Игра на смъртта по столични булеварди!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Игра на смъртта по столични булеварди!

Мнение от BMWPetar » 07 Окт 2009, 21:50

Смешници... Тия не са много у ред... Да, има малка частица истина в това, но в украсата са се изхвърлили като...на мокър пясък...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 07 Окт 2009, 22:21

Тези от в-к Стандарт са се пооакали малко.Знаят не знаят, драскат по хартията.Не е вярно ,че се залагат по 5000лв,драскача нещастен не е разбрал...Връзваме по 500000000 и караме с 500-600км в час.Даже една жена видяла друга, дето и рекла на пазара,че такива неща са на мода по други села и паланки...
...Сигурно е ,че има много изроди зад волана които не ебават ни закон ни човешки живот,но писарушките пършиви са всеки ден във филма,а ние пишем ли пишем...
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 07 Окт 2009, 22:23

Вярно е, че в нашата държавка (с управление - подобие на демокрация) "малко" се попреувеличава с фактите .. но пък кажете ми кой има право да рискува живота на другите, които не са замесени в малката му "игричка" ?!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Мнение от Alex-BMW|e36 » 07 Окт 2009, 22:25

За пари, тези биха направили всичко...
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 07 Окт 2009, 22:33

Ако (недай си Боже) ме удари такъв, искам само още няколко секунди живот да имам, за да му изпразня поне единия пълнител в главата...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 07 Окт 2009, 22:34

Bull Shit ,в събота заложих 5000 на един черен голф с нитро...Караше го гологлав ,леко мургав тип с потник и много мускулест ,викаха му Вин ,ма не разбрах защо...Все едно ,заложих ги на скоростната отсечка на бояна ,която се състои от минаване на зиг - заг през детелината 6 пъти в отсрещното и спечелих...с моите приятели 3 дни и 3 нощи пихме ,ядохме и се веселихме!
А сега сериозно ,веднъж видях един на новото околовръсно преди бояна в отсрещното ,най-лявата лента и пича сигурно дори не беше разбрал ,че кара там :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 07 Окт 2009, 22:46

Vlados написа:Ако (недай си Боже) ме удари такъв, искам само още няколко секунди живот да имам, за да му изпразня поне единия пълнител в главата...

+1
:yes:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Окт 2009, 1:22

И един мормот завиваше пачка във вестник ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Окт 2009, 15:15

Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно :conf:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 08 Окт 2009, 19:56

Интересно как профучават "на червен" светофар ? След като светофарите започват да мигат жълто в тези часове на нощта :kuku:
Аз не вярвам на тази история!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 08 Окт 2009, 20:54

Asen_X написа:И един мормот завиваше пачка във вестник ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По скоро "И един таксиджия завиваше залог от 50 000лв във вестник"

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Окт 2009, 21:09

Overburner - NX написа:
Asen_X написа:И един мормот завиваше пачка във вестник ;)

По скоро "И един таксиджия завиваше залог от 50 000лв във вестник"

Те играят по банков път! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 09 Окт 2009, 0:10

hemicharger написа:Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно :conf:

Сигурно имаш предвид друг паметник, щот около Руски освен за офроуд за друго не става.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Окт 2009, 7:56

Blue&White написа:
hemicharger написа:Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно :conf:

Сигурно имаш предвид друг паметник, щот около Руски освен за офроуд за друго не става.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 09 Окт 2009, 8:46

bobi 318 is написа:
StuNNeR написа:Въпроса е че с тея ненормалници не си играят само със собсвеният си живот, а неволно може и ти да участваш, или някой твой роднина, или всеки! Още един пример, че полицията в страната е само една институция, която регистрира нарушения и нищо повече!

аа,могат да пишат и фишове за халогени :mhihi: нямам думи за тази институция просто :banghead:

Koлега виж закона. Халогени можеш да ползваш само при намалена видимост. Това, че мислиш, че колата ти е куул с пуснати халогени+габарит е друг въпрос. Направо не знам за какво само мрънкате срещу тези полицаи. Ту ви писали акт неправомерно (а е имало нарушение, като колегата който беше карал в бус лентата и мрънкаше, че са го спрели защото бил с БМВ), ту ги плюете, че не си вършат работата, и били корумпирани. Ами хайде колеги решете най-после кое от двете?

Blue&White написа:

Аааа не, тук не сте прави. Аз вчера дрифтих на Р. Паметник ама с трамвая :lalala: :driving:

По темата...
Като чета вестник и гледам дали слънцето грее. В тях нещата са доста преувеличени и не трябва да им се вярва. Бяха писали за 1 бактерия, която ядяла човешка плът само, и за 24 часа опосквала човек :shock: . Пълни глупости ей. :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата