пак катастрофа
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
DjFace написа:P1tbuL написа:.... всъщност не е кой знае колко много хлъзгавият асфалт в сф но пък на места е бая неочакван...
Повярвай, много е хлъзгав и на много места! С кола не се усеща толкова, но с мотор...
не знам де... по логично е да се усети повече с мотор но просто не съм моторджия

- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 316i m43 e36 323i m52
- Мечтае да кара: е36 м3 и е39м52б20
- Детайли за колата: лабава но със шпер :P
бмв
е колеги и ас се изданих вчера ударих бавареца у една уграда и сега не ми дават да се доближа до него изданих се яко а съм само на 16 и башта ми ми огоди купи ми бмв минаха 2 3 месеца и ас го ударих сигорно скоро няма до мога да изпитам удоволствието да карам такава кола

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: бмв
А букварче кой ше ти купи,колегаbumer1 написа:е купи ми бмв

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
bumer1 написа:е колеги и ас се изданих вчера ударих бавареца у една уграда и сега не ми дават да се доближа до него изданих се яко а съм само на 16 и башта ми ми огоди купи ми бмв минаха 2 3 месеца и ас го ударих сигорно скоро няма до мога да изпитам удоволствието да карам такава кола![]()
![]()
Оползотвори си времето, в което няма да застрашаваш моя живот и този на моите близки, за да се научиш на грамотност. Повярвай ми, много ти е необходимо.
Здравейте колеги,
Относно аудито.
На това кръстовище, както и на следващото /до БИЛА/ доста често стават катастрофи. Специално на това живеещите в района му казват "кръстовището на смъртта".
Объркването се получава от междинния сфетофар, който регулира преминаването през моста и спомага за левия завой на движещите се по бул. Вазов автомобили. Когато кола движеща се по улицата перпендикулярна на Вазов се изнесе по-напред - водачът не вижда неговия сфетофар и се обърква от този на моста. В този случай навлиза в кръстовището, точно когато на колите движещи се по Вазов им светва зелено. Още по-лошо е, че има и брояч на сфетофара и ако някои се е засилил и гледа, че скоро следва зелено - навлиза в кръстовището с висока скорост и в следващия момент му изскача заплеса, който не си е гледал неговия сфетофар.
В случая с аудито мисля, че точно това се е случило - карал е бързо по Вазов и някой му е изскочил отдясно, и в опита си да го избегне се е метнал от моста.
За съжаление, въпреки многото катастрофи на тези кръстовища, мерки не се взимат, така че имайте едно наум, когато минавате от там.
Относно аудито.
На това кръстовище, както и на следващото /до БИЛА/ доста често стават катастрофи. Специално на това живеещите в района му казват "кръстовището на смъртта".
Объркването се получава от междинния сфетофар, който регулира преминаването през моста и спомага за левия завой на движещите се по бул. Вазов автомобили. Когато кола движеща се по улицата перпендикулярна на Вазов се изнесе по-напред - водачът не вижда неговия сфетофар и се обърква от този на моста. В този случай навлиза в кръстовището, точно когато на колите движещи се по Вазов им светва зелено. Още по-лошо е, че има и брояч на сфетофара и ако някои се е засилил и гледа, че скоро следва зелено - навлиза в кръстовището с висока скорост и в следващия момент му изскача заплеса, който не си е гледал неговия сфетофар.
В случая с аудито мисля, че точно това се е случило - карал е бързо по Вазов и някой му е изскочил отдясно, и в опита си да го избегне се е метнал от моста.
За съжаление, въпреки многото катастрофи на тези кръстовища, мерки не се взимат, така че имайте едно наум, когато минавате от там.
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
ferdy написа:![]()
![]()
Оползотвори си времето, в което няма да застрашаваш моя живот и този на моите близки, за да се научиш на грамотност. Повярвай ми, много ти е необходимо.
колега не я слушай..щот това нейното инсинуация...тоест като на времето с Ева и ябълката-всичко хубу,но финала е тъжен...,затова инстални една приставка за правопис...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3623
قوة الإرادة
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
bumer1 написа:е колеги и ас се изданих вчера ударих бавареца у една уграда и сега не ми дават да се доближа до него изданих се яко а съм само на 16 и башта ми ми огоди купи ми бмв минаха 2 3 месеца и ас го ударих сигорно скоро няма до мога да изпитам удоволствието да карам такава кола.....
......абе вие да не се мислите за боговете на колите като сте с бмв бе какво се правите на карачи а а не се виждате че ви сабират с лажичка по пътя като се ударите пезевенти като те удара и бои ше ядеш послеххх и ако караш с тоя компакт ше те прескоча бе тапак и ти вчера си зел книжка и неска си шофиор само едно бога на бмв та та внимаваи каде се удряш че да не те дават по телефизиата штото от такива шофиори ми писна
![]()
![]()
аиде бегаи да играеш на карбон
![]()
![]()
![]()
![]()
тука сичките сте в филма
Мисля, че детето тряя малко да почине и от форума, пардон, от филма де

Писнала му било от шофьори, хахахха... Я си седи на компа и си джиткай игрички, ПИЧ, още ти е рано да сядаш зад волана

bundev написа:Здравейте колеги,
Относно аудито.
Не е съвсем така. Никой не нарича това кръстовище по този начин, защото ние си го знаем, а катастрофи не стават често там. Доста по-често има на кръстовището на пожарната, например. А изнесен светофар има и напред, така че колкото и да си се изтеглил, той се вижда. Но на всеки 10 минути има по една блейка, която гледа другия светофар.
- Azrail
- UFO Pilot
-
horhef написа:bumer1 написа:е колеги и ас![]()
![]()
Oт там нататък поста му няма смисъл........поне аз не го чета. След като някой не знае как се пише "АЗ" няма какво да го чета и да го мисля повече

MORE BEER!
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
допълнение
Само, че от всички критики и коментари за катастрофата с Q7-цата никой не написа как една тъпа п**** с бял Citroen, точно както се коментираше, е гледала точно светофара който не трябва.... и шофьора на Аудито е паднал в канала само за да не я РАЗМАЖЕ.... И с цялата си наглост е избягала и се е крила в паркингите между блоковете в ж.к. Сухата река. Така, че не е виновен човека, важното е, че след тежкия инцидент е невредим, а за жалост Аудито е на "каскет". Не го оправдавам, че се е движил с доста над разрешената скорост там, но 4.2TDI се кара трудно с 50км/ч, а и благодарение на светкавичната му реакция е спасил на 100% един човешки живот.
...............................
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
14-годишна блъсна с БМВ полицейски автомобил в Плевен.
След инцидента са нанесени материални щети по двете коли.
На 14 септември около 22:50 часа на улица „Цар Самуил" в града автоконтрольори подават сигнал за спиране на лек автомобил „БМВ", който се движил само на габаритни светлини в посока улица "Хаджи Димитър".
След сигнала със стоп палка на осветен участък от пътя, водачът на лекия автомобил направил рязка маневра вляво към единия полицай, който бързо се отдръпнал, за да не бъде блъснат.
После „БМВ"-то свило вдясно и ударило паркираният служебен „Опел Астра", собственост на Областна дирекция на МВР - Плевен. След инцидента колата продължила без да спира и завила наляво по улица «Хаджи Димитър».
Полицейската патрулка започнала преследване и колата-беглец спряла на улица „Ген. Гурко." Зад волана й се оказала 14 годишна плевенчанка - неправоспособна.
Пред полицаите момичето признало, че взело ключовете без знанието на майка си и решило да се вози.
След инцидента са нанесени материални щети по двете коли.
На 14 септември около 22:50 часа на улица „Цар Самуил" в града автоконтрольори подават сигнал за спиране на лек автомобил „БМВ", който се движил само на габаритни светлини в посока улица "Хаджи Димитър".
След сигнала със стоп палка на осветен участък от пътя, водачът на лекия автомобил направил рязка маневра вляво към единия полицай, който бързо се отдръпнал, за да не бъде блъснат.
После „БМВ"-то свило вдясно и ударило паркираният служебен „Опел Астра", собственост на Областна дирекция на МВР - Плевен. След инцидента колата продължила без да спира и завила наляво по улица «Хаджи Димитър».
Полицейската патрулка започнала преследване и колата-беглец спряла на улица „Ген. Гурко." Зад волана й се оказала 14 годишна плевенчанка - неправоспособна.
Пред полицаите момичето признало, че взело ключовете без знанието на майка си и решило да се вози.
Без страх, без спирачка!
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3