Искам да си купя BMW автоматик.Какво бихте ме посъветвали

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски през лятото
Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
Детайли за колата: убаа

Re: Искам да си купя BMW автоматик.Какво бихте ме посъветвали

Мнение от КироКиров » 28 Сеп 2009, 21:16

Аз толкова години се ръчки карах и се кълнях в тях и един ден ми се случи случката да карам Е60 3Д автомат - е малко следтова си купих Е39 типтроник (щото не съм пораснал още за Е60) и не съжалявам - на ръчни скорости ще се върна или ако много ме удари кризата или ако някои ми подари М5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Искам да си купя BMW автоматик.Какво бихте ме посъветвали

Мнение от Elesar74 » 29 Сеп 2009, 9:12

Аз бях много против две неща, за да си купя кола комби и автоматик. Сега, ако ще Господ, ще сменя сегашната Е39, с Е60 примерно, но в същата последователсност. Аз незнам какво значи удоволствие от шофирането, когато си принуден да сменяш скорости, какво удоволствие доставя това. Имах кола с ръчни скорости, карал съм я достатъчно време, пък и не само моята и знам какво говоря. Забележете, че повечето мощни съвременни коли се произвеждат със автоматични скоростни кутии, случайно ли е? Автоматика бил муден, мудно е на баба ми хвърчилото, няма да давам примери. Зимата, зимата не съм я спрял колата, сняг по нашия край доволна пада, случвало се е да излизам от дълбок с коловози сняг, не че не съм имал проблеми, но се справям, а ми е първа кола автоматик и не съм слушал уроци по каране на такава. Никой не ме е бутал, нито дърпал, хубави гуми и газ. Колега, няма да сбъркаш с автомата да знаеш, щом аз се разубедих....... Поддръжката си е поддръжка, който го е страх от мечки не ходи в гората. Пък и да питам колегите дето държат на ръчката, вие на полето ли живееете колеги? В града, да, автоматик, а ръчна къде, на полето? Че 90% от времето си ние го прекарваме къде, не ли в градовете или изобщо в някое населено място? Е, за какво ми говорите тогава? И като излезете извъна града и какво, газ до ламарината, бясно сменяне на скорости, рискови ситуации и това се казва с името "удоволствие от шофирането"?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Предишна

Назад към Извън Темата