Zamunda не работи извън БГ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Zamunda не работи извън БГ

Мнение от uricatoli » 11 Ное 2009, 18:48

plradev написа:
((:BuKcu:)) написа::help: За какво сийдвах 2 дена подред в Замунда :conf: :bang:
Много тъпо, че са го спряли....сега отникъде не мога да си тегля сериалите....нито от пирата, в банана ги няма :bang:

"Перла" я има и у v-box,не виждам място за притеснение в случая ... :mhihi:

Па и със "Сакъз" ще се задоволи
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Ное 2009, 19:58

plradev написа:
((:BuKcu:)) написа::help: За какво сийдвах 2 дена подред в Замунда :conf: :bang:
Много тъпо, че са го спряли....сега отникъде не мога да си тегля сериалите....нито от пирата, в банана ги няма :bang:

"Перла" я има и у v-box,не виждам място за притеснение в случая ... :mhihi:

Vbox не зарежда в чужбина :conf: Не съм гледала Перла от Септември :bang: :mhihi: :mhihi:

С nanoset тръгна :ok: :ok: Ще се гледа Gossip Girl :smoke: Малко бавно сваля, ама поне има download :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 11 Ное 2009, 21:02

Намерете си бг прокси и сте в джаза, няма място за притеснения.
Другия вариант е 0.arenabg.com ...
И третия вариант е isohunt, piratebay, mininova etc.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 12 Ное 2009, 1:54

Аз тегля от тук:
http://p2pbg.com/index.php?page=undefined
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 12 Ное 2009, 2:43

Абе и мен ми го казаха тва със проксито,ама как става???? И до сега не е се е появила..... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 12 Ное 2009, 2:54

Знаят за проблема и работят по него :) Дано го оправят колкото е възможно по-бърз :D

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 12 Ное 2009, 4:01

Ееее супер ,начи да се надяваме.Ама сериозно не мога да разбера какъв е тоя проблем.Абе те имаха нали форум там,подскажете им от името на емигрантите и Българската диаспора в Америка.Абе искам да питам,има ли някои друг тук от NEW YORK?Ама и да харесва БМВ :twisted:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 12 Ное 2009, 11:04

Слагате си само едно прокси колкото да изтеглите самия торент(тва за замундата), па то после си зацепва през торент клиента само. Иначе арената с 0-та отпреде е достъпна извън БГ. За ВБОКС-а пак едно прокси. От исо-то не препоръчвам да се тегли, че са бъкани с троянци мроянци. Най-добре засега са пиратите или си намирате специализирани тракери - само за филми, само за музика, само за сериали и т.н.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от justme12 » 12 Ное 2009, 11:56

Колеги, какво става със замунда? В Япония не се отваря, да му се не види. А иначе сийдвам :) Какво се получава в крайна сметка? Надяваме ли се или не? :)

Аватар

Мнение от xpl0d » 12 Ное 2009, 14:44

justme12 написа:Колеги, какво става със замунда? В Япония не се отваря, да му се не види. А иначе сийдвам :) Какво се получава в крайна сметка? Надяваме ли се или не? :)

Ми като не четеш, кво ти пиша аз и другите тука ще си останеш с надяванията :dummy:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от givan12 » 13 Ное 2009, 9:14

Хора, мислите ли че наистина ще оправят проблема, на ден по 20 пъти пробвам дали не са оправили сайта вече но все нищо. Това с прокситата, не го препоръчвам ако нямате опит с проксита, защото ми се напълва компа с най-различни троянци и спай уеър. Който си е опитен знае от къде да си намери добри проксита, но ако сте новак като мен не го препоръчвам.

хайде и дано я оправят най-накрая тази замунда, пишете ако се чуе нещо из бг по повода.
В главата ми са само три неща - коли и игри, за да мога да имам много - ЖЕНИ :) В живота Няма никакви правила, освен -
Покер правила

Аватар

Мнение от xpl0d » 13 Ное 2009, 9:41

givan12 написа:Хора, мислите ли че наистина ще оправят проблема, на ден по 20 пъти пробвам дали не са оправили сайта вече но все нищо. Това с прокситата, не го препоръчвам ако нямате опит с проксита, защото ми се напълва компа с най-различни троянци и спай уеър. Който си е опитен знае от къде да си намери добри проксита, но ако сте новак като мен не го препоръчвам.

хайде и дано я оправят най-накрая тази замунда, пишете ако се чуе нещо из бг по повода.

Никой не ти е виновен пич, че не четеш както трябва каквото трябва и ти се пълни компа с ла*на. Под проксита имах впредвид не ти да си инсталираш такова(щот просто няма смисъл), а да ползваш готово такова. За БГ са малко на брой и се сменят постоянно, ама пък е безплатно. Ако имаш кинти за частно прокси няма да имаш такива проблеми, ама ме съмнява за една замунда да се бръкнеш... Търси в уикипедията и гугъл-а по-усърдно и чети повечко, не да се хващаш за първия и квото е писано да го прайш дословно, че иначе има да си чакаш онез от замундата(да си станат от ушите и да вземат да направят нещо) или да ти се пълни компа с още ла*на.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Ное 2009, 18:49

Очакваме сега некой от луната да се обади че не тръгва замундата,то колегите толкова подробно са го обяснили,че ми се иде да фана некой самолет и да тегля от чужбина ,ама на-не се чете

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Ное 2009, 21:50

То де факто, аз мога да тегля от замундата...смисъл стари торенти, които ми седят във Флашгет-а без проблем ги тегля, но просто за момента не мога да отварям страницата в интернет.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 13 Ное 2009, 21:56

Ми намерете си по едно приятелче в бг да ви праща по скайп торент файловете и после да си ги сваляте ...
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата