Ще спазвате ли ограниченията за пушене на обществени места?
Модератор: Общи модератори
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Аи кво се оплаквате
Тва си е вапрос на навици
Които иска да пуши да пуши никои нищо не може да му каже. Вие па кво толко се палите

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Да, ще ги спазвам. Дори и да пушех, пак щеше да е същото.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не!
когато почнат да се спазват сички правила в държавата-тогава и аз ще спазвам правилата....! .............особено от страна на държавата към гражданите и....!!
когато почнат да се спазват сички правила в държавата-тогава и аз ще спазвам правилата....! .............особено от страна на държавата към гражданите и....!!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
много са ми интересни някой хора как преценяват мозъчния капацитет на един пушач егати
браво бе ма много се било затъпявало от цигарките а ... да зема да спра пушенето че да ми е по лесно в университета а
и сега по темата: ми по улицете и без тва не пуша но седна ли на кафенце просто няма сила така да се каже която да ме спре да си запала една Сигарка

и сега по темата: ми по улицете и без тва не пуша но седна ли на кафенце просто няма сила така да се каже която да ме спре да си запала една Сигарка
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
alpina-ma6inata написа:Ryapoff написа:Пушачите са обикновени хора - също като нас. Тази забрана не е създадена, за да се чувтсват те нещастни, че не могат да пушат, а да се чувстваме ние щастливи - че не ни тровят.
+1.Истината е че няма да се спазва,а това е по-лошото.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не пуша. според мен ще мине време и българия ще отмине модата на цигарите. въпрос на време, защото това си е мода, нищо повече
ето ви един работещ сценарии за контрол... охраната те вижда, че пушиш и учтиво те моли да напуснеш. друг е въпроса дали собствениците на заведенията ще имат "стимул" да го прилагат това.

ето ви един работещ сценарии за контрол... охраната те вижда, че пушиш и учтиво те моли да напуснеш. друг е въпроса дали собствениците на заведенията ще имат "стимул" да го прилагат това.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Много ми е интересно някои хора "НЕПУШАЧИ" гледат на нас пушачите все едно сме некви супер пропаднали хора че да пушиме.Относно забраната ако наистина се приеме което много ме съмнява, аз лично ще хода много по рядко на дискотека наистина и да не мога да си запаля пък и на заведенията ще им спадне страшно много оборота.Така мисля аз.
Ryapoff написа:Забраната те касае, и то пряко. За пасивно пушене ако си чувал, ще ме разбереш.Bojidar написа:Аз лично не съм пушач и тази забрана не ме късае. Но според мен би било добре някак си да се ограничи пушенето на обществени места, но забрана ми се вижда пресилено!
Колега, напълно ми е ясно какво означа пасивно пушене. Но при положение, че в почти всички кафенета е твърде опушено, почти всичките ми приятели са пушачи и цигарата се е превърнала в част от ръката им, нали загряваш, че отдавна пасивното пушене не ме касае. Лошо, но факт!
Последна промяна Bojidar на 05 Сеп 2009, 16:43, променена общо 1 път
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
не пуша и мисля никога да не ги започвам гледам сичките 13 14 15 год захапали цигари да не говорим че видях 1 дето е на 7 год и ходи и си пуши кат 1-вия пич 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ryapoff написа:Пушачите са обикновени хора - също като нас. Тази забрана не е създадена, за да се чувтсват те нещастни, че не могат да пушат, а да се чувстваме ние щастливи - че не ни тровят. А за пушенето - всеки има глава на раменете си(също като с пиенето, само че там малко е полезно).
Много добре казано.

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Ма да се забрани и алкохола зареди пасивното напиване.
ю
Много интересно как ще отида на дискотека или на кафе и няма да запаля цигара?

Много интересно как ще отида на дискотека или на кафе и няма да запаля цигара?