БТВ Репортерите
Модератор: Общи модератори
Re: БТВ Репортерите
Тоооолкова е елементарно, само трябва някой мъъъъъничко да се замисли!
ДПС плаща на двама братя да направят брутална етническа изцепка, с която не само българите, но и турците не са съгласни. Цялто общество настръхва срещу тази провокация. И тогава на бял кон под светлината на прожекторите излиза Ахмед Доган, който гордо заявява:
"Ние сме пазителите на етническия мир в БГ! 20 години не сме позволили да има етнически конфликти - АКО СМЕ НА ВЛАСТ няма да позволим и за в бъдеще. Ако някой се опита да ни изкара от властта или да ни затрие като партия - неизбежно ще последва етнически конфликт и гражданска война. Така че въобще не си помисляйте, че може да я карате без нас.". И тези, които може да манипулира, пак ще гласуват за него, за да се върне в централната власт или поне да се бетонира в местната.
Не можете ли да разберете, че боят не решава проблемите, а само ги задълбочава?
Не можете ли да разберете, че ако "мангалите" (поначало прости хора без образование) бъдат образовани, за да могат да разберат истината - тогава няма да има нито ДПС, нито гражданска война!?
Ще има! Ако такива изцепки почнат да стават масово и публично!
Не ви ли стига акъла да разберете, че всички такива "контра изцепки" само наливат вода в мелницата на Доган и го бетонират?!
В "нормалните" държави (Германия, Холандия и др.) няма ни една джамия, нали?!
И при всяка новопостроена джамия се събира една тълпа (като в Средновековието) и я събаря по най-бруталния възможен начин!
И всичко това става в държавите от Западна Европа, а не в Тувалу или Папуа и Нова Гвинея, нали!

ДПС плаща на двама братя да направят брутална етническа изцепка, с която не само българите, но и турците не са съгласни. Цялто общество настръхва срещу тази провокация. И тогава на бял кон под светлината на прожекторите излиза Ахмед Доган, който гордо заявява:
"Ние сме пазителите на етническия мир в БГ! 20 години не сме позволили да има етнически конфликти - АКО СМЕ НА ВЛАСТ няма да позволим и за в бъдеще. Ако някой се опита да ни изкара от властта или да ни затрие като партия - неизбежно ще последва етнически конфликт и гражданска война. Така че въобще не си помисляйте, че може да я карате без нас.". И тези, които може да манипулира, пак ще гласуват за него, за да се върне в централната власт или поне да се бетонира в местната.
Не можете ли да разберете, че ако "мангалите" (поначало прости хора без образование) бъдат образовани, за да могат да разберат истината - тогава няма да има нито ДПС, нито гражданска война!?
Dimitroff написа:И аз го гледах...1 пластмасов пепелник полетя към телевизора - жертви няма...просто за първи път от ужасно дълго време нещо/някой успява да ме изкара извън контрол!
Седя и си мисля...ще има ли гражданска война в България ?!!![]()
Не ви ли стига акъла да разберете, че всички такива "контра изцепки" само наливат вода в мелницата на Доган и го бетонират?!

SlipKnoT написа:ако се дигнат 10 000 българи и отидат да срутат джамията кои ще ги спре... ушев ли.. или кои?? в нормалните държави като нещо искат го постигат
И при всяка новопостроена джамия се събира една тълпа (като в Средновековието) и я събаря по най-бруталния възможен начин!
И всичко това става в държавите от Западна Европа, а не в Тувалу или Папуа и Нова Гвинея, нали!

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
flame написа:Тоооолкова е елементарно, само трябва някой мъъъъъничко да се замисли!![]()
Не можете ли да разберете, че ако "мангалите" (поначало прости хора без образование) бъдат образовани, за да могат да разберат истината - тогава няма да има нито ДПС, нито гражданска война!?Dimitroff написа:И аз го гледах...1 пластмасов пепелник полетя към телевизора - жертви няма...просто за първи път от ужасно дълго време нещо/някой успява да ме изкара извън контрол!
Седя и си мисля...ще има ли гражданска война в България ?!!![]()
SlipKnoT написа:ако се дигнат 10 000 българи и отидат да срутат джамията кои ще ги спре... ушев ли.. или кои?? в нормалните държави като нещо искат го постигат
за нещастие си прав,тук в БГ нещата няма да се оправят скоро....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
Този Юзеир Юзеиров се подигра и гаври публично с България, както никой досега не си е позволявал. Ако има държава нека службите си свършат работата... Аз не искам Косово номер 2 на Балканите!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Hack0 написа:Този Юзеир Юзеиров се подигра и гаври публично с България, както никой досега не си е позволявал. Ако има държава нека службите си свършат работата... Аз не искам Косово номер 2 на Балканите!
ами да ама НА ТАМ Е ТРЪГНАЛА РАБОТАТА ОТ МНОГО ВРЕМЕ .... докато има 14-15 годишни ахмед4овци които идват по големите градове за да у4ат пък по цял ден одят по кафетата

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
как искам и цигани и турци да си ги върнат където им е мястото ама ....
като чета такива теми имурам от яд как може турцин да управлява булгарската държава ние булгари ли сме или турци .... имат повече права от нас

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Сега гледах нова серия от БТВ Репортерите за някакви села с по 5-10 човека, които немогат да кандидатстват за европейски пари, защото са малко хора и нямат много земи...
Добре де... Аз като съм Турчин сега какво да кажа.... Против Юзеирови съм.... абе не ме е*е ако кажа ...ще съм по точен.. тази Държава... всичко може да се случи... Юзеирови , Ахмедови.... аман от целия този безпорядък...
Някой по горе беше казал.... Вън Турците да върят където им е мястото...???
Добре де... аз като съм роден в България и не съм бил никога в Турция?А и немам и мерак да ходя там... Аз къде да отида....
Знаете ли вашият проблем е че слагате всички под общ знаменател..
Да верно е че има 14-15 годишни Ахмедчета... дето идват от селата и избиват всичко с първия израз... а именно "Какво стана ВА..." ,ама не всички са такива...
Да гражданска война щела да стане.. нищо нема да стане..... а и да стане.... към коя страна мислите че Аз ще се включа?Вобще нема да си мрадна и пръста... избийте се...Ама как да е....
Абсултно тотални глупости говорите.. Каква Гражданска война,кви 5 лева...това е най големия абсурд....
А братя Юзеирови.... аман и от тех.... аман от тази дискриминации... аман от ....аман от всичко вече...
Вместо да се дигате да мачкате джамии и турци и цигани ....вземете дайте да се сабереме и да ходим пред парламента... и да си оправим държавата....
Къде го има това...проституция,корупция,брилиятнтни образователна,здравна и социална система... кво си приказваме...
Ама така е .... некои просто избиват комплекси.... така си е било и така ще бъде.... слагайте там цигани и турци под общ знаменател... то това ви е оправданието на поне 1/3 от Българите... (Да мисля си че повечето Българи уважават.. поне една част от Турците..)
много има да пиша още ...но нема да разберете....
Поздрави на всички и моите Уважения...
Някой по горе беше казал.... Вън Турците да върят където им е мястото...???
Добре де... аз като съм роден в България и не съм бил никога в Турция?А и немам и мерак да ходя там... Аз къде да отида....
Знаете ли вашият проблем е че слагате всички под общ знаменател..
Да верно е че има 14-15 годишни Ахмедчета... дето идват от селата и избиват всичко с първия израз... а именно "Какво стана ВА..." ,ама не всички са такива...
Да гражданска война щела да стане.. нищо нема да стане..... а и да стане.... към коя страна мислите че Аз ще се включа?Вобще нема да си мрадна и пръста... избийте се...Ама как да е....
Абсултно тотални глупости говорите.. Каква Гражданска война,кви 5 лева...това е най големия абсурд....
А братя Юзеирови.... аман и от тех.... аман от тази дискриминации... аман от ....аман от всичко вече...
Вместо да се дигате да мачкате джамии и турци и цигани ....вземете дайте да се сабереме и да ходим пред парламента... и да си оправим държавата....
Къде го има това...проституция,корупция,брилиятнтни образователна,здравна и социална система... кво си приказваме...
Ама така е .... некои просто избиват комплекси.... така си е било и така ще бъде.... слагайте там цигани и турци под общ знаменател... то това ви е оправданието на поне 1/3 от Българите... (Да мисля си че повечето Българи уважават.. поне една част от Турците..)
много има да пиша още ...но нема да разберете....
Поздрави на всички и моите Уважения...
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
глеи...ся....ко стаа...БАЦЕ...аз така като гледаш твоита група никаде не съм я споменал...против БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ които са от 2-3-4-5 поколения в българия НЯМАМ нищо против
но срещу останалите които говорят на ТУРСКИ И КАТО НЕ ИМ ХАРЕСА НЕЩО ТЕ ПСУВАТ НА ТУРСКИ ЗА ДА НЕ ГИ РАЗБЕРЕШ КАКВО ТИ КАЗВАТ. ...
вървят и си говорят на турски и се нари4ат БЪЛГАРИ

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Дотук я докарахме с криворазбраната етническа толерантност. У нас както е известно законите не се прилагат, иначе партия ДПС отдавна трябваше да е закрита, а основателите и в панделата тъй като е в разрез с конституцията, какво остава за тази нова нейна издънка
Работата е много сериозна и рано или късно ще се стигне до гражданска война, сигурен съм.

Никой не мое ма връне на селу!
Не мисля че ще има граждански войни колеги....
Колкото до поста отговор на моя...
Да аз вече дори не се обиждам като ми кажат вън от България.. просто знам кой съм и къде ми е мястото.....
между другото и аз много се дразня когато си вървя по центара и чуя да говорят на Турски или цигански.... ама кво можеж да направиш .. нищо....
Да и аз си говоря на Турски но само понякога и тихичко така че никой да не ме чуе...не съм длъжен да ангажирам всеки с езика си... не че ме е срам..нали така....
Абсултно против съм изучаването на Турски език в Училищата... дори съм сигурен че бях първия човек който някога е отказал да влиза в тъкъв час... по простата причина че е напълно безмислено...голям панаир стана... но от директората издадоха некакъф лист с който ме освободиха... естественно ги заплаших че се махам в конкурентното училище.
Преди време бях чел статия че щяло да има закон - забрана за всякъкъв език освен Българския на общественни места.... За съм... но това никога няма да се случи... щото не всеки мисли като мене....
Такива работи колеги...
Проблема не е в Турците и в Циганите.. а в беззаконието и безхаберието...
Мисля че съм достатачно интелигентен и достатъчно образован.... за да си знам правата... и никой не може да ме накара....да направя нещо против волята си...
а като завършек само да кажа...
Жалко че 80% от Турците не са като мене... или поне не мислят като мене...
Циганите нема да ги забърквам.. щото това е друга тема..
Respect...
Да аз вече дори не се обиждам като ми кажат вън от България.. просто знам кой съм и къде ми е мястото.....
между другото и аз много се дразня когато си вървя по центара и чуя да говорят на Турски или цигански.... ама кво можеж да направиш .. нищо....
Да и аз си говоря на Турски но само понякога и тихичко така че никой да не ме чуе...не съм длъжен да ангажирам всеки с езика си... не че ме е срам..нали така....
Абсултно против съм изучаването на Турски език в Училищата... дори съм сигурен че бях първия човек който някога е отказал да влиза в тъкъв час... по простата причина че е напълно безмислено...голям панаир стана... но от директората издадоха некакъф лист с който ме освободиха... естественно ги заплаших че се махам в конкурентното училище.
Преди време бях чел статия че щяло да има закон - забрана за всякъкъв език освен Българския на общественни места.... За съм... но това никога няма да се случи... щото не всеки мисли като мене....
Такива работи колеги...
Мисля че съм достатачно интелигентен и достатъчно образован.... за да си знам правата... и никой не може да ме накара....да направя нещо против волята си...
Respect...
drinoff написа:Добре де... Аз като съм Турчин сега какво да кажа....
Kато си роден в България и никога не си ходил в Турция ми е интересно как реши че си турчин.

Такива като теб има хиляди и аз лично ме разбирам защо се наричате Турци, а не примерно Българо-Мохамедани.
Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
drinoff написа:Не мисля че ще има граждански войни колеги....
Такива работи колеги...
Respect...
има голяма разлика от Турчин до Турчин,щото 80% са ЦИГАНИ МАЗНИ БЛАЖНИ,които се имат за ТУРЦИ,аз лично имах приятелка Туркиня 3 години бяхме заедно,да ви кажа беше много по-добре от Българка,но тя замина за ТУРЦИЯ и се разделихме,но и до ден днешен си приказваме по тел.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
ми то зависи каква ти е религията ... ако си православен и си от няколко поколения в българия..може да кажеш 4е си с дале4ни турски корени 

svetko написа:drinoff написа:Добре де... Аз като съм Турчин сега какво да кажа....
Kато си роден в България и никога не си ходил в Турция ми е интересно как реши че си турчин.![]()
Такива като теб има хиляди и аз лично ме разбирам защо се наричате Турци, а не примерно Българо-Мохамедани.
Колега напълно те подкрепям...
Но иди го обесни това на някои Българи....

аз дори не съм Мохамеданин... много от вас не разбират това което говорят..нищо лично...не сте длъжни...
Исляма се дели на два вида Мохамедани и Алиани...
Алиани в България има сигурно 10 000 мирни и дружелбни.... друг е въпроса че аз се самоопределям като атеист и не вярвам в нищо...
Да не съм стъпвал в джамия ..не ми и трябва да стъпвам...
ааа между другото.... аз вярвам на Гугъл.....

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
georgymk написа:Не мисля че ще има граждански войни колеги....
Дано си прав, само че в някои части на страната живеят само турци, говорят си техният език и като чуят българска реч те гледат като изтребители или се подхилват, българин меко казано не се чувства в родината си по тези места...Откъде си сигурен, че тези хора един ден няма да поискат на първо време да си имат своя автономна територия? Така се прави-стъпка по стъпка и процеса вече е напреднал.
Никой не мое ма връне на селу!