НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ към МАЛЦИНСТВОТО???????????
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Re: НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ към МАЛЦИНСТВОТО???????????
Мангустите на сапун 

Toneloker написа:Ryapoff написа:http://bg.altermedia.info/?p=7016 - Нали няма да ме накажат от ХЕЛзинкския комитет, примерно за уронване на престижа на ромите, който според мен трябваше отдажна да се чувстват по-ниски от тревата. Ако аз имах дете, и това му се случеше, ако ще и нарко-бос от Колумбия да е - няма да оцелее. Ако за тях е нормално да извършват полов акт (ебът) с момиче на 12, за мен не е и няма да го позволя. Според мен не е нещо повече от животно този там-какъвто-е лидер на няква организация, и като такъв, не трябва да важат закони за побой над него.
Те на 12 деца имат вече.
Деца имат те, не ние на дванайсе, да

- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
Като чуя думата мангал и си изпълвам с гняв
.Понякога искам да взема едно 50 милиметрово желязо, 2 ЗИЛ-а с патрони и за другото се сещате.... 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Етническата нетърпимост и нетолерантност може да доведе само до едно - за справка си спомнете кво се случи на Югославия...
за да се "оправят нещата" е необходимо само едно единствено нещо - да се прилагат законите с еднаква сила за всички граждани на страната, без оглед на етническата им принадлежност ! ако това се случи - 80-90% от "ромите" ще идат в затвора, НО защото са заслужили... оттам насетне идва въпросът какво да ги правим толкоз много затворници... само да ги храник и поим някак си не ми се вижда оферта.. трябва да им се намери работа.. да одят да лопат камъни по кариерите, да чистят пътищата и т.н. и т.н. - за да може да си избият издръжката, че и да излезе на малка печалба държавата...
за да се "оправят нещата" е необходимо само едно единствено нещо - да се прилагат законите с еднаква сила за всички граждани на страната, без оглед на етническата им принадлежност ! ако това се случи - 80-90% от "ромите" ще идат в затвора, НО защото са заслужили... оттам насетне идва въпросът какво да ги правим толкоз много затворници... само да ги храник и поим някак си не ми се вижда оферта.. трябва да им се намери работа.. да одят да лопат камъни по кариерите, да чистят пътищата и т.н. и т.н. - за да може да си избият издръжката, че и да излезе на малка печалба държавата...
Бе те да ги вкарат в затвора, и да ги накарат на задължителна работа - на тях някви пари за лафката, не знам колко дават на ден, но са малко, на нас свършена работа.DEFLEPPARD написа:Етническата нетърпимост и нетолерантност може да доведе само до едно - за справка си спомнете кво се случи на Югославия...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде стига толкова.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3