009, 20:13

Е за това иде реч :mhihi: :mhihi: :mhihi: и аз бих си купил билет, но нещо пиесата не се поставя никъде. А колкото до това, че мангалите ги прибират за по-сериозни неща-аз лично имам известни резерви по въпроса, но дано да си прав, ще видим с тези хубавци как ще се развият събитията ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 31 Авг 2009, 21:01

На въпроса докога, отговорът е до когато се оправи полицията.Когато се въведат някакви нормални изисквания, за да постъпиш в полицията, дотогава.Не може някакви чучела да разхождат униформите напред назад и да ядът шамарите от който ги добара първи.След като мижавата заплатка е по-важна от елементарното човешко достойнство и са на принципа да си трайкат, щото Хелзинки, съд и не знам си какво още в болните им мозъци, дотогава и пазачи на бостан не става от тях.Закона им е крив, някакви мистериозни началници издават заповеди, някакви комитети ги преследват и пр.Всичко това са глупости, а истината е, че са смотани.Един арест не могат да направят като хората, без да го оплескат, а за събирането на доказателства и оформяне на документи да не говорим.Не може сулю и пулю да влизат в полицията и да очакваме да вършат нещо качествено.Полицая трябва да респектира с физика, поведение и професионализъм, който включва боравене с оръжие, палки и пр., а не да е някакъв 60 кг смотаняк, на който му бият два шамара и се насира и ходи да се оплаква от нетолерантно отношение към органите на реда в медиите.Спуквам се от смях, като чета как се събират по 5-6 човека да задържът един пиян и докато го задържът, той вземе, че напука тиквите на двама-трима от тях.Трябва чистка в МВР и най-вече критерии при приемането на кандидатите за полицаи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата