Каско ?!? Къде е най добре да сме застраховани?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Re:

Мнение от Vlados » 24 Сеп 2009, 22:11

nakoone написа:
BMWPetar написа:
Dimo написа:където имаш връзки ;)

Абсолютно...тва е най-важното

По точен отговор от това няма.

А като имаш връзки във всичките, какво правим...?
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Сеп 2009, 23:20

Vlados написа:
nakoone написа:
BMWPetar написа:
Dimo написа:където имаш връзки ;)

Абсолютно...тва е най-важното

По точен отговор от това няма.

А като имаш връзки във всичките, какво правим...?

Тогава където са ти най-дебели :)
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Re: Каско ?!? Къде е най добре да сме застраховани?

Мнение от justboy » 26 Сеп 2009, 12:42

+1 за дебелите връзки :mhihi:
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 26 Сеп 2009, 13:23

Това с връзките е май най - правилният отговор , колега . От доста годинки работя със застрахователи и съм стигнал до един извод - всичките са една крадлива банда мошеници.След като те '' излъжат '' да си направиш каско , при една щета , била тя по-лека или не дай боже по-тежка , само си търсят вратички как да не признаят тази или онази част , и да ти изплатят възможно най- малка сума за отремонтиране на автомобила .

П.С.
Алианц - :1:
Евроинс - :1:
Булстрад - :1: :1:
БГ Имоти - :1: :1:
Бул Инс - :1: :1: :1:
Армеец - :1: :1: :1:
Лев Инс - :1: :1: :1: :1: :1:
ДЗИ - :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39

Мнение от raikkonen » 26 Сеп 2009, 13:39

LuBo1 написа:След като ВИКТОРИЯ АД , се напраиха на някви пичове и ми прекратяват полицата след 14 дни , доиде време за ново каско ? КЪДЕ?

Къде е най удачно да се застрахова кола БМВ 95 година ? ДЗИ , Булстрад или . . . ?

lev ins e nai dobrija variant. nai niski ceni i mobilna grupa za ogledi na miasto, ako kat otkaje.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 26 Сеп 2009, 16:17

Б*хти само аз ли съм се прецакал в Интерамерикан :roll: :kuku:
Досега да чукна щети не съм имал, нито съм завеждал, но съм чул доста лоши отзиви и от догодина май ще минавам към Армеец :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re:

Мнение от DEFLEPPARD » 27 Сеп 2009, 20:53

Projektzwo написа:За автомобили над 8год. бих препоръчал Алианц, в момента предлагат нов продукт, като най-големия плюс е че имате право на ремонт в доверен сервиз, а не само на експертна оценка. Другото съществено нещо е че НЕ изискват маркировка (активна/пасивна), а иначе не сме '90-те, когато никой не пипаше колите на определени дружества, сега се краде всичко наред, не си мислете, че стикери или какъвто и да било вид маркировка може да ви предпази, при евентуален "интерес".

всъщност е точно обратното... между другото съм чувал че първото шестмесечие на тая година всички групи за кражба на автомобили били изпратени в Испания и на практика не е имало кой да краде :mhihi: :mhihi:

маркировката и задължението да си държиш полицата в жабката е точно затова - да не пипат... или ако се объркат - да я върнат бързо ;)

Армеец - доколко знам са собственост на ТИМ (затва е изключено някой да пипне)
Бул Инс - 05-07г. докато наще БМВ-та още минаваха за скъпи бяха застраховани там - първия път оправиха е39ката добре.. от втория нататъка почнаха да се ебават
Булстрад - там е застрахован Пижо - първия път платиха точно толкова колкото беше щетата, втория път (като дойде кризата) 49% от моите разходи.... за боядисване на преден капак, преден калник и предна броня изплатиха крупната сума от 177лв. :mhihi: :mhihi:
имаше още 1-2 фирми, за който знам че си презастраховат колите против кражба в Бул Инс... ама ги забрайх кои бяха

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 27 Сеп 2009, 22:28

Аз съм доволен от булстрад и от булинс. Винаги съм си избирал ремонт на колата в сервиз , а не да ми превеждат пари и всичко е било 6.
It`s party time !

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 27 Сеп 2009, 22:39

Dimo написа:Тогава където са ти най-дебели :)

А като са еднакво най-дебели във всички водещи компании...?
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320d

Мнение от orange yellow » 27 Сеп 2009, 23:37

Evelin Cotsev написа:Аз съм доволен от булстрад и от булинс. Винаги съм си избирал ремонт на колата в сервиз , а не да ми превеждат пари и всичко е било 6.

в кой от доверените сервизи на булстрад си ходил, някакви отзиви и препоръки (става въпрос за софия)? мойта първия път я прекараха през техния собствен сервиз - булпрофит, а скоро мисля да опиша преден капак и броня, и не ми се иска да я правят пак в булпрофит. не че не се бяха справили добре с първата щета, но все си мисля че биха били по-склонни да претупат работата отколкото друг външен сервиз. имам им списъка с доверените сервизи в цяла българия, но незнам към кой да се ориентирам??

иначе за информация - от булстрад за драскотини по задната врата, калник и пвц праг и ми дадоха възлагателно писмо за ремонт на стойност 480 лева. а счупеното стъкло ми го смениха веднага с оригинално, а не с някой китайски боклук от кобра

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 28 Сеп 2009, 2:13

Vlados написа:
Dimo написа:Тогава където са ти най-дебели :)

А като са еднакво най-дебели във всички водещи компании...?

Където са най-симпатични мацките в офиса.
Сега ако кажеш, че навсякъде са еднакво симпатични неа повярвам :)
С Викториа бях... доволен бях, все пак връзките бяха на ниво :)
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Сеп 2009, 9:49

orange yellow написа:
Evelin Cotsev написа:Аз съм доволен от булстрад и от булинс. Винаги съм си избирал ремонт на колата в сервиз , а не да ми превеждат пари и всичко е било 6.

в кой от доверените сервизи на булстрад си ходил, някакви отзиви и препоръки (става въпрос за софия)? мойта първия път я прекараха през техния собствен сервиз - булпрофит, а скоро мисля да опиша преден капак и броня, и не ми се иска да я правят пак в булпрофит. не че не се бяха справили добре с първата щета, но все си мисля че биха били по-склонни да претупат работата отколкото друг външен сервиз. имам им списъка с доверените сервизи в цяла българия, но незнам към кой да се ориентирам??

иначе за информация - от булстрад за драскотини по задната врата, калник и пвц праг и ми дадоха възлагателно писмо за ремонт на стойност 480 лева. а счупеното стъкло ми го смениха веднага с оригинално, а не с някой китайски боклук от кобра

БМВ-то в мкар , от булинс , други коли имаме които са над 2 години и са в булстрад , тях сме ги ремонтирали в Ангелов в Пловдив и съм доволен. За София не знам.
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Сеп 2009, 10:16

Тя темата май се изчерпа, но да кажа, че и аз съм много доволен от Армеец. За 3.5 години Е36-цата претърпя няколко леки ПТП-та не по моя вина, вкл. едно без протокол от КАТ и няколко паркинг щети (наистина такива :)) и нито един път не са се направили. Винаги съм получавал точно, или малко повече от колкото ми е струвал реалният ремонт.
М/у другото, ей тук има доста и полезна информация относно всички видове застраховки http://www.broko.bg/
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Потребител
Аватар

Мнение от ShoSho_pz » 28 Сеп 2009, 18:40

Никой не видях да каже нещо за Интерамерикан
А за това кой плаща и не - е много относително !!!
При всички мои клиенти най-много главоболия ми създават компаниите завършващи на "ИНС" и "Български Имоти".
Просто много много не обичат да плащат...
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Сеп 2009, 22:39

Nukem написа:
Един - от мен за Булстрад НЕ! Evil or Very Mad бам! бам!

:?:

uCnaHeTcA написа:Неизплатени щети... Какво друго може да е :|

Абе агне такова как може да си такава шматка бе??? Я обясни тука как ти отказаха да ти изплатят щетата или аз да обяснявам как нито пред КАТ си успял да скалъпиш няква достоверна история,че колата ти е ударена на паркинг въпреки,че и двамата знаем как я удари,нито пред застрахователя представи протокол? Лично звънях да се моля за тебе в БУЛСТРАД да се моля за тебе и поне да не ти прекратят каското ти пак си неблагодарен,защото и скандали си се мъчил да правиш на хората...Повече никви услуги за нищо да знаеш...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата