ЧЕНГЕСАРНИЦАТА ЗАПОЧНА
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: ЧЕНГЕСАРНИЦАТА ЗАПОЧНА
jordanpar написа:Интересно нещо е народецът.Кажат ли му едно нещо 100 пъти по медиите и сам започва да иска да му налагат ограничения.
И къде точно са тези ограничения?!
Никой не мое ма връне на селу!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
saleen написа:jordanpar написа:Интересно нещо е народецът.Кажат ли му едно нещо 100 пъти по медиите и сам започва да иска да му налагат ограничения.
И къде точно са тези ограничения?!
чети,информирай се,ето че дори не знаеш нищо за готвените промени по закона за МВР,както и факта че всяко длъжностно лице ще има достъп до база данни на всяко лице.Аз лично не желая търгуването на данни да стане основен приоритет и да замести корупцията и рушветите като начин на бързо забогатяване.
както сме я подкарали дайте да си предоставяме и скайп файловете си,както и да предаваме паролите на имейлите си на съответните органи.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
djina написа:Сега и самобръсначките за мъже и жени- само срещу лична карта, за ножовете, вилиците и отвертките -също!!!
Айде стига глупости добре знаете защо се въвежда това.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
LiTtLeRoCk написа:djina написа:Сега и самобръсначките за мъже и жени- само срещу лична карта, за ножовете, вилиците и отвертките -също!!!
Айде стига глупости добре знаете защо се въвежда това.
драматизира ненужно...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Купих си предплатена карта в Англия и никой не ми е искал никакъв документ за самоличност

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
jordanpar написа:чети,информирай се,ето че дори не знаеш нищо за готвените промени по закона за МВР
Aми явно си прав, така и не разбрах за какви ограничения става дума, по- скоро някой го гони параноята

Никой не мое ма връне на селу!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
а мен ми е интересно дали действащите в момента предплатени карти ще изискват да се "регистрират"

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Stanchev написа:а мен ми е интересно дали действащите в момента предплатени карти ще изискват да се "регистрират"
Да, трябва да се регистрират и действащите към момента, в противен случай след 31.12.2009 на нерегистрираните постепенно ще почнат да им се ограничават услугите за ползване. А не мога да разбера всички какво се стряскат от тая регистрация - практиката е такава да не казвам във всички ама почти всички европейски оператори, пък и нали все се натискаме да сме европейци
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
jordanpar написа:Абе пичове,симкартите са най-дребното нещо бе.аз ако искам да направя нещо ще прескоча я до Гърция я до Румъния,ще си купя от там една симкарта и ще правя каквото съм решил.
Това е най-дребното което ще бъде налагано като ограничения малко по малко.
Нищо чудно догодина като отида да си купувам 42 инчов телевизор да ме питат откъде парите за него.
Ама като си купиш телевизора като частно лице във фактурата ти пишат ЕГН-то. После си остава в базата данни на магазина. И доставчика ти на електричество, вода, парно ги има и в общината, банката, НОИ, ДАИ, хотелите в които си нощувал, старата ти видеотека и къде ли още не. Да не мислиш, че всяка касиерка е сертифицирана да работи с лични данни? Ако някой е решил, че иска точно твоите лични данни ще ги вземе и сега. Само дето на една част от мизерниците, които използват този метод за измами, ще им бъде по-трудно. И както казаха вече колеги-като всичко ти е наред няма от какво да се притесняваш. Същото важи и като те попитат откъде имаш пари за телевизора. Щото като дойде некъв гнус, социално слаб и получаващ 24 вида държавни помощи и преференции за това, че е безработен, инвалид, многодетен самотен баща и бла бла бла в магазин ТЕХНО-ШИТ и с парите измъкнати чрез телефонна измама от баба ти си купи 42" телевизор и си го натовари в Х5-ицата, си мисля, че си е в реда на нещата някой да се поинтересува откъде, аджеба, па ти имаш парите за тези неща с офицялен доход от 315 лв. държавни помощи месечно?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Хмм и аз се радвам, че е вече искат ЕГН, който не му харесва значи има какво да крие, следователно да му мисли...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Подкрепям идеята за номера да е обвързан с некакви данни,не да ми се обаждат някакви селяци и да ми обясняват че съм спечелил нещо си там(не мога да го разбера със силно изразения диалект)и да иска да му пращам валчери,а аз като звънна на милицията да ми обаснят че немало шанс да го фанат
- КироКиров
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски през лятото
- Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
- Детайли за колата: убаа
Вуйчо Ваньо много добре го каза 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
djina написа:Сега и самобръсначките за мъже и жени- само срещу лична карта, за ножовете, вилиците и отвертките -също!!!
Ти от коя гора излезе ?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
djina написа:така ще се увеличат кражбите на телефони и карти. сега иде ред за регистрация на елпощите, скайпа, компа и по форумите също. и няма да съм джина а с името, и вие така,,,,
Ти нямаш 12 години или имаш затруднения с мисленето?
Как ще се увеличат кражбите на телефони, като се знае, че не е проблем всяка карта сложена в краден телефон да може да се проследи? Не е сложно - само пробвай да се замислиш.
Като пораснеш се замисли за друго - при всички престъпления се използват предплатени карти, които нямат проследяване (относително), а когато възможността за проследяване се намали на половина...?
Най-гадното е, че няма да можеш да си продаваш наркотиците спокойно или при кражбите трябва да трепериш дали не си пропуснал(а) нещо...