''Цената на истината''-нещо различно или поредното фарс шоу

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Харасвате ли шоуто ''Цената на Истината'' и какво мислите за него?

Не, не ми допада модела на самото предаване -пикантните истории на участниците с цел завоюване на по-голяма зрителска аудитория
116
66%
Допада ми,но има много неща с който не съм съгласен
59
34%

Общо гласове : 175
с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 12 Сеп 2009, 20:54

KIARA_G написа:Какво е това предаване, за какво става въпрос?! :roll:
И вярно бре, автора, в тая анкета защо няма положителен отговор :?: :!:

В другата му анкета е отговора: Той не очаква някой да отговори нещо различно от точно определен отговор в цялата анкета (може би трябва анкетата да е само с един възможен отговор за улеснение на хората)

П.С. Спирам да пиша, сега видях, че някой админ с две думи е изчерпал всякакви квалификации :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 12 Сеп 2009, 21:14

KIARA_G написа:.................................И вярно бре, автора, в тая анкета защо няма положителен отговор :?: :!:

Вярно, че "sineok_pi4_" некоректно е поставил въпроса, но наистина е факт, че заливат телевизионния ефир с абсолютни глупости и простащини . Щом обаче се наема някой да ги мисли, произвежда и излъчва, то следователно такива продукций имат много зрители ... В заключение си правя извода от това колко :censored: има в БГ-то!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 12 Сеп 2009, 21:59

..Защото отговора на въпроса ти се състои в самият отговор,който си дала по темата. След като не следиш предването защо ти е положителен отговор на анкетата . А и от три страници мнения само ти спориш,че нямало изцяло положителен отговор. Ами преценил съм ,че едва ли ще има някой на който ще му хареса всичко в самото предаване, защото дори и да се опитват да го копират като модел от другаде все нещо не са го направили както трябва .Точно сега не ми се обяснява... А и като не ти харесва анкетата е подминавай и не отговаряй !Толкова ли е трудно?

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 12 Сеп 2009, 22:35

Май никой в този форум няма правото да мисли по различен начин от тебе? Щом на теб не ти харесва значи и на никой няма да му хареса. :!:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Coupe
Мечтае да кара: пак BMW
Детайли за колата: 6-так-а си е 6-так...

Мнение от Pingvina » 12 Сеп 2009, 22:44

бих поканил бившата, ма ако може аз да и задавам въпросите... :twisted:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 12 Сеп 2009, 22:50

Много пошло и нагласено ! Но е смех ! Дедката ги нареди :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 12 Сеп 2009, 23:31

sineok_pi4_ написа:

..Защото отговора на въпроса ти се състои в самият отговор,който си дала по темата. След като не следиш предването защо ти е положителен отговор на анкетата . А и от три страници мнения само ти спориш,че нямало изцяло положителен отговор. Ами преценил съм ,че едва ли ще има някой на който ще му хареса всичко в самото предаване, защото дори и да се опитват да го копират като модел от другаде все нещо не са го направили както трябва .Точно сега не ми се обяснява... А и като не ти харесва анкетата е подминавай и не отговаряй !Толкова ли е трудно?

Къде видя, че споря?! ... Нито ме интересува предаването, нито пък твоята гледна точка, но щом очакваш 1 отговор не прави анкети - просто е.
Съвети по отношение на това кое да подминавам и кое не, не са ми нужни и не съм ти поискала...
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 13 Сеп 2009, 10:04

В Бългрия, според народното самосъзнание, такива предавания виреят, Стани богат, Сървайвър, . Това е пазар бе хора. Мениджърите знаят че този продукт ще се хареса. Защо? Защото българина е едно тъпо добиче, затова. Слуша му се чалга, обича да гледа Азис с грим и женски дрехи, да си пийва ракията вече, да си ебе и бие жената и да гледа я Сървайвър, я Dancing Stars я нещо подбно, да се изживява, да гласува, да си върти сметка на телефона с SMS-и (бедна нация сме били), това е. И те (мениджърите) го знаят, че ние сме еднин прост народ и такива неща са за прости хора, да ни манипулират и уж било забавно, шоу. Какво шоу е това последното, най-малко му подхожда думата шоу. Тези хора, участниците или са актьори или са толкоз долни и низки личности, които за пари и майка си, че продадат. Те хората по цял свят изпростяха, ама барем при тях нещо е наред, пък тука....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 13 Сеп 2009, 14:01

УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 14 Сеп 2009, 12:46

едно време по телевизията (единствената тогава) имало телевизионен театър. браво на някои продуценти, че възраждат тази практика, но чак пък да и викат "реалити"...
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 14 Сеп 2009, 13:23

Ужасна измишльотина. Такива историй няма и в латино сериалите. :help:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от E61FAN » 14 Сеп 2009, 20:52

Каква е цялата философия на играта? Че ще загубиш, когато отречеш нещо неудобно за теб? Ами доколкото знам отрицание на отрицанието е потвърждение... Т.е. дали директно ще кажеш "да" и ще продължиш или "не" и ще ти каже, че лъжеш е въпрос на времето, отделено за предаването. Нали "детектора на лъжата" ще те засече? Т.е. и в двата случая губиш. Дали може да спориш, когато кажеш не, че "детектора" се е объркал , или не, е лично мнение :D . Въпроса е дали си струва 200к за семейството ти. Това е коментарът за самия замисъл на играта.

А мнението ми за нея е, че е поредният фарс :) Както казахте по-нагоре, такъв е манталитета (не само) на българите. Всичко ми изглежда театър и ми се доповръща само като видя изкуствените въпросчета и още по-изкуствените "замисляния" на участника и т.н. :)

Със здраве.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Сеп 2009, 21:21

Avramov написа:Ужасна измишльотина. Такива историй няма и в латино сериалите. :help:

+1
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2009, 10:07

Като е толкова "реален" тоя детектор и с такава "точност" отчита реалността на отговорите...що не поканат некой политици и да им зададат въпросите,защо пък не използват подобен детектор и в полицията.
Това освен че е постановка си е и абсолютна измама

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 15 Сеп 2009, 11:28

жена ви ви изневерява с приятелка и с мъж следва ръкопляскане от мъжа аре стига бре кой нормален ше се радва едно дърво и върти върти и жената и водещия пълен ташак и то левия :puke: :bang: :comp: :censored:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата