Съседски неволности
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: Съседски неволности
martin_g60 написа:Преди години имах същият проблем с комшиите-като аз бях от страната на студентчетатаи доста е неприятно някой да ти дава тон в живота защото всеки си е прав за него.Но колега имай в предвид че и други хора,които не са студенти могат да шумят.Най-добре качи се горе и им обясни за какво иде реч-полиция работа няма да свърши!
Успех!
Полицаите с една 20ска в ръка са доста надъхани.
На сутринта в 6ч , слизаш и с една хартиика се подпираш на звънеца !
Слизаш до Ел-таблото и им пускаш бушона
Реежеш гумите на всичките им коли
Чакаш ги един по един на стълбището вечер
Искаш ли още ?

Хахахахаххахххаха.... имам плочки на шкембенцето. Ония не кротанаха.... и аз им подпрях дръжката на входната врата с едно желязо подобно на щанга и не можеха да си изпратят компаньонките 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
acer написа:Хахахахаххахххаха.... имам плочки на шкембенцето. Ония не кротанаха.... и аз им подпрях дръжката на входната врата с едно желязо подобно на щанга и не можеха да си изпратят компаньонките
и ефект имаше ли

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
ME4KY написа:acer написа:Хахахахаххахххаха.... имам плочки на шкембенцето. Ония не кротанаха.... и аз им подпрях дръжката на входната врата с едно желязо подобно на щанга и не можеха да си изпратят компаньонките
и ефект имаше ли
Едва ли

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе наеш кво!? земи си купи едни български колони за 100лв и едно усилвателче за 50се и ги тропни на тавана ,и им пусни траш -метъл и пробай дали моеш да им бутнеш хралупката....! аз така лекувам едно мамино синче до мене и като подпрем колоните до стената и волумето на мах и като почнат да не се чуват кво мислят и се кротват...! виках полиция-нищо не помогна. одих му "на гости" в 1 през нощта и си "говорихме" на стълбите и малко вече нема екшън от известно време...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3