Препоръчайте ми двигател за BMW E36 318is

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Re: Re:

Мнение от BMWPetio » 08 Окт 2009, 0:00

gmania написа:
VarVariN написа:Според мен недей да сменяш мотора ами вземи си смени мисленето.Ще ме питаш защо и аз ще ти кажа , защото не искаме утре теб да те четем в някой вестник в раздела криминална хроника , че си се блъснал. И пак да дават определения ,че всички който караме BMW-ta караме неразумно и си правим състезания по улиците.По поста който си пуснал си личи че си нямаш и на идея какви възможности можеш с този автомобил със стандартния му мотор . За теб само някоя малолитражна количка нещо като фодр фиест 1.1 , защото ще си и толкова шофьор колкото и фен на марката.

По принцип това е истината, бмв шофиорите карат неразумно, само това е обяснението като гледам МОБИЛЕ-то от 10 бмв-та които се продават 8 да са катастрофирали ...
Явно ще карам голф, защото ако сте толкова "забавни" и по сбирките по добре да си ходя при голфаджиите, те са много печени всички :)

Аз ти говоря за добро и ти давам съвет пък ти можеш да си трошиш главата както искаш.Виж за едно съм съгласен с теб и това е да си купиш голф 2-ка. Обаче гледай да има повече лепенки на багажника от типа "ремус" или GTI , отстрани на калника лепенки на различни тунинг фирми , сини светлинки за пръскалките на предното стъкло , разни дивотийки на огледалото за обратно виждане. И да не забравиш и стойката като шофираш тип "голфаджия". Ето тогава ще имаш не автомобил ами направо летяща чиния с много магарешки сили. :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Re: Препоръчайте ми двигател за BMW E36 318is

Мнение от voobs » 08 Окт 2009, 8:54

приярел мани тия бмв-та верно..
А мислил ли си за Астра ? И Опел сигурно имат форум и са големи пичове със сигурност :mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 08 Окт 2009, 9:10

Maverick_VS написа:
gmania написа:... по добре да си ходя при голфаджиите, те са много печени всички :)

като взимаш голфа ,гледай да има ПК за да е минимум 200 коня :mhihi:

а пък както каза колегата voobs
астра не е лош варянт,меткаш едно телоподаващо и багажника и си цар бате :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 08 Окт 2009, 9:21

gmania написа:Препоръчайте ми двигател за BMW E36 318is
Нов фен съм на БМВ-тата и досега никога не съм се интересувал от тяхните двигатели. Трябва ми нещо добро за street racing. Нещо което да се чува като се настъпи :) Благодаря предварително. Ако може и ориентировачни цени сте супер :)

Препоръчвам M50B25, 325is американско изпълнение. Друг вариант, който мога да предложа е S14B20, 320is, който е много по-слаб от първия защото е S, а не M :mhihi: и можеш да го намериш в Италия или Португалия в някой и-бей сайт. И единият , и другия са ИС-ове, което е голямо предимство, защото не е необходимо да сваляш буквите IS от багажника. Не им вярвай на тези, които казват че м40 е най- вървежния мотор, лично съм виждал и по-бързи от него, аз имах такъв но го продадох, голям наплив беше за него :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го полека..

Мнение от D_I_V_A_K_A » 08 Окт 2009, 14:24

gmania написа:
... по добре да си ходя при голфаджиите, те са много печени всички

Обаркал си рейса ПИЧ!!! бягай при тях,че тук не е за теб

п.с. питай твойте "печени" гоуфаджий какво е ///М :yes: :dummy:
I DON'T DRIVE VERY FAST....I JUST FLY TOO LOW!!!
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 08 Окт 2009, 14:58

vladuicho написа:

:nono:
ПК - петстин коня :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 08 Окт 2009, 17:22

X-citer написа:
vladuicho написа:

:nono:
ПК - петстин коня :)

И някое друго магаре че е по инато и като тръгне да се катери нагоре да не му се налага да оди да бута отзад. :) :) :)
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 09 Окт 2009, 1:38

М44 :lol:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата