БТВ Репортерите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: БТВ Репортерите

Мнение от flame » 04 Окт 2009, 13:12

Тоооолкова е елементарно, само трябва някой мъъъъъничко да се замисли! :dummy:

ДПС плаща на двама братя да направят брутална етническа изцепка, с която не само българите, но и турците не са съгласни. Цялто общество настръхва срещу тази провокация. И тогава на бял кон под светлината на прожекторите излиза Ахмед Доган, който гордо заявява:
"Ние сме пазителите на етническия мир в БГ! 20 години не сме позволили да има етнически конфликти - АКО СМЕ НА ВЛАСТ няма да позволим и за в бъдеще. Ако някой се опита да ни изкара от властта или да ни затрие като партия - неизбежно ще последва етнически конфликт и гражданска война. Така че въобще не си помисляйте, че може да я карате без нас.". И тези, които може да манипулира, пак ще гласуват за него, за да се върне в централната власт или поне да се бетонира в местната.

Не можете ли да разберете, че боят не решава проблемите, а само ги задълбочава?
Не можете ли да разберете, че ако "мангалите" (поначало прости хора без образование) бъдат образовани, за да могат да разберат истината - тогава няма да има нито ДПС, нито гражданска война!?

Dimitroff написа:И аз го гледах...1 пластмасов пепелник полетя към телевизора - жертви няма...просто за първи път от ужасно дълго време нещо/някой успява да ме изкара извън контрол!
Седя и си мисля...ще има ли гражданска война в България ?!! :bang: :bang:

Ще има! Ако такива изцепки почнат да стават масово и публично!
Не ви ли стига акъла да разберете, че всички такива "контра изцепки" само наливат вода в мелницата на Доган и го бетонират?! :dummy:

SlipKnoT написа:ако се дигнат 10 000 българи и отидат да срутат джамията кои ще ги спре... ушев ли.. или кои?? в нормалните държави като нещо искат го постигат

В "нормалните" държави (Германия, Холандия и др.) няма ни една джамия, нали?!
И при всяка новопостроена джамия се събира една тълпа (като в Средновековието) и я събаря по най-бруталния възможен начин!
И всичко това става в държавите от Западна Европа, а не в Тувалу или Папуа и Нова Гвинея, нали! :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 04 Окт 2009, 13:26

flame написа:Тоооолкова е елементарно, само трябва някой мъъъъъничко да се замисли! :dummy:

ДПС плаща на двама братя да направят брутална етническа изцепка, с която не само българите, но и турците не са съгласни. Цялто общество настръхва срещу тази провокация. И тогава на бял кон под светлината на прожекторите излиза Ахмед Доган, който гордо заявява:
"Ние сме пазителите на етническия мир в БГ! 20 години не сме позволили да има етнически конфликти - АКО СМЕ НА ВЛАСТ няма да позволим и за в бъдеще. Ако някой се опита да ни изкара от властта или да ни затрие като партия - неизбежно ще последва етнически конфликт и гражданска война. Така че въобще не си помисляйте, че може да я карате без нас.". И тези, които може да манипулира, пак ще гласуват за него, за да се върне в централната власт или поне да се бетонира в местната.

Не можете ли да разберете, че боят не решава проблемите, а само ги задълбочава?
Не можете ли да разберете, че ако "мангалите" (поначало прости хора без образование) бъдат образовани, за да могат да разберат истината - тогава няма да има нито ДПС, нито гражданска война!?

Dimitroff написа:И аз го гледах...1 пластмасов пепелник полетя към телевизора - жертви няма...просто за първи път от ужасно дълго време нещо/някой успява да ме изкара извън контрол!
Седя и си мисля...ще има ли гражданска война в България ?!! :bang: :bang:

Ще има! Ако такива изцепки почнат да стават масово и публично!
Не ви ли стига акъла да разберете, че всички такива "контра изцепки" само наливат вода в мелницата на Доган и го бетонират?! :dummy:

SlipKnoT написа:ако се дигнат 10 000 българи и отидат да срутат джамията кои ще ги спре... ушев ли.. или кои?? в нормалните държави като нещо искат го постигат

В "нормалните" държави (Германия, Холандия и др.) няма ни една джамия, нали?!
И при всяка новопостроена джамия се събира една тълпа (като в Средновековието) и я събаря по най-бруталния възможен начин!
И всичко това става в държавите от Западна Европа, а не в Тувалу или Папуа и Нова Гвинея, нали! :kuku:

за нещастие си прав,тук в БГ нещата няма да се оправят скоро....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 04 Окт 2009, 16:57

Този Юзеир Юзеиров се подигра и гаври публично с България, както никой досега не си е позволявал. Ако има държава нека службите си свършат работата... Аз не искам Косово номер 2 на Балканите!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 04 Окт 2009, 19:04

Hack0 написа:Този Юзеир Юзеиров се подигра и гаври публично с България, както никой досега не си е позволявал. Ако има държава нека службите си свършат работата... Аз не искам Косово номер 2 на Балканите!

ами да ама НА ТАМ Е ТРЪГНАЛА РАБОТАТА ОТ МНОГО ВРЕМЕ .... докато има 14-15 годишни ахмед4овци които идват по големите градове за да у4ат пък по цял ден одят по кафетата :censored: :bang: и после некои голем ахмед4о спе4ели малко пари и си купи некои яко возило (лада,жигула,опел за предпо4итане кадет или вектра) .... се по4уства ПИ4 и по4не да са праи на големия българин.....а по избори за 20-30 лева правят 4удеса.......... :censored: :censored: ДОКАТО ГО ИМА ТОВА НЯМА ОПРАВИЯ. .... НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КОЛКО НИ ДЪРПАТ НАЗАД ... български НЕИЗПЛАТЕНИ ЗЕМИ (които сега трябва да си платят за да ги приемат в европейския съюз) колко години робство през които останалите държави са се развивали.....+ не знам колко години турско управление НАД БЪЛГАРИЯ.......помислете си за тези неща и тогава ми говорете за ....етни4еско разбиране и толерантност :censored:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 04 Окт 2009, 20:22

как искам и цигани и турци да си ги върнат където им е мястото ама .... :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :bang: :bang: :bang: :bang: :banghead: като чета такива теми имурам от яд как може турцин да управлява булгарската държава ние булгари ли сме или турци .... имат повече права от нас :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 20:32

Сега гледах нова серия от БТВ Репортерите за някакви села с по 5-10 човека, които немогат да кандидатстват за европейски пари, защото са малко хора и нямат много земи...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 04 Окт 2009, 20:56

Добре де... Аз като съм Турчин сега какво да кажа.... Против Юзеирови съм.... абе не ме е*е ако кажа ...ще съм по точен.. тази Държава... всичко може да се случи... Юзеирови , Ахмедови.... аман от целия този безпорядък...

Някой по горе беше казал.... Вън Турците да върят където им е мястото...???

Добре де... аз като съм роден в България и не съм бил никога в Турция?А и немам и мерак да ходя там... Аз къде да отида....

Знаете ли вашият проблем е че слагате всички под общ знаменател..
Да верно е че има 14-15 годишни Ахмедчета... дето идват от селата и избиват всичко с първия израз... а именно "Какво стана ВА..." ,ама не всички са такива...

Да гражданска война щела да стане.. нищо нема да стане..... а и да стане.... към коя страна мислите че Аз ще се включа?Вобще нема да си мрадна и пръста... избийте се...Ама как да е....
Абсултно тотални глупости говорите.. Каква Гражданска война,кви 5 лева...това е най големия абсурд....

А братя Юзеирови.... аман и от тех.... аман от тази дискриминации... аман от ....аман от всичко вече...
Вместо да се дигате да мачкате джамии и турци и цигани ....вземете дайте да се сабереме и да ходим пред парламента... и да си оправим държавата....

Къде го има това...проституция,корупция,брилиятнтни образователна,здравна и социална система... кво си приказваме...

Ама така е .... некои просто избиват комплекси.... така си е било и така ще бъде.... слагайте там цигани и турци под общ знаменател... то това ви е оправданието на поне 1/3 от Българите... (Да мисля си че повечето Българи уважават.. поне една част от Турците..)
много има да пиша още ...но нема да разберете....

Поздрави на всички и моите Уважения...
Изображение

Neverborn...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 04 Окт 2009, 21:02

глеи...ся....ко стаа...БАЦЕ...аз така като гледаш твоита група никаде не съм я споменал...против БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ които са от 2-3-4-5 поколения в българия НЯМАМ нищо против :winky: но срещу останалите които говорят на ТУРСКИ И КАТО НЕ ИМ ХАРЕСА НЕЩО ТЕ ПСУВАТ НА ТУРСКИ ЗА ДА НЕ ГИ РАЗБЕРЕШ КАКВО ТИ КАЗВАТ. ... :censored: вървят и си говорят на турски и се нари4ат БЪЛГАРИ :censored: :censored: :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Окт 2009, 21:03

Дотук я докарахме с криворазбраната етническа толерантност. У нас както е известно законите не се прилагат, иначе партия ДПС отдавна трябваше да е закрита, а основателите и в панделата тъй като е в разрез с конституцията, какво остава за тази нова нейна издънка :banghead: Работата е много сериозна и рано или късно ще се стигне до гражданска война, сигурен съм.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 04 Окт 2009, 21:16

Не мисля че ще има граждански войни колеги....

Колкото до поста отговор на моя...
Да аз вече дори не се обиждам като ми кажат вън от България.. просто знам кой съм и къде ми е мястото.....
между другото и аз много се дразня когато си вървя по центара и чуя да говорят на Турски или цигански.... ама кво можеж да направиш .. нищо....

Да и аз си говоря на Турски но само понякога и тихичко така че никой да не ме чуе...не съм длъжен да ангажирам всеки с езика си... не че ме е срам..нали така....

Абсултно против съм изучаването на Турски език в Училищата... дори съм сигурен че бях първия човек който някога е отказал да влиза в тъкъв час... по простата причина че е напълно безмислено...голям панаир стана... но от директората издадоха некакъф лист с който ме освободиха... естественно ги заплаших че се махам в конкурентното училище.

Преди време бях чел статия че щяло да има закон - забрана за всякъкъв език освен Българския на общественни места.... За съм... но това никога няма да се случи... щото не всеки мисли като мене....

Такива работи колеги...
Проблема не е в Турците и в Циганите.. а в беззаконието и безхаберието...
Мисля че съм достатачно интелигентен и достатъчно образован.... за да си знам правата... и никой не може да ме накара....да направя нещо против волята си...

а като завършек само да кажа...
Жалко че 80% от Турците не са като мене... или поне не мислят като мене...
Циганите нема да ги забърквам.. щото това е друга тема..

Respect...
Изображение

Neverborn...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 04 Окт 2009, 21:19

drinoff написа:Добре де... Аз като съм Турчин сега какво да кажа....

Kато си роден в България и никога не си ходил в Турция ми е интересно как реши че си турчин. :dunno:
Такива като теб има хиляди и аз лично ме разбирам защо се наричате Турци, а не примерно Българо-Мохамедани.
Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 04 Окт 2009, 21:21

drinoff написа:Не мисля че ще има граждански войни колеги....

Колкото до поста отговор на моя...
Да аз вече дори не се обиждам като ми кажат вън от България.. просто знам кой съм и къде ми е мястото.....
между другото и аз много се дразня когато си вървя по центара и чуя да говорят на Турски или цигански.... ама кво можеж да направиш .. нищо....

Да и аз си говоря на Турски но само понякога и тихичко така че никой да не ме чуе...не съм длъжен да ангажирам всеки с езика си... не че ме е срам..нали така....

Абсултно против съм изучаването на Турски език в Училищата... дори съм сигурен че бях първия човек който някога е отказал да влиза в тъкъв час... по простата причина че е напълно безмислено...голям панаир стана... но от директората издадоха некакъф лист с който ме освободиха... естественно ги заплаших че се махам в конкурентното училище.

Преди време бях чел статия че щяло да има закон - забрана за всякъкъв език освен Българския на общественни места.... За съм... но това никога няма да се случи... щото не всеки мисли като мене....

Такива работи колеги...
Проблема не е в Турците и в Циганите.. а в беззаконието и безхаберието...
Мисля че съм достатачно интелигентен и достатъчно образован.... за да си знам правата... и никой не може да ме накара....да направя нещо против волята си...

а като завършек само да кажа...
Жалко че 80% от Турците не са като мене... или поне не мислят като мене...
Циганите нема да ги забърквам.. щото това е друга тема..

Respect...

има голяма разлика от Турчин до Турчин,щото 80% са ЦИГАНИ МАЗНИ БЛАЖНИ,които се имат за ТУРЦИ,аз лично имах приятелка Туркиня 3 години бяхме заедно,да ви кажа беше много по-добре от Българка,но тя замина за ТУРЦИЯ и се разделихме,но и до ден днешен си приказваме по тел.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 04 Окт 2009, 21:23

ми то зависи каква ти е религията ... ако си православен и си от няколко поколения в българия..може да кажеш 4е си с дале4ни турски корени :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 04 Окт 2009, 21:24

svetko написа:
drinoff написа:Добре де... Аз като съм Турчин сега какво да кажа....

Kато си роден в България и никога не си ходил в Турция ми е интересно как реши че си турчин. :dunno:
Такива като теб има хиляди и аз лично ме разбирам защо се наричате Турци, а не примерно Българо-Мохамедани.

Колега напълно те подкрепям...

Но иди го обесни това на някои Българи.... :)

аз дори не съм Мохамеданин... много от вас не разбират това което говорят..нищо лично...не сте длъжни...

Исляма се дели на два вида Мохамедани и Алиани...

Алиани в България има сигурно 10 000 мирни и дружелбни.... друг е въпроса че аз се самоопределям като атеист и не вярвам в нищо...

Да не съм стъпвал в джамия ..не ми и трябва да стъпвам...

ааа между другото.... аз вярвам на Гугъл.....

:)
Изображение

Neverborn...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Окт 2009, 21:27

georgymk написа:Не мисля че ще има граждански войни колеги....

Дано си прав, само че в някои части на страната живеят само турци, говорят си техният език и като чуят българска реч те гледат като изтребители или се подхилват, българин меко казано не се чувства в родината си по тези места...Откъде си сигурен, че тези хора един ден няма да поискат на първо време да си имат своя автономна територия? Така се прави-стъпка по стъпка и процеса вече е напреднал.
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата