bmw e38 725tds или е36 м3 3.2
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
[quote="kagebista"][/quote]
е аре стига бе...че е по-малка, по-малка е,
ама вие с брат ти я изкарахте кенеф

Stoyan7777 написа:kagebista написа:
![]()
![]()
![]()
Мнее колега, в никакъв случай - но такава мисъл може да се зароди в момент на липса на удобство. А и накрая на капак бяхме на едно мнение, че все едно караме в леген през дупки ако трябва да съм точен

Двете коли откъм интериор вътре с екстри бяха почти единакви с изключение на рекарото. Но в петицата беше по параходно возенето, въпреки и нейното спортно окачване и по-просторно във всяко отношение за висок и по-едър човек. Какво да кажем за едно Е38 и когато колегата автор 2 години се е возил на такова. Мине ли на Мката -точно тия мисли ще му нахлуят за нула време в главата, че е взел бърз кенеф! А това че не са кенефи тройките е друг въпрос и нямаше нужда да го дискутираме

740 ще е придобивка скоро и за мен. Чакам само да мине годината да видя какви простотии ще измислят и какво ще е дереджето

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Моето мнение е ако имаш възможност да я караш, дори и 1 ден или да не е ден, но поне 3-4 часа. Ще са ти достатъчни за да предцениш.
Ако търсиш разнообразие (повер) обаче не искаш да ти е тясно, пробвай Е31. Ако пък не ти се сменя модела, то е ясно - 740.
Успех
И да се похвалиш...
Ако търсиш разнообразие (повер) обаче не искаш да ти е тясно, пробвай Е31. Ако пък не ти се сменя модела, то е ясно - 740.
Успех

E34, E38
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
iliew написа:Ами тройката е е36 3.2 321к.с.! Плаши ме пространството в тройката а аз сьм 190см 120кг, и ще е доста тегаво!А и визията,7мака си е седмак,а за 8та серия какво мислите?Говоря за 840,защото 12 цилиндровия дзвер не е за мен!
ако си 190см и 120кг няма да ти е удобно в 840 - аз съм 198см и 108 кг и доста често съм в 840ката на Danny_Acs и не ми е много комфортно, ако искаш да возиш 4 човека също забравяш, просто задните седалки са за много малки хора, и там съм се возил ама до морето ако решиш да отидеш ще се изкривиш. колкото и странно да звучи е36цата е досто по просторна вътре и дори с твоите размери ще може да возиш 4 човека, но тук идва момента с визията, шума, уникалността и т.н.
поддръжката на 840 също е ад - вярвай ми много ненадеждна кола се оказа - вярно че той е перфекционнист и иска всичко да е на 100% но доста проблеми трябваше да острани за 1 година (а колата е на сравнително малко километри, с пълна сервизна книжка и е била глезена преди това) а и малко ме съмнява че в българия има много читави екземпляри....
защо не е39 м5?

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колега, мен малко ме съмнява ако си карал две години голяма кола и в един момент да се качиш в малката М-ка и да ти е готино..За адреналин и разни такива неща -да, ама за комфортно пътуване извън града-просто забрави. Аз съм 193 см и тръгнах в началото от 3-ка. Като пусна седалката зад мен никой не можеше да седне ..Сега от няколко години съм на 5-ца и вярвай ми не искам да чуя за по-малка кола от 5-ца. Даже се оглеждам за 7-ца. Просто лично мен мъничките автомобилчета не ми харесват-освен,че е адски тясно , не са много удобни за дълъг път. Иначе ако имаш излишни пари за трошене си вземи някоя по-мощна тройчица за да си вдигаш адреналинчето ,а си остави 7-цата за пътуване като семейна кола -това е моя съвет,но все пак ти си този който плащаш и решаваш... Но повярвай ми разделиш ли се със 7-ка след време ще съжаляваш -прекалено бързо ще ти омръзне 3-ката дори и М-ка да е... Все пак ако пътуваш на море или някъде другаде извън града не мисля, че багажника на М-ката ти предлага кой знае колко място за багаж...Това е като все едно да живееш в самостоятелна къща 150 квадрата с двор и в един момент да е замениш за два апартамента по 75 квадрата смушени в някой панелен блок,където чуваш всяка вечер как се карат едните комшии,а другите като правят секс ....
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Абе май наистина е най-добре да вземеш някое наточено е38, 740 примерно... Лимузина си е... А не е подходящ момента да вземеш м3 или 8мак, да се накефиш малко и да го продадеш...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- schmitz_batko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 324td touring
- Мечтае да кара: е30 М3
BMWPetar написа:Абе май наистина е най-добре да вземеш някое наточено е38, 740 примерно... Лимузина си е... А не е подходящ момента да вземеш м3 или 8мак, да се накефиш малко и да го продадеш...
+1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , БМВ с десен волан просто няма смисъл ,аз така си мисля
Аз се прибрах от Лондон юли месец с джип - доста висок от земята и с него виждах над автомобилите и пак си е тегаво ...
За БМВ и споретн модел аз не бих се хванал с обратен волан - нито мързеливия педал е като на нормалните коли ,нито усещането е като да си вдясно поне за мен
Дори да е с ляв волан пак няма да ти я препоръчам тази кола ,защото ти си си свикнал на луксозната машина Е38 ,която едва ли има фен на БМВ който да не я харесва ...
Само два дни да се повозиш в Е36 и ще разбереш за какво ти говоря.
Вярно ///М3 е огън автомобил , много удоволствие доставя направо екстремизъм
но ти си в друга графа с тази лимузина
Аз също ти препоръчвам Е31.Части скъпи за тези които трябва щеш-нещеш да купуваш от БМВ представителство ,цените са страшни за модела.За другите ,които са взаимозаменяеми с такива от други модели е добре.Знам ,че тук няма много 8-ци по моргите за части от не толкова висока степен на важност от към безопасност като например пластмаси,части по интериора и пр. и за всяко нещо или И-Бей или "Франко Барези" в БМВ ... Е31 е екзотика и в много детайли по екстериора аз намирам сходството и музата на дизайнерите ,които са я създали през 1989 година в един култов спортен модел от края на 70-те
Е26 ///М1
Много лукс , много агресия в дизайна , съвършенна линия която съм убеден ,че няма да остарее и след 50 години
Това е твоят автомобил
Георги Пенчев

За БМВ и споретн модел аз не бих се хванал с обратен волан - нито мързеливия педал е като на нормалните коли ,нито усещането е като да си вдясно поне за мен

Само два дни да се повозиш в Е36 и ще разбереш за какво ти говоря.
Вярно ///М3 е огън автомобил , много удоволствие доставя направо екстремизъм

Аз също ти препоръчвам Е31.Части скъпи за тези които трябва щеш-нещеш да купуваш от БМВ представителство ,цените са страшни за модела.За другите ,които са взаимозаменяеми с такива от други модели е добре.Знам ,че тук няма много 8-ци по моргите за части от не толкова висока степен на важност от към безопасност като например пластмаси,части по интериора и пр. и за всяко нещо или И-Бей или "Франко Барези" в БМВ ... Е31 е екзотика и в много детайли по екстериора аз намирам сходството и музата на дизайнерите ,които са я създали през 1989 година в един култов спортен модел от края на 70-те

Това е твоят автомобил

Георги Пенчев
- iliew
- ентусиаст
-
- iliew
- ентусиаст
-
Радвам се че толкова от вас писаха и си дадоха мнението,ще изчакам да мине тази година да видя законите които ще се приемат "онези там" и трьгвам за Германия да си харесам екземпляр,а изборьт ще е между 740 и 840 в зависимост на какви читави екземпляри ще попадна!
- shotgun600
- Потребител
-
- Кара: W140
Карай си тази,която имаш и си свиркай.
Ще съжаляваш,ако я смениш за въпросната 3ка или пък за 8цата.
В момента караш - голяма,сигурна,красива,икономична и престижна седмица.
Не взимай малката каручка,нито онази екзотика с която ще се видиш в чудо от ремонти.
Ще си абонат на пътна помощ,защото добре поддържана 8ца е почи невъзможно да се продава.Частите и са скъпи и редки.
Гъзарийка си е,но.... аз ,ако бях на твое място,щях да си карам сегашната 7ца.
Ще съжаляваш,ако я смениш за въпросната 3ка или пък за 8цата.
В момента караш - голяма,сигурна,красива,икономична и престижна седмица.
Не взимай малката каручка,нито онази екзотика с която ще се видиш в чудо от ремонти.
Ще си абонат на пътна помощ,защото добре поддържана 8ца е почи невъзможно да се продава.Частите и са скъпи и редки.
Гъзарийка си е,но.... аз ,ако бях на твое място,щях да си карам сегашната 7ца.
- iliew
- ентусиаст
-
Ето и моята баварка,а от няколко дни "прогледна"!CCFL!
http://www.snimka.bg/?album%3baid=348049%3bold=1
http://www.snimka.bg/?album%3baid=348049%3bold=1
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4