имам нужда от вашата помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: имам нужда от вашата помощ

Мнение от GRIPEN » 11 Ное 2009, 8:30

Те ситуациите в живота са толкова много че нямат описване, просто дадох няколко примера при които може с основателна причина са паркирани неправилно патрулките. :)
А това за дебненето с радар и спирането, както за всяко други нещо в такива структури, полицейски, армейски си има инструкция как по какъв начин и къде става. Просто тези неща са недостъпни до гражданина водач, и той като не ги знае за да може да възрази като му изкокнат изневиделица от някой храст посред нощ и тоя храст разделя платната посредата. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 11 Ное 2009, 8:32

GRIPEN написа:Те ситуациите в живота са толкова много че нямат описване, просто дадох няколко примера при които може с основателна причина са паркирани неправилно патрулките. :)
А това за дебненето с радар и спирането, както за всяко други нещо в такива структури, полицейски, армейски си има инструкция как по какъв начин и къде става. Просто тези неща са недостъпни до гражданина водач, и той като не ги знае за да може да възрази като му изкокнат изневиделица от някой храст посред нощ и тоя храст разделя платната посредата. :)

Това значи ли, че вече трябва да се хвърля боб от къде ще ми излязат ушевите :mhihi: То тва стана като "криеницата" ... Излиза с палката от изневиделицата и прави "Пу за мене..." :mhihi: :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 11 Ное 2009, 8:34

uCnaHeTcA написа:
GRIPEN написа:Те ситуациите в живота са толкова много че нямат описване, просто дадох няколко примера при които може с основателна причина са паркирани неправилно патрулките. :)

Това значи ли, че вече трябва да се хвърля боб от къде ще ми излязат ушевите :mhihi: То тва стана като "криеницата" ... Излиза с палката от изневиделицата и прави "Пу за мене..." :mhihi: :mhihi:

Ох четете ме и не ме разбирате :mhihi:
Не не значи това, в тая инструкция е написано всичко така, че спирането да става безпроблемно и не изневиделица. :) Просто хората не знаят точния регламент, включително и аз и не могат да възразяват/пишат жалби като им излезе някой да ги спира в последния момент от неподходящата страна и тн .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 11 Ное 2009, 9:28

GRIPEN написа:
uCnaHeTcA написа:

Ох четете ме и не ме разбирате :mhihi:
Не не значи това, в тая инструкция е написано всичко така, че спирането да става безпроблемно и не изневиделица. :) Просто хората не знаят точния регламент, включително и аз и не могат да възразяват/пишат жалби като им излезе някой да ги спира в последния момент от неподходящата страна и тн .

Кое му е безпроблемно, кат пречи на движението :banghead: А инък... Как така първо не е изневиделица, а после ни спира в последния момент от неподходящата страна :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 11 Ное 2009, 13:16

GRIPEN написа:А да те питам аз нещо, тез' дет' съм ги споменал, че се движат по централните части на градовете и тук и У немско без пуснати буркани под какъв режим са кат' си ги чел законите ? :mhihi:

Стелт :mhihi:
Абе важното е да пестат ток, да не им падне акумулатора докат гонат крадеца :mhihi: Разгледай пак снимките да видиш на какви места спират. И като са те запушили са оставили телефон да им звъннеш по време на акция, докато залавят мафиоти :mhihi: нали, ситуации много :mhihi: И все пак според мен са длъжни и има смисъл да са с пуснати светлини при неправилно паркиране.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски през лятото
Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
Детайли за колата: убаа

Мнение от КироКиров » 11 Ное 2009, 14:42

uCnaHeTcA написа:
GRIPEN написа:...................

Ти искаш да ти се обаждат по телефона на теб богоизбрания за да се обявяват къде вардят и от колко до колко часа ли ?!?!?!?! :wave:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 11 Ное 2009, 15:06

JOGI написа:начи първо да кажем, че си прав /ест не е така/ какво общо би имала колата с кат от където и да е дошла?
тя тая журналистика за тва е такава помия, щото се върви само в една посока и сичко като кон с капаци, са тебе не те знам до колко се вписваш в тая сфера, ама се се пише как секи сичко много знае и бум- лайно
и кажи за този автомобил защо е конфискуван, как си разбрал, че е, кои са тея другите, колко са, какви са, точно тоя с тоя рег номер ли е конфискувания или каквото там се знае във ваще среди
и какво е тва закона за движение, то са нали се разбира какво е ама нито е пълно нито е с главна тоя закон, тва като гледам е и корицата, не знам

Уважаеми колега, написах вече за колата. Автомобилът е бил тема в по-предишен брой.
Не те знам кой си, но чесно казано грам не ме интересува.
Като не ти харесва темата, тогава не я чети!
Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitaka85 » 11 Ное 2009, 15:11

SaSo написа:Ейййй колега гледам снимката с говорещия и паркирал неправилно полицай която ти дадох е публикувана.... Много яко ... Интерсно ми е тоя идиот дали я е виждал... Аз още си ги съдя за тоя акт... :)

Благодаря ти много за което.
Ако искаш ще ти дам от броя да си четеш.
Броят лично е изпратен до КАТ и до Алекси Стратиев.
Последна промяна Mitaka85 на 12 Ное 2009, 16:12, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitaka85 » 11 Ное 2009, 15:23

GRIPEN написа:
alX3m написа:
GRIPEN написа::

:banghead: Ти чел ли си ЗДвП :shock: знаеш ли какво е специален режим на движение, при какви ситуации се прилага и как? Я пак си пресметни теорията за цветовете и дали кат се наА... става черно или леко кафяво :conf:

Продължавай да осмисляш написаното от мен, до тук не си се справил добре ! :winky:
Да ти го напиша така, че да го смелиш по-лесно : спряна патрулка неправилно със изключена лапма не означава, винаги, че органите са на кафе ! Може да е спряна поради изброените от мен причини по-горе, да гонят, прибират някой или да потушават семеен скандал в дадения блок и тн и тн и лампата може да е била пусната докато пристигне там може и да не е била пусната, зависи от ситуацията, и няма смисъл да се врътка тая лампа на място докато органите са някъде да си вършат работата (е стига да не е такова място и такава ситуация при която да не се вижда спряната кола и да стане някоя катастрофа :) ). А ако впросните органи гледат да угодят на гражданина Х който видиш ли ще мине от там и ще види неправилно паркираната кола и ще си рече: "глей ся тез на кви са праат, как са се паркирали на никъде, я да ги снимам и да ги изтипосам в нета та да ги оплюят всички" ще загубят ценно време да реагират на хипотетичната ситуация докато намерят място за правилно паркиране a като загубят ценното време гражданина Y който ги е повикал ще се развика : "аре бе от кога ви чакам, де се мотате" и кат' нищо ще набие една жалба в районнто, че не са взели отношение навреме. Ся' стана ли ти ясно какво исках да кажа ? :winky:

А на въпроса ти, представи си чел съм го, и то за първи път преди мноооого години.... и съм хаберлия какво е специален режим на движение. :winky:

А да те питам аз нещо, тез' дет' съм ги споменал, че се движат по централните части на градовете и тук и У немско без пуснати буркани под какъв режим са кат' си ги чел законите ? :mhihi:

Колега, препдолагам си от системата на МВР или близък до нея.
Аз колко нередности съм визждал не е истина и то направени НАРОЧНО без при4ина!!!!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 11 Ное 2009, 17:07

КироКиров написа:
uCnaHeTcA написа:
GRIPEN написа:...................

Ти искаш да ти се обаждат по телефона на теб богоизбрания за да се обявяват къде вардят и от колко до колко часа ли ?!?!?!?! :wave:

Ти прочете ли и една дума от написаното от мен, "богоизбран" :conf: ?! А ти кой си , къде сиии... Нал тва се пееше в една песен :mhihi: Нито съм казал, че трябва да знам къде вардят, нито кога , нит нищо. Ама не както си карам и изведнъж из храсталаците гледам летяща палка към предния ми капак :paranoid: Или обичайното... влизаш в завой, естествено без видимост и те хоп , точно на завойчето вардяяят... Защо ?! Сигурно щот има потенциална опасност , спрения от притеснение кат види ушевите да набие една идея по-рязко спирачките и задния... сещаш се кво става... Примери такива много, тва че ти си ме разбрал погрешно, дай да се съобразяваме с тона, а? :dunno: Жив и здрав :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 11 Ное 2009, 18:37

Mitaka85 написа:
JOGI написа:...

Уважаеми колега, написах вече за колата. Автомобилът е бил тема в по-предишен брой.
Не те знам кой си, но чесно казано грам не ме интересува.
Като не ти харесва темата, тогава не я чети!
Поздрави!

както и да е.. из петте мерцедеса конфискуван няма
прави си изводите

Предишна

Назад към Извън Темата