Съседски неволности

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Re: Съседски неволности

Мнение от LuBo1 » 17 Окт 2009, 7:51

martin_g60 написа:Преди години имах същият проблем с комшиите-като аз бях от страната на студентчетата :mhihi: и доста е неприятно някой да ти дава тон в живота защото всеки си е прав за него.Но колега имай в предвид че и други хора,които не са студенти могат да шумят.Най-добре качи се горе и им обясни за какво иде реч-полиция работа няма да свърши!
Успех! ;)

Полицаите с една 20ска в ръка са доста надъхани.
На сутринта в 6ч , слизаш и с една хартиика се подпираш на звънеца !
Слизаш до Ел-таблото и им пускаш бушона
Реежеш гумите на всичките им коли
Чакаш ги един по един на стълбището вечер
Искаш ли още ?
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Окт 2009, 11:54

Според мен трябва да ги сасечеш с брадва всичките :>

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Окт 2009, 0:42

Хахахахаххахххаха.... имам плочки на шкембенцето. Ония не кротанаха.... и аз им подпрях дръжката на входната врата с едно желязо подобно на щанга и не можеха да си изпратят компаньонките :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 19 Окт 2009, 1:10

acer написа:Хахахахаххахххаха.... имам плочки на шкембенцето. Ония не кротанаха.... и аз им подпрях дръжката на входната врата с едно желязо подобно на щанга и не можеха да си изпратят компаньонките :mhihi:

и ефект имаше ли :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 19 Окт 2009, 9:35

ME4KY написа:
acer написа:Хахахахаххахххаха.... имам плочки на шкембенцето. Ония не кротанаха.... и аз им подпрях дръжката на входната врата с едно желязо подобно на щанга и не можеха да си изпратят компаньонките :mhihi:

и ефект имаше ли :dunno:

Едва ли :mhihi: За саморазправа има прекалено много варианти, но се съмнявам да има ефект. По-скоро ще има но обратен. Пробвай да си поговориш с въпросните нарушители на нощната тишина :mhihi: а ако нестане номера викаш онези с бурканите и като им секнеш еб*нето няколко пъти ще гледат малко по-тихо да го карат :D

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Окт 2009, 11:07

а бе наеш кво!? земи си купи едни български колони за 100лв и едно усилвателче за 50се и ги тропни на тавана ,и им пусни траш -метъл и пробай дали моеш да им бутнеш хралупката....! аз така лекувам едно мамино синче до мене и като подпрем колоните до стената и волумето на мах и като почнат да не се чуват кво мислят и се кротват...! виках полиция-нищо не помогна. одих му "на гости" в 1 през нощта и си "говорихме" на стълбите и малко вече нема екшън от известно време...

Предишна

Назад към Извън Темата