Нова Телевизия - Темата на Нова БМВ КЛУБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 14:32

мене до са на голфаджия не са ме обиждали.....!!
възможно е да се получи кофти ,ма все пак тва е реалността.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мария - Нова ТВ

Мнение от paparazzo » 15 Сеп 2009, 14:34

Хаос написа:
mariae написа:Здравейте,
Аз съм Мария от Нова тв.

Ще стане поредният осъдителен репортаж с кисели въпроси целящи да злепоставят хората пред камера!
Като искате да снимате, снимайте на някой от съборите!

мисля си,че това е същата Мария която взе онова интервю от Пенчев....... :!: :!: :!:
-как да кажа-ученичка е на Марти/Карбовски/....
قوة الإرادة

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 15 Сеп 2009, 14:34

Според мен идеята е добра, НО трябва да се наблегне на това как няма писта в София, като една в Калояново например( с Линейка и Пожарна на място), където да се практикува този ентусиазъм. Също така трябва да се направят и срещи с другите клубове в София, тъй като не е казано, че трябва да си с БМВ за да си любител на екстремните усещания.

ПП: Ако се направи само с БМВ клуба найстина ще е злепоставящо за клуба като цяло и съответно оправдание за другите клубове.

ПП2: Ако ще е зле да зле за всички марки.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 14:37

бе жената иска с бмв-ентусиасти да се срещне-ние я пращаме на сбирка на ДЕУ-мотърс...!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2009, 14:49

speeder88 написа:
Fear написа:Лицето и "имиджа" на марката BMW в България се гради именно от такива хубостници, пък после защо ви наричат "голфаджии". Ами как да ви наричат, а? :?:

Aйде да не разводнявам темата и да почваме с голфаджии и тем подобни, нека всеки който има отношение по въпроса за репортажа да го изкаже, тва какви сме феновете на БМВ-тата ние си знаем, още повече че никой няма да допусне за лицето на БМВ Клуб България, а именно форума, да се пускат един вид унизителни кадри по национална телевизия. лично според мен ако е намесено името на БМВ Клуб България трябва да се иска съгласието на предствителните личности, ако е просто за ''проблемите на стрийтрейсърите'' нека телевизията да го прави, обаче ако в репортажа участват само бумери това много ще навреди на марката и на собствениците й в България, особено на по-наточенките

Именно, това ми е мисълта и на мен, но реших да го напиша малко по-остро, че да обърне някой внимание. ;)

В този ред на мисли, имаше повече от достатъчно разумни предложения да се снима на някой събор. :)

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 14:53

в този ред на мисли до май -другата година може и да забрави кво е искала да снима.....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 15 Сеп 2009, 14:55

:ahah:
да си записва
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 15 Сеп 2009, 15:03

Според мен би било добре да се покаже в репортаж любовта на собствениците към колите им,чувството,усещането което дава БМВ при каране.Специалната духовната връзка между човек и БМВ,Да се покажат добри и стоиностни екземляри от марката-които си личи че хората са ги правили с много любов и търпение и лишения.Да се обясни нормално че една такава кола се кара леко,внимателно и всеки си ч пази като очите ,а не квартални рацерчета с кенефи за по 3000 лв,дето обират бордюри и не им пука..Една нормална збирка където хората се събират да се запознаят и обсъждат технически въпроси на по КОЛА/СПРАИТ а не бири и не да карат като .... да си покажат МАГАРИЯТА ПО ТЕЛЕВИЗОРО,

Може би ако се покажат в такава светлина нещата може да се създаде някакво положително мнение у хората.
Аз като цяло се съмнявам обаче-1 во в насоката в която ще представи нещата репортерката,и 2 ро средностатистическия българин е толко озлобен от ежедневието си че незнам дали може да му се пробие черупката и да му въздеиства по някакъв положителен начин.

И пак повтарям че според мен ефекта ще е повече отрицателен.И никои няма право да взима такива решения без съгласието на управителния съвет
Последна промяна Изрода на 15 Сеп 2009, 15:07, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 15 Сеп 2009, 15:06

Цялата работа е, че Нова телевизия ще си направят репортажа този път на гърба на БМВ Клуб България. Каква реклама, какви пет лева... Показването на незаконните гонки на Бояна ще донесе единствено и само негативи на клуба и неговите членове, пък и на марката. Мисля си все пак, че могат да се покажат доста по-стойностни неща, с които се занимават клуба и хората, членуващи в него. Но дори и да има телевизия в четвъртък, нека всички, които ще са там да се държат на ниво, без да има излишни въртенета на гуми, дрифтове и др. такива, защото това би донесло само отрицателни последствия.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 15 Сеп 2009, 15:07

а защо да не покажат самата истина... нима на вашите сбирки няма постоянни гонки и дрифт изпълнения... има ги както ги има навсякъде... това е нещо нормално и ако нова тв. може да помогне и останалите да започнат да го приемат като нормално не виждам какъв е проблема... нали не мислите че нова тв. ще рискува да ни излъже че са добронамерени и след това да ни насере в ефир... те знаят че в момента интеренет е една от най-силните медии и ние можем да им направим такава атака за каквато и не са санували... аз подкрепям идеята да направят репортажа ако наистина са добронамерени...
но не подкрепям идеята за темата с пистите и незаконните състезания да бъде обсъждана в репортажа на бмв клуб българия защото бмв клуб българия няма нищо общо със състезанията и дрифта в българия... ако трябва да се обсъжда тази тема по-скоро трябва да се обърнат към друг форум... предполагам че и сами се сетихте ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 15 Сеп 2009, 15:07

Ако се направи такъв репортаж, нека да се покаже,че не всичко е само гонки (тази думичка и състезания, "ралита" изобщо не трябва да бъде споменавана) ....търкане на гуми. Нека да се разбере,че друг такъв автомобилен форум/ клуб като "БМВ Клуб България" няма
Някой да покаже в репортажа примерно снимки от съборите..колоните от люБимата марка по магистралата....снимки от летният фест.
Дано накрая да не се получи, като репортажа на Канал 1 :roll:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Сеп 2009, 15:08

Изрода написа:Според мен би било добре да се покаже в репортаж любовта на собствениците към колите им,чувството,усещането което дава БМВ при каране.Специалната духовната връзка между човек и БМВ,Да се покажат добри и стоиностни екземляри от марката-които си личи че хората са ги правили с много любов и търпение и лишения.

Такъв вид документален филм не се снима за една вечер на бензиностанцията сред 100 човека с 50 автомобила. Ако ще се прави такова нещо, са нужни седмици, да не кажа месеци, за заснемането на всяка една безсъна нощ, всяка похарчена пара, всяка запълнена със занимания събота и неделя и когато имаме възроден от нищото дарак - се прави позьорското шофиране из града, интервюто за даденото и взетото по колата и тн.
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 15:09

Изрода написа:.......................
И пак повтарям че според мен ефекта ще е повече отрицателен.
[color=red]И никои няма право да взима такива решения без съгласието на управителния съвет[/color]

ми ако управителният съвет не вземе отношение по въпроса на репортерката не и пречи да цъфне с една камера и да си наснима квото и трябва! за тва е по-добре да се вземе отношение и да се предсатив наистина любовта към марката и ентусиазма ,а не изпълнения от висшата школа по балет на околовръстното....!
и управителния съвет не е некво вездесъщо чудо ,дето е обсебило любовта към бмв и тя е само за членове или прочие.....!!
така че ако ше има репортаж -най-добре е да е премерен и организиран ,а не случаен...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Мария - Нова ТВ

Мнение от vld » 15 Сеп 2009, 15:10

mariae написа:Здравейте,
Аз съм Мария от Нова тв. Идеята да снимаме е моя. Ако ми позволите да лобирам за нейното реализиране, ще ви кажа само, че сме добронамерени и желанието ни е да разкажем за страстта към скоростта. Какво е усещането, когато се вдига адреналина. Има ли страх; какви качества са необходими, за да си добър зад волана; защо отношението на хората е по-скоро негативно към любителите на екстремните преживявания. Интересуваме се отношението към автомобила - вещ, глезотия или какво е колата за собствениците, които очевидно не я използват само за ходене на работа. И още много неща, за които искаме да поговорим - дори за криворазбраните нощни забавления на опитните шофьори. Ще се радвам, ако ни дадете възможност да направим добър и непреднамерен репортаж.

Ако нямате против моят екип ще се радва да се запознае с вас :)

Поздрави, Мария

С няколко думи: естественото продължение на ръцете и краката ни :)
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 15:14

а някой запитвал ли се е защо "събор" -слагам го в кавички ,щото е смешно даже да се нарече събор на СААБ примерно от 15 коли на бояна се отразява в ауто-билд,защо алфистите имаха две или три страници в сипсанието за сбирането си-даже мисля че поне три публикации има за тях тая година,защо ауди-като направиха нещо като събор-по-скоро сбирка в солун ги отразиха подобаващо,а ние -дето има 4000 човека на събор ,с над 1000 коли и повече ни чуват с една колонка от три реда !?!?!?
просто питам !?
ако не се популяризира и рекламира ше си знаеме само ние за това ,че сме много....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата