мнение за фиат купе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

харесва ли ви като дизайн

Анкетата свършва на 13 Мар 2005, 19:45

да
31
48%
не
34
52%

Общо гласове : 65
ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 04 Мар 2005, 14:40

на мен този модел винаги ми е харесвал като дизайнерско решение,но достойнствата на колата се чустват когато се седне зад волана-удобна е за управление,двигателя-2.0-16 turbo е достоен за уважение,добре спира и е приятна за управление в завой.За мен основния проблем е ,че предното предаване не може да поеме цялата мощност на дв.при старт!
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 04 Мар 2005, 17:45

Еми колега това че е предно предаване не означава че не са мислили по въпроса как тръгва нали? Все накакъв шперц било то електронен или механичен би трябвало да има...

Нетсърфер не си прав като се ядосваш защото има отрицателни мнения за тази кола...Мен лично отпред ми капят очите от страни същото ама отзад...хмм..нещо не ми се вързват тези кръгли фарове ама карай няма да умра ако ми я подарят :mhihi:

Пък Крис Бенгъл щом е още в този концерн значи че неговите творения продават и то доста добре иначе едва ли някой би взел такъв дизайнер на неговата фирма,нали? Въпрос на логика е това..Пък не навсякъде е България да не се самозабравяме че само защото имаш връзки успяваш в живота а като нямаш си оставаш на дъното...това са смешни етиологии дето намират некадърници и неспособни да постигнат нещо в живота си...

Друго което е и мен не ми харесва новия дизайн на БМВ...Примерно когато излезе 7-ма серия нещо не ми харесваше ама като я видях в черен металик и седнах отзад волана влюбих се...ама предишната 7мица беше :shock: и още е така...От всичките нови БМВ-та не ме кефи 5та серия...иначе Е90 е оле оле майко... Най-добрия заместник на Е46!

С това нека приключим и вечния спор между старите и новите БМВта ок?:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 07 Мар 2005, 21:55

ей как оплюхте фиат...направо ше го пускам моя да се продава :mhihi: :mhihi:
базикам се
всеки си има мнение
фиат купе ми допада, бих го карал ако ми го подарят
иначе :puke: мултипла според мене е най-лошото нещо което се е случвало на световното автомобилосроене през цялата му история....
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Мар 2005, 4:18

тази кола е ...
купуваш фиат
поддържаш два :mhihi:
но наистина много върви ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 09 Мар 2005, 14:16

АБЕ не е толкова лоша колата само дет емного слаба .... подръжка като на ферари иначе е доста евтина за купуване... ама жална му майка на тоя ,който я прави...
gambling with the devil on the road

Предишна

Назад към Извън Темата