Поредната катастрофа.......
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Re: Поредната катастрофа.......
vicho написа:като карате извън, градско страх ли ви е?
защото мен ме е страх, наистина!![]()
да не би някой самоубиец да излезе по средата на завоя да изпреварва и аз да нямам време за реакция...
е това ми е най големия страх като карам....
قوة الإرادة
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
КАК ДА НЕ МЕ Е СТРАХ ,ПРИ ТОЛКОВА МНОГО говеда.като карате извън, градско страх ли ви е?
защото мен ме е страх, наистина!
да не би някой самоубиец да излезе по средата на завоя да изпреварва и аз да нямам време за реакция...
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Преди малко един индивид от ромски произход си показа манталитете. Прибирах се от УНСС и си карах по Околовръстното лекичко и на светофара на бул. Черни връх ме засече много добре и аз му светнах. Та оттам едни спирачки и караше на първа... Аз си бях в добро настроение и не ми правеше голямо впечатление. Затова като отминаха неравностите го изпреварих, независимо, че искаше да се дръпне с умрялото сеатче
Малко преди отбивката за бул. България ме настигна, защото бях намалил и почна да ми сече пътя и опита странично да ме блъсне, при което натиснах спирачката и само това ми помогна да не ме удари. Отоворих прозореца да го попитам какво аджеба иска. Ама не му се разбираше нищо. Реших да не се занимавам, защото бях сам, а той беше дебеличък. Теглих му една майна и нека си троши главата. Сега ме е яд, че не записах номера му...

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
[quote="Тонката"][/quote]
Първо: Съболезнования за починалия колега! ПОРЕДНИЯТ починал колега!
А колкото до този, опитал се да те блъсне -
. Ето затова в града трябва да се кара няква количка, на максимална стойност 1000лв., за да не ти пука като те ударят/драснат или каквото и да ти направят.
Първо: Съболезнования за починалия колега! ПОРЕДНИЯТ починал колега!
А колкото до този, опитал се да те блъсне -

SlipKnoT написа:А по повод кататрофите.. току що видях една сива Е36ца на бул. Владимир Вазов на завоя преди мост и беше тръгнала задницата и централно отзад се беше размазала в един стълб. Имаше и пострадал/и защото линейката качи някои и отпраши.
Този пич ми беше приятел... за съжаление не е просто посрадал

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Да почиват в мир 

Не знам колко хора трябва да умрат по улиците, за да се вразумят шофьорите....
AZ SUM BRAT NA JERTVATA MOLQ VI HORA AKO NQKOI E VIDQL,RAZBRAL KAK SE E SLU4ILO MOLQ PI6ETE NA SKYPE-mi -EVOLUTION_VLLL MOLQ VI AKO ZNAETE NE6TO PI6ETE MI
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3