Каско ?!? Къде е най добре да сме застраховани?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Re:
nakoone написа:BMWPetar написа:Dimo написа:където имаш връзки
Абсолютно...тва е най-важното
По точен отговор от това няма.
А като имаш връзки във всичките, какво правим...?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Vlados написа:nakoone написа:BMWPetar написа:Dimo написа:където имаш връзки
Абсолютно...тва е най-важното
По точен отговор от това няма.
А като имаш връзки във всичките, какво правим...?
Тогава където са ти най-дебели

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: Каско ?!? Къде е най добре да сме застраховани?
Това с връзките е май най - правилният отговор , колега . От доста годинки работя със застрахователи и съм стигнал до един извод - всичките са една крадлива банда мошеници.След като те '' излъжат '' да си направиш каско , при една щета , била тя по-лека или не дай боже по-тежка , само си търсят вратички как да не признаят тази или онази част , и да ти изплатят възможно най- малка сума за отремонтиране на автомобила .
П.С.
Алианц -
Евроинс -
Булстрад -
БГ Имоти -
Бул Инс -

Армеец -

Лев Инс -

ДЗИ -

П.С.
Алианц -

Евроинс -

Булстрад -

БГ Имоти -

Бул Инс -

Армеец -

Лев Инс -

ДЗИ -

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- raikkonen
- Потребител
-
- Кара: e39
LuBo1 написа:След като ВИКТОРИЯ АД , се напраиха на някви пичове и ми прекратяват полицата след 14 дни , доиде време за ново каско ? КЪДЕ?
Къде е най удачно да се застрахова кола БМВ 95 година ? ДЗИ , Булстрад или . . . ?
lev ins e nai dobrija variant. nai niski ceni i mobilna grupa za ogledi na miasto, ako kat otkaje.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Б*хти само аз ли съм се прецакал в Интерамерикан
Досега да чукна щети не съм имал, нито съм завеждал, но съм чул доста лоши отзиви и от догодина май ще минавам към Армеец

Досега да чукна щети не съм имал, нито съм завеждал, но съм чул доста лоши отзиви и от догодина май ще минавам към Армеец

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re:
Projektzwo написа:За автомобили над 8год. бих препоръчал Алианц, в момента предлагат нов продукт, като най-големия плюс е че имате право на ремонт в доверен сервиз, а не само на експертна оценка. Другото съществено нещо е че НЕ изискват маркировка (активна/пасивна), а иначе не сме '90-те, когато никой не пипаше колите на определени дружества, сега се краде всичко наред, не си мислете, че стикери или какъвто и да било вид маркировка може да ви предпази, при евентуален "интерес".
всъщност е точно обратното... между другото съм чувал че първото шестмесечие на тая година всички групи за кражба на автомобили били изпратени в Испания и на практика не е имало кой да краде

маркировката и задължението да си държиш полицата в жабката е точно затова - да не пипат... или ако се объркат - да я върнат бързо

Армеец - доколко знам са собственост на ТИМ (затва е изключено някой да пипне)
Бул Инс - 05-07г. докато наще БМВ-та още минаваха за скъпи бяха застраховани там - първия път оправиха е39ката добре.. от втория нататъка почнаха да се ебават
Булстрад - там е застрахован Пижо - първия път платиха точно толкова колкото беше щетата, втория път (като дойде кризата) 49% от моите разходи.... за боядисване на преден капак, преден калник и предна броня изплатиха крупната сума от 177лв.

имаше още 1-2 фирми, за който знам че си презастраховат колите против кражба в Бул Инс... ама ги забрайх кои бяха
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз съм доволен от булстрад и от булинс. Винаги съм си избирал ремонт на колата в сервиз , а не да ми превеждат пари и всичко е било 6.
It`s party time !
- orange yellow
- Потребител
-
- Кара: 320d
Evelin Cotsev написа:Аз съм доволен от булстрад и от булинс. Винаги съм си избирал ремонт на колата в сервиз , а не да ми превеждат пари и всичко е било 6.
в кой от доверените сервизи на булстрад си ходил, някакви отзиви и препоръки (става въпрос за софия)? мойта първия път я прекараха през техния собствен сервиз - булпрофит, а скоро мисля да опиша преден капак и броня, и не ми се иска да я правят пак в булпрофит. не че не се бяха справили добре с първата щета, но все си мисля че биха били по-склонни да претупат работата отколкото друг външен сервиз. имам им списъка с доверените сервизи в цяла българия, но незнам към кой да се ориентирам??
иначе за информация - от булстрад за драскотини по задната врата, калник и пвц праг и ми дадоха възлагателно писмо за ремонт на стойност 480 лева. а счупеното стъкло ми го смениха веднага с оригинално, а не с някой китайски боклук от кобра
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Vlados написа:Dimo написа:Тогава където са ти най-дебели
А като са еднакво най-дебели във всички водещи компании...?
Където са най-симпатични мацките в офиса.
Сега ако кажеш, че навсякъде са еднакво симпатични неа повярвам

С Викториа бях... доволен бях, все пак връзките бяха на ниво

E34, E38
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
orange yellow написа:Evelin Cotsev написа:Аз съм доволен от булстрад и от булинс. Винаги съм си избирал ремонт на колата в сервиз , а не да ми превеждат пари и всичко е било 6.
в кой от доверените сервизи на булстрад си ходил, някакви отзиви и препоръки (става въпрос за софия)? мойта първия път я прекараха през техния собствен сервиз - булпрофит, а скоро мисля да опиша преден капак и броня, и не ми се иска да я правят пак в булпрофит. не че не се бяха справили добре с първата щета, но все си мисля че биха били по-склонни да претупат работата отколкото друг външен сервиз. имам им списъка с доверените сервизи в цяла българия, но незнам към кой да се ориентирам??
иначе за информация - от булстрад за драскотини по задната врата, калник и пвц праг и ми дадоха възлагателно писмо за ремонт на стойност 480 лева. а счупеното стъкло ми го смениха веднага с оригинално, а не с някой китайски боклук от кобра
БМВ-то в мкар , от булинс , други коли имаме които са над 2 години и са в булстрад , тях сме ги ремонтирали в Ангелов в Пловдив и съм доволен. За София не знам.
It`s party time !
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Тя темата май се изчерпа, но да кажа, че и аз съм много доволен от Армеец. За 3.5 години Е36-цата претърпя няколко леки ПТП-та не по моя вина, вкл. едно без протокол от КАТ и няколко паркинг щети (наистина такива
) и нито един път не са се направили. Винаги съм получавал точно, или малко повече от колкото ми е струвал реалният ремонт.
М/у другото, ей тук има доста и полезна информация относно всички видове застраховки http://www.broko.bg/

М/у другото, ей тук има доста и полезна информация относно всички видове застраховки http://www.broko.bg/
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Никой не видях да каже нещо за Интерамерикан
А за това кой плаща и не - е много относително !!!
При всички мои клиенти най-много главоболия ми създават компаниите завършващи на "ИНС" и "Български Имоти".
Просто много много не обичат да плащат...
А за това кой плаща и не - е много относително !!!
При всички мои клиенти най-много главоболия ми създават компаниите завършващи на "ИНС" и "Български Имоти".
Просто много много не обичат да плащат...

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Nukem написа:Един - от мен за Булстрад НЕ! Evil or Very Mad бам! бам!
uCnaHeTcA написа:Неизплатени щети... Какво друго може да е
Абе агне такова как може да си такава шматка бе??? Я обясни тука как ти отказаха да ти изплатят щетата или аз да обяснявам как нито пред КАТ си успял да скалъпиш няква достоверна история,че колата ти е ударена на паркинг въпреки,че и двамата знаем как я удари,нито пред застрахователя представи протокол? Лично звънях да се моля за тебе в БУЛСТРАД да се моля за тебе и поне да не ти прекратят каското ти пак си неблагодарен,защото и скандали си се мъчил да правиш на хората...Повече никви услуги за нищо да знаеш...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4