''Цената на истината''-нещо различно или поредното фарс шоу
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
KIARA_G написа:Какво е това предаване, за какво става въпрос?!![]()
И вярно бре, автора, в тая анкета защо няма положителен отговор![]()
В другата му анкета е отговора: Той не очаква някой да отговори нещо различно от точно определен отговор в цялата анкета (може би трябва анкетата да е само с един възможен отговор за улеснение на хората)
П.С. Спирам да пиша, сега видях, че някой админ с две думи е изчерпал всякакви квалификации

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
KIARA_G написа:.................................И вярно бре, автора, в тая анкета защо няма положителен отговор![]()
Вярно, че "sineok_pi4_" некоректно е поставил въпроса, но наистина е факт, че заливат телевизионния ефир с абсолютни глупости и простащини . Щом обаче се наема някой да ги мисли, произвежда и излъчва, то следователно такива продукций имат много зрители ... В заключение си правя извода от това колко

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
KIARA_G написа:Какво е това предаване, за какво става въпрос?!![]()
..Защото отговора на въпроса ти се състои в самият отговор,който си дала по темата. След като не следиш предването защо ти е положителен отговор на анкетата . А и от три страници мнения само ти спориш,че нямало изцяло положителен отговор. Ами преценил съм ,че едва ли ще има някой на който ще му хареса всичко в самото предаване, защото дори и да се опитват да го копират като модел от другаде все нещо не са го направили както трябва .Точно сега не ми се обяснява... А и като не ти харесва анкетата е подминавай и не отговаряй !Толкова ли е трудно?
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Май никой в този форум няма правото да мисли по различен начин от тебе? Щом на теб не ти харесва значи и на никой няма да му хареса. 

- Pingvina
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Coupe
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: 6-так-а си е 6-так...
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
sineok_pi4_ написа:KIARA_G написа:Какво е това предаване, за какво става въпрос?!![]()
..Защото отговора на въпроса ти се състои в самият отговор,който си дала по темата. След като не следиш предването защо ти е положителен отговор на анкетата . А и от три страници мнения само ти спориш,че нямало изцяло положителен отговор. Ами преценил съм ,че едва ли ще има някой на който ще му хареса всичко в самото предаване, защото дори и да се опитват да го копират като модел от другаде все нещо не са го направили както трябва .Точно сега не ми се обяснява... А и като не ти харесва анкетата е подминавай и не отговаряй !Толкова ли е трудно?
Къде видя, че споря?! ... Нито ме интересува предаването, нито пък твоята гледна точка, но щом очакваш 1 отговор не прави анкети - просто е.
Съвети по отношение на това кое да подминавам и кое не, не са ми нужни и не съм ти поискала...
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
В Бългрия, според народното самосъзнание, такива предавания виреят, Стани богат, Сървайвър, . Това е пазар бе хора. Мениджърите знаят че този продукт ще се хареса. Защо? Защото българина е едно тъпо добиче, затова. Слуша му се чалга, обича да гледа Азис с грим и женски дрехи, да си пийва ракията вече, да си ебе и бие жената и да гледа я Сървайвър, я Dancing Stars я нещо подбно, да се изживява, да гласува, да си върти сметка на телефона с SMS-и (бедна нация сме били), това е. И те (мениджърите) го знаят, че ние сме еднин прост народ и такива неща са за прости хора, да ни манипулират и уж било забавно, шоу. Какво шоу е това последното, най-малко му подхожда думата шоу. Тези хора, участниците или са актьори или са толкоз долни и низки личности, които за пари и майка си, че продадат. Те хората по цял свят изпростяха, ама барем при тях нещо е наред, пък тука....
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
едно време по телевизията (единствената тогава) имало телевизионен театър. браво на някои продуценти, че възраждат тази практика, но чак пък да и викат "реалити"...
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Ужасна измишльотина. Такива историй няма и в латино сериалите. 

Aim to be the best, live with the rest!

Каква е цялата философия на играта? Че ще загубиш, когато отречеш нещо неудобно за теб? Ами доколкото знам отрицание на отрицанието е потвърждение... Т.е. дали директно ще кажеш "да" и ще продължиш или "не" и ще ти каже, че лъжеш е въпрос на времето, отделено за предаването. Нали "детектора на лъжата" ще те засече? Т.е. и в двата случая губиш. Дали може да спориш, когато кажеш не, че "детектора" се е объркал , или не, е лично мнение
. Въпроса е дали си струва 200к за семейството ти. Това е коментарът за самия замисъл на играта.
А мнението ми за нея е, че е поредният фарс
Както казахте по-нагоре, такъв е манталитета (не само) на българите. Всичко ми изглежда театър и ми се доповръща само като видя изкуствените въпросчета и още по-изкуствените "замисляния" на участника и т.н.
Със здраве.

А мнението ми за нея е, че е поредният фарс

Със здраве.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като е толкова "реален" тоя детектор и с такава "точност" отчита реалността на отговорите...що не поканат некой политици и да им зададат въпросите,защо пък не използват подобен детектор и в полицията.
Това освен че е постановка си е и абсолютна измама
Това освен че е постановка си е и абсолютна измама
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4