Какво бихте искали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Какво бихте искали?

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2009, 18:03

200-300 лева ли само имаш за даване на мажо си?
как и да е,ние мъжете се радваме на техника,ей го мойта,само коланчета и блузки ми подарява...а така ми е легнало едно малко лаптопче на душицата,май сам си го купувам егати,но от друга страна е хубаво че ми купува дрехи ,че иначе гол си ходя

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Ное 2009, 18:20

Evo 99 написа:...

с допитване до публиката ще получиш идеи само за "универсални" подаръци. универсалните подаръци са скучни.

хубавите/истинските/запомнящите се подаръци са "индивидуалните". индивидуалните подаръци са избират от човек които познава (добре) този на когото ще се подарява.

но ако все пак не се сещаш нищо оригинално- купи му секс играчка която може да я ползвате и двамата :angel: или хубав пожарогасител за колата. все тая.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Ное 2009, 18:24

alx написа:.......купи му секс играчка която може да я ползвате и двамата :angel: или хубав пожарогасител за колата. все тая.

е то в зависимост от размера е едно и също май.... :lol:

иди му вземи нещо за тия пари,дето ше го кефи-то ти знаеш най-добре кво ,ма и направи нещо романтично...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Ное 2009, 18:29

Мъжете са странни същества! :D

Ако им подариш нещо романтично да речем - няма да го погледнат и ще си човъркат колата/компютъра/друга джаджа :mhihi:
Ако обаче им подариш това, което обичат да човъркат - ще те скъсат от романтика и няма да погледжат джаджата в твое присъствие :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 11 Ное 2009, 18:49

alx написа:

с допитване до публиката ще получиш идеи само за "универсални" подаръци. универсалните подаръци са скучни.

хубавите/истинските/запомнящите се подаръци са "индивидуалните". индивидуалните подаръци са избират от човек които познава (добре) този на когото ще се подарява.

но ако все пак не се сещаш нищо оригинално- купи му секс играчка която може да я ползвате и двамата :angel: или хубав пожарогасител за колата. все тая.

За индивидуален подарък аз знам какво и как да му подаря :oops: Последният си беше цяло бебе :mhihi: Но доста от идеите тук ми харесаха (даже си харесах и за мен), иначе по принцип темата беше какъв подарък вие бихте искали да получите от жените си, за да затвърдя тезата си, че мъжете повечето пъти искат доста по-различни неща от това което получават. :winky:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 11 Ное 2009, 18:51

Evo 99 написа:
alx написа:

За индивидуален подарък аз знам какво и как да му подаря :oops: Последният си беше цяло бебе :mhihi: Но доста от идеите тук ми харесаха (даже си харесах и за мен), иначе по принцип темата беше какъв подарък вие бихте искали да получите от жените си, за да затвърдя тезата си, че мъжете повечето пъти искат доста по-различни неща от това което получават. :winky:

то направо да беше казала за какво пускаш темата да ти кажем още от началото че винаги получаваме това което не искаме... :mhihi:
Примерно на мен едно време като ми подаряваха парфюмчета се дразних и виках дали случайно се мъчат да ме правят гей.. После се усетиха и почнаха да ми подаряват части за колата :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 11 Ное 2009, 18:52

SKISA написа:
alx написа:ма и направи нещо романтично...

Мъжото и романтика ....да бе да. Под романтика разбира да купя каса бира и ако може да му я сервирам цяла вечер в по-оскъдно облекло. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 11 Ное 2009, 18:56

uricatoli написа:
Evo 99 написа:
alx написа:

то направо да беше казала за какво пускаш темата да ти кажем още от началото че винаги получаваме това което не искаме... :mhihi:
Примерно на мен едно време като ми подаряваха парфюмчета се дразних и виках дали случайно се мъчат да ме правят гей.. После се усетиха и почнаха да ми подаряват части за колата :mhihi:

Ми аз това съм попитала, какво бихте искали да ви подарят жените ви, какви подаръци вие искате да получите, още в първия пост си го пише. :winky:

Благодаря за идеите на всички, ще ги споделя с дружките и те да зарадват мъжете си все пак, нали това е целта на подаръка. :lol:
Последна промяна Evo 99 на 11 Ное 2009, 18:59, променена общо 1 път

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 11 Ное 2009, 18:58

Evo 99 написа:Ми аз това съм попитала, какво бихте искали да ви подарят жените ви, какви подаръци вие искате да получите, още в първия пост си го пише. :winky:

Да схванах.. ама 2/3 от колегите си мислим, че ти избираш подарък за мъжлето :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Ное 2009, 20:56

пожарогасител.... ти си прави свободни съчинения по темата :)

мене жената последния път ме заведе на ресторант :oops:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Мнение от Avramov » 12 Ное 2009, 16:48

Подаръка трябва да е ГОЛЯМ, ЕВТИН и ТЪП(БЕЗПОЛЕЗЕН) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2009, 4:16

Язе искам пищак,да се праим на каубой,че съм агресивен и имам комплекси и неизживяно детство.. :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 13 Ное 2009, 11:06

Bogat-Beden написа:Язе искам пищак,да се праим на каубой,че съм агресивен и имам комплекси и неизживяно детство.. :mhihi: :mhihi:

Кажи кога ти е дърт дея, ще организирам една банда непрокопсаници да измислим нещо за тебе :mhihi: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Ное 2009, 11:22

виж в интернет как върви декар земя на луната, криза е и мисля че цените паднаха :mhihi: купи му 1, 2 декара, че 2012та идва и е хубаво човек да има бекъп план къде да прекара старините си :mhihi: :mhihi: :mhihi:

м/у имаше един колега, който продаваше тунинговано трабанче за 300лв :mhihi: !!! Така ще може да се фукаш пред приятелите ви че за РД си му купила кола :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Ное 2009, 11:48

hemicharger написа:виж в интернет как върви декар земя на луната, криза е и мисля че цените паднаха :mhihi: купи му 1, 2 декара, че 2012та идва и е хубаво човек да има бекъп план къде да прекара старините си :mhihi: :mhihi: :mhihi:

м/у имаше един колега, който продаваше тунинговано трабанче за 300лв :mhihi: !!! Така ще може да се фукаш пред приятелите ви че за РД си му купила кола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега гледам един лунен пеизаж от прозореца на офиса, па и се продава тънко. И може да се стигне с верижен трактор, за кво ти е чак на Луната, та да арчиш пари за ракетно гориво.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата