Избори За Кмет на София (15.11.2009)
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Избори За Кмет на София (15.11.2009)
Bogat-Beden написа:Ми като е толкова читав и не си харесва партията и случайно е там -да се кандидатира като независим?
Да бе! А от де пари за кампания?!

Казах не ме разбирайте грешно, не е света вода ненапита, но е далеч от алчноста на големите в партията

П.с.: Най-интересното е че си харесва партията

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ами тогава ще и носи и негативитеVesoPesa написа:Bogat-Beden написа:Ми като е толкова читав и не си харесва партията и случайно е там -да се кандидатира като независим?
Да бе! А от де пари за кампания?!![]()
Казах не ме разбирайте грешно, не е света вода ненапита, но е далеч от алчноста на големите в партията
П.с.: Най-интересното е че си харесва партията :dunno:

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз за следващите избори се метам за кмет,е*бал съм го!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Няма да мога да гласувам този път, но иначе бих си дала гласа за Фъндъкова. Едно време ми беше директорка в началното у-ще

Студентите с адресна регистрация можем ли да гласуваме на тези избори?

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
((:BuKcu:)) написа:Няма да мога да гласувам този път, но иначе бих си дала гласа за Фъндъкова. Едно време ми беше директорка в началното у-ще![]()
По този повод. Ако не се беше сменила сега, знаете ли къде щеше да бъде - в грипна ваканция. Това в кръга на шегата, разбира се. И аз бих гласувал за нея.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Избори За Кмет на София
alpina-ma6inata написа:Scott написа:По скоро ще гласувам за човек който вече се е "понаял" и е бил в политиката от колкото за един гладен човек
Ти докато имаш възможността да хлебиш ще хлебиш докрай, а няма да се чудиш какво да правиш, защото си имал много пари от миналото правителство. А и тоя боклук Кадиев не вярвам, че е захлебил кой знае колко от миналото правителство.
На мен поне грам не ми вдъхва доверие, едно че е от БСП и последните 4 години правиха ебати далаверите, но и като го гледах по телевизията грам не беше убедителен. Щял да оправи пътищата в София... Чакай бе човек вие последните години една магистрала не можахте да направите (за дупките да не говорим) пък сега ще ги оправиш и тия задръствания как ще ги оправи не знам...
Аз ще гласувам за ГЕРБ

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Като се заговори за кметски избори в България, не знам защо, но винаги се сещам за
Приключенията на Гороломов Гл. 5 от Йордан Йовков - http://liternet.bg/publish4/kmiteva/gorolomov/5.htm
Приключенията на Гороломов Гл. 5 от Йордан Йовков - http://liternet.bg/publish4/kmiteva/gorolomov/5.htm
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Scott написа:alpina-ma6inata написа:Scott написа:По скоро ще гласувам за човек който вече се е "понаял" и е бил в политиката от колкото за един гладен човек
Ти докато имаш възможността да хлебиш ще хлебиш докрай, а няма да се чудиш какво да правиш, защото си имал много пари от миналото правителство. А и тоя боклук Кадиев не вярвам, че е захлебил кой знае колко от миналото правителство.
На мен поне грам не ми вдъхва доверие, едно че е от БСП и последните 4 години правиха ебати далаверите, но и като го гледах по телевизията грам не беше убедителен. Щял да оправи пътищата в София... Чакай бе човек вие последните години една магистрала не можахте да направите (за дупките да не говорим) пък сега ще ги оправиш и тия задръствания как ще ги оправи не знам...
Аз ще гласувам за ГЕРБ

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Scott написа:alpina-ma6inata написа:Scott написа:По скоро ще гласувам за човек който вече се е "понаял" и е бил в политиката от колкото за един гладен човек
Аз ще гласувам за ГЕРБ
Мисля че е време да излезнем от тази 20 годишна криза !!! и това ми се струва че ще го направи ГЕРБ

///M

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
На миналите избори беше сигурно - не излезем ли да гласуваме пак ще ни управляват отрочетата на ЦК на БКП.
А сега е ясно друго - каквото и да правим - ГЕРБ ще управляват и столицата, така и трябва да бъде.
И на тоя боклук Кадиев като му гледам трагикомичната физиономия в стил "татко Барба" само се подхилквам, като знам че ще го смажат и него и "столетницата" и на тези избори. И после пак ще им гледаме 3 месеца сапунената опера по телевизията - да се чудят и маят как са загубили и чия оставка да искат.
А сега е ясно друго - каквото и да правим - ГЕРБ ще управляват и столицата, така и трябва да бъде.
И на тоя боклук Кадиев като му гледам трагикомичната физиономия в стил "татко Барба" само се подхилквам, като знам че ще го смажат и него и "столетницата" и на тези избори. И после пак ще им гледаме 3 месеца сапунената опера по телевизията - да се чудят и маят как са загубили и чия оставка да искат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
_BmW_™ написа:Scott написа:alpina-ma6inata написа:Scott написа:По скоро ще гласувам за човек който вече се е "понаял" и е бил в политиката от колкото за един гладен човек
Аз ще гласувам за ГЕРБ
Мисля че е време да излезнем от тази 20 годишна криза !!! и това ми се струва че ще го направи ГЕРБ
Още ли има хора, които да им вярват?

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
А на кой друг? 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
от герб ако беха казали у време че ще дигат данъци,акцизи и тем подобни неща щеха да ме фанат за белата пишка на изборите,само слушам "ония крал.тоя гепил",ми като е така фанете ги тея,вкарайте ги у кауша и върнете парите,що трябва пак аз да давам пари на ново да ги еВа,писна ми дее*ба селската държава
Па и у гората не мое да фанеш,щото то всичко е часно,ше те фанат я наем да плащаш я некой друг данък
Па и у гората не мое да фанеш,щото то всичко е часно,ше те фанат я наем да плащаш я некой друг данък
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5