Помощ!Дизел вместо бензин!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Elle написа:Благодаря за отговорите колеги..очевидно това е честа практика на бензиностанциите, явно и за там трябва висше. Докато четях отговорите днес, проблема се уреди междувременно..Колата ще е готова утре, а нашия адвокат е направил на пух и прах шела и е уредил паричките за ремонта УРА
Много благодаря за успокоението, че не фатално повредена колата. Направо много ми олекна а иначе вече ще си имам едно наум когато съм при колонките. Не че на минито някой може да се обърка там има и лепенка, но за другата кола няма да мърдам от колонката докато не видя какво сипва, това е ценен съвет.
МЕРСИ![]()
Това, че има лепенка не значи, че ще я забележи. Най-добре стой докато зареди или ти сама зареждай.

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тя лепенката на Рав4-ката е една ..... "ънлидед фюл онли" с бели букви.
Примерно на БМВто отдолу на капачката е зелено и се сещат, че е на бензин.
Аз все пак винаги си чакам да видя какво ще ми сложат
Примерно на БМВто отдолу на капачката е зелено и се сещат, че е на бензин.
Аз все пак винаги си чакам да видя какво ще ми сложат
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Аз зареждам винаги на ОМВ и бяха взели некво ново момче.. т.е мъж
та му викам 95 за 20лв. и той отвори капачката подуши и каза бензинец... е тва му се вика професионалист хахах
души капачките да се увери сигурно щотото може би е гафил

та му викам 95 за 20лв. и той отвори капачката подуши и каза бензинец... е тва му се вика професионалист хахах

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
justboy написа:Язе затва съм си на газ, кво ше объркат ?
абе на колко познати с например 50л.бутилки им сипват по 55,60 литра не е изтина просто

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
точно в газта бъркат яко!justboy написа:Язе затва съм си на газ, кво ше объркат ?
количественото съотношение, между пропан и бутан!
и ти се чудиш, защо не ти върви колата понякога!?

justboy написа:Язе затва съм си на газ, кво ше объркат ?
ОО колко пъти сме се карали с тези по бензиностанциите да не допълват след като удари съчмата не е истина просо. И като паркираш колата на слънце веднага след това и клапата започва да изпуска налягането в багажника а бе мани. Нещо съвсем излезнах от темата

- justboy
- Олдскул фен
-
От един прост майтап, що глупост се изписа.
И го написах само и единствено по повод, че немогат да объркат пистолета на горивото, за каквото всъщност е темата.
Но всеки след мен, цитирал ме, не взе това в предвид, а каза просто това, което имаше да си каже
И го написах само и единствено по повод, че немогат да объркат пистолета на горивото, за каквото всъщност е темата.
Но всеки след мен, цитирал ме, не взе това в предвид, а каза просто това, което имаше да си каже

E34, E38
На една приятелка скоро й бяха напълнили резервоара с бензин вместо с нафта, много комична ситуация. Отива нашата на бензиностанцията, момчето я пита " Обикновен или супер/хипер едикъв си?" и тя го поглежда отгоре малко и му заявява през рамо "От по-хубавия"
. И честито. Имала е 2-3 кила нафта, след това пълни догоре с бензин "от по-хубавия", кара близо 20 км градско, нищо й няма на колата, но когато я спряла, после не искала да запали.
Източихме бензина, сипахме нафта и проблеми няма. После баварката изпапка нафтения бензин за закуска.
А иначе: на мен са ми плащали ремонта на колата, но от некачествено гориво. Става с як скандал, гарантирано.

Източихме бензина, сипахме нафта и проблеми няма. После баварката изпапка нафтения бензин за закуска.

А иначе: на мен са ми плащали ремонта на колата, но от некачествено гориво. Става с як скандал, гарантирано.
- justboy
- Олдскул фен
-
ПТ
На един приятел му бяха сипали в бензинова кола, нафта за 10 лв (около 5 литра) за извинение работникът напълнил догоре с бензин колата (добре че разбрали навреме за какво иде реч) и момчето си кара така без грижи...
На един приятел му бяха сипали в бензинова кола, нафта за 10 лв (около 5 литра) за извинение работникът напълнил догоре с бензин колата (добре че разбрали навреме за какво иде реч) и момчето си кара така без грижи...

E34, E38
ferdy написа:На една приятелка скоро й бяха напълнили резервоара с бензин вместо с нафта, много комична ситуация. Отива нашата на бензиностанцията, момчето я пита " Обикновен или супер/хипер едикъв си?" и тя го поглежда отгоре малко и му заявява през рамо "От по-хубавия". И честито. Имала е 2-3 кила нафта, след това пълни догоре с бензин "от по-хубавия", кара близо 20 км градско, нищо й няма на колата, но когато я спряла, после не искала да запали.
1 към 1 с мойта ситуация, само че аз казах "От по-якия Дизел", а онзи сочел в тоя момент бенза и разбрал само "от по-якия". Ходи докажи после кой к'во казал.
И значи бенза е важел после, мамка му, пред очите ми го изхвърлиха. шейсет и кусур литра с не повече от 8-10 литра нафта.
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4