какво правите което ви повдига самочувствието?
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: какво правите което ви повдига самочувствието?
alx написа:въпроса е прост - какво правите (във всекидневието или по-рядко) което ви повдига самочувствието, кара ви да смятате че сте по-готини, по-точни, по-"тежки"... ?
въпроса може да се формулира и по-различно - какво правите "за себе си" но заради ефекта върху другите?
На първата половина от въпроса... държа си на думата и си преследвам мечтите. Само че... не бих казал, че го правя заради ефекта върху другите...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: какво правите което ви повдига самочувствието?
Винаги ми помага като се сета какво съм постигнал сам,и като сбъдна някоя мечта,като направа някой щастлив,или помогнаalx написа:въпроса е прост - какво правите (във всекидневието или по-рядко) което ви повдига самочувствието, кара ви да смятате че сте по-готини, по-точни, по-"тежки"... ?
въпроса може да се формулира и по-различно - какво правите "за себе си" но заради ефекта върху другите?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Чакай да видим, преди ходехме с един приятел и правихме ебати шоутата на резиденцията на Бояна с АТВ-тата. Двама на едно на задни гуми, единия крак във въздуха, с една ръка. Бегане от
дръпки, бърнаутове, по бира с мотористите. Като ни писне отиваме в гората или на крос писта. Честно казано вобще не го правя за другите в гората и на писта няма кой да ни гледа, просто тръпката е несварнима. Жалко ,че сложиха легнали полицай на правата и повече патрулки и всичко приключи. На ОМВ не е същото.
Та това е общо взето АТВ-та, кросови, пистови, чакам само подобаваща количка да оставя няколко чифта гуми нагоре към алеко и други места.

Та това е общо взето АТВ-та, кросови, пистови, чакам само подобаваща количка да оставя няколко чифта гуми нагоре към алеко и други места.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бааа, като чета тук то няма един във форума с комплекси ве
Аз вдигам, щото не ми е приятно да мязам на дроб сърма, а е и повдигащо самочувствието, когато някой друг го оцени.
Миенето на колата няколко пъти в седмицата надали е заради някой друг.. не мога да я търпя кочина, пък и колкото да я мия е на 15 години, няма как да стане гъзарска кола.
Обичам да се гиздя с арни дрешки, вероятно навик от ергенския живот и комплекс от времето, когато не можех да си го позволя.
Понякога пия и ям неща, дето не са ми вкусни защото е "модерно".
Понякога като минавам покрай хора или други коли раздавам газ за да ме видят колко съм бРъз
П.С. Забелязвам автора как от време на време пуска теми да подпитва, но не споделя

Аз вдигам, щото не ми е приятно да мязам на дроб сърма, а е и повдигащо самочувствието, когато някой друг го оцени.
Миенето на колата няколко пъти в седмицата надали е заради някой друг.. не мога да я търпя кочина, пък и колкото да я мия е на 15 години, няма как да стане гъзарска кола.
Обичам да се гиздя с арни дрешки, вероятно навик от ергенския живот и комплекс от времето, когато не можех да си го позволя.
Понякога пия и ям неща, дето не са ми вкусни защото е "модерно".
Понякога като минавам покрай хора или други коли раздавам газ за да ме видят колко съм бРъз

П.С. Забелязвам автора как от време на време пуска теми да подпитва, но не споделя

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
titto написа:Гледам да съм Пич, да казвам каквото си мисля, да помагам на приятелите със съвети, или с каквото мога, да не лицемернича, да съм сериозен като обещая нещо и да не съм двуличник!

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
аз обичам да си вдигам самочувствието с мацка в леглото
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Бяла риза, панталонче, на бялата кожа, резервоара пълен поне до половината (*50+л), на приятно спокойно местенце с приятели или с гаджето.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
пиша във форуми ,говоря с хора...!
оценявам ситуации и взимам определени решения и предвиждам последствията и реакциите...!
зимата -карам ски!там определено обичам да депресирам присъстващите и околните....
оценявам ситуации и взимам определени решения и предвиждам последствията и реакциите...!
зимата -карам ски!там определено обичам да депресирам присъстващите и околните....
Последна промяна SKISA на 05 Сеп 2009, 0:58, променена общо 1 път
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Рисувам ! 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
с боички от калчук 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Дано темата не е кой как си избива комплексите, че гадничко
Иначе гледам да си обогатявам обща, езикова, музикална и тн култура, да се развивам колкото може повече... Тренирам, фитнесче и от време на време кикбокс, свиря на електрическа китара, гледам да съм точен пич, хората да ме харесват и да имам достатъчно приятели...
Иначе както казаха предишните колеги - блъскам, серем, клецам и въртим гуми

Иначе гледам да си обогатявам обща, езикова, музикална и тн култура, да се развивам колкото може повече... Тренирам, фитнесче и от време на време кикбокс, свиря на електрическа китара, гледам да съм точен пич, хората да ме харесват и да имам достатъчно приятели...
Иначе както казаха предишните колеги - блъскам, серем, клецам и въртим гуми

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
"По-готин и по-точен" се чувствам на кафе пълно с майки с бебета и аз с детето... ама го правя заради него, а не за ефекта върху тях (по принцип).