Игра на смъртта по столични булеварди!
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: Игра на смъртта по столични булеварди!
Смешници... Тия не са много у ред... Да, има малка частица истина в това, но в украсата са се изхвърлили като...на мокър пясък...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Тези от в-к Стандарт са се пооакали малко.Знаят не знаят, драскат по хартията.Не е вярно ,че се залагат по 5000лв,драскача нещастен не е разбрал...Връзваме по 500000000 и караме с 500-600км в час.Даже една жена видяла друга, дето и рекла на пазара,че такива неща са на мода по други села и паланки...
...Сигурно е ,че има много изроди зад волана които не ебават ни закон ни човешки живот,но писарушките пършиви са всеки ден във филма,а ние пишем ли пишем...
...Сигурно е ,че има много изроди зад волана които не ебават ни закон ни човешки живот,но писарушките пършиви са всеки ден във филма,а ние пишем ли пишем...
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Вярно е, че в нашата държавка (с управление - подобие на демокрация) "малко" се попреувеличава с фактите .. но пък кажете ми кой има право да рискува живота на другите, които не са замесени в малката му "игричка" ?!
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ако (недай си Боже) ме удари такъв, искам само още няколко секунди живот да имам, за да му изпразня поне единия пълнител в главата...
Bull Shit ,в събота заложих 5000 на един черен голф с нитро...Караше го гологлав ,леко мургав тип с потник и много мускулест ,викаха му Вин ,ма не разбрах защо...Все едно ,заложих ги на скоростната отсечка на бояна ,която се състои от минаване на зиг - заг през детелината 6 пъти в отсрещното и спечелих...с моите приятели 3 дни и 3 нощи пихме ,ядохме и се веселихме!
А сега сериозно ,веднъж видях един на новото околовръсно преди бояна в отсрещното ,най-лявата лента и пича сигурно дори не беше разбрал ,че кара там

А сега сериозно ,веднъж видях един на новото околовръсно преди бояна в отсрещното ,най-лявата лента и пича сигурно дори не беше разбрал ,че кара там

Live it like you Love it
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Vlados написа:Ако (недай си Боже) ме удари такъв, искам само още няколко секунди живот да имам, за да му изпразня поне единия пълнител в главата...
+1

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Интересно как профучават "на червен" светофар ? След като светофарите започват да мигат жълто в тези часове на нощта
Аз не вярвам на тази история!

Аз не вярвам на тази история!
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Asen_X написа:И един мормот завиваше пачка във вестник

По скоро "И един таксиджия завиваше залог от 50 000лв във вестник"
Overburner - NX написа:Asen_X написа:И един мормот завиваше пачка във вестник
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По скоро "И един таксиджия завиваше залог от 50 000лв във вестник"
Те играят по банков път!

- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
hemicharger написа:Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно
Сигурно имаш предвид друг паметник, щот около Руски освен за офроуд за друго не става.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Blue&White написа:hemicharger написа:Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно
Сигурно имаш предвид друг паметник, щот около Руски освен за офроуд за друго не става.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
bobi 318 is написа:StuNNeR написа:Въпроса е че с тея ненормалници не си играят само със собсвеният си живот, а неволно може и ти да участваш, или някой твой роднина, или всеки! Още един пример, че полицията в страната е само една институция, която регистрира нарушения и нищо повече!
аа,могат да пишат и фишове за халогенинямам думи за тази институция просто
Koлега виж закона. Халогени можеш да ползваш само при намалена видимост. Това, че мислиш, че колата ти е куул с пуснати халогени+габарит е друг въпрос. Направо не знам за какво само мрънкате срещу тези полицаи. Ту ви писали акт неправомерно (а е имало нарушение, като колегата който беше карал в бус лентата и мрънкаше, че са го спрели защото бил с БМВ), ту ги плюете, че не си вършат работата, и били корумпирани. Ами хайде колеги решете най-после кое от двете?
Blue&White написа:hemicharger написа:Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно
Аааа не, тук не сте прави. Аз вчера дрифтих на Р. Паметник ама с трамвая

По темата...
Като чета вестник и гледам дали слънцето грее. В тях нещата са доста преувеличени и не трябва да им се вярва. Бяха писали за 1 бактерия, която ядяла човешка плът само, и за 24 часа опосквала човек

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4