НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ към МАЛЦИНСТВОТО???????????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Re: НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ към МАЛЦИНСТВОТО???????????

Мнение от drift_streets » 26 Сеп 2009, 14:40

Мангустите на сапун :maad:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Сеп 2009, 14:50

Toneloker написа:
Ryapoff написа:http://bg.altermedia.info/?p=7016 - Нали няма да ме накажат от ХЕЛзинкския комитет, примерно за уронване на престижа на ромите, който според мен трябваше отдажна да се чувстват по-ниски от тревата. Ако аз имах дете, и това му се случеше, ако ще и нарко-бос от Колумбия да е - няма да оцелее. Ако за тях е нормално да извършват полов акт (ебът) с момиче на 12, за мен не е и няма да го позволя. Според мен не е нещо повече от животно този там-какъвто-е лидер на няква организация, и като такъв, не трябва да важат закони за побой над него.

Те на 12 деца имат вече.

Деца имат те, не ние на дванайсе, да :censored: тяхната :censored: :censored: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 93 BMW 325 TD
Мечтае да кара: BMW E30 ///M3

Мнение от BuLdwAiZeR » 27 Сеп 2009, 19:08

Като чуя думата мангал и си изпълвам с гняв :maad:.Понякога искам да взема едно 50 милиметрово желязо, 2 ЗИЛ-а с патрони и за другото се сещате.... :ranting:
Изображение

eVerY NiGhT In mY DrEaMs i tOuCH yOu i fEeL YoU- mY BMW ///M3 http://vbox7.com/play:9acbe8bb

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 27 Сеп 2009, 20:11

Етническата нетърпимост и нетолерантност може да доведе само до едно - за справка си спомнете кво се случи на Югославия...

за да се "оправят нещата" е необходимо само едно единствено нещо - да се прилагат законите с еднаква сила за всички граждани на страната, без оглед на етническата им принадлежност ! ако това се случи - 80-90% от "ромите" ще идат в затвора, НО защото са заслужили... оттам насетне идва въпросът какво да ги правим толкоз много затворници... само да ги храник и поим някак си не ми се вижда оферта.. трябва да им се намери работа.. да одят да лопат камъни по кариерите, да чистят пътищата и т.н. и т.н. - за да може да си избият издръжката, че и да излезе на малка печалба държавата...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 27 Сеп 2009, 21:02

DEFLEPPARD написа:Етническата нетърпимост и нетолерантност може да доведе само до едно - за справка си спомнете кво се случи на Югославия...

за да се "оправят нещата" е необходимо само едно единствено нещо - да се прилагат законите с еднаква сила за всички граждани на страната, без оглед на етническата им принадлежност ! ако това се случи - 80-90% от "ромите" ще идат в затвора, НО защото са заслужили... оттам насетне идва въпросът какво да ги правим толкоз много затворници... само да ги храник и поим някак си не ми се вижда оферта.. трябва да им се намери работа.. да одят да лопат камъни по кариерите, да чистят пътищата и т.н. и т.н. - за да може да си избият издръжката, че и да излезе на малка печалба държавата...
Бе те да ги вкарат в затвора, и да ги накарат на задължителна работа - на тях някви пари за лафката, не знам колко дават на ден, но са малко, на нас свършена работа.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 28 Сеп 2009, 0:01

Айде стига толкова.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата