Какво бихте искали?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Какво бихте искали?
200-300 лева ли само имаш за даване на мажо си?
как и да е,ние мъжете се радваме на техника,ей го мойта,само коланчета и блузки ми подарява...а така ми е легнало едно малко лаптопче на душицата,май сам си го купувам егати,но от друга страна е хубаво че ми купува дрехи ,че иначе гол си ходя
как и да е,ние мъжете се радваме на техника,ей го мойта,само коланчета и блузки ми подарява...а така ми е легнало едно малко лаптопче на душицата,май сам си го купувам егати,но от друга страна е хубаво че ми купува дрехи ,че иначе гол си ходя
Evo 99 написа:...
с допитване до публиката ще получиш идеи само за "универсални" подаръци. универсалните подаръци са скучни.
хубавите/истинските/запомнящите се подаръци са "индивидуалните". индивидуалните подаръци са избират от човек които познава (добре) този на когото ще се подарява.
но ако все пак не се сещаш нищо оригинално- купи му секс играчка която може да я ползвате и двамата

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
alx написа:.......купи му секс играчка която може да я ползвате и дваматаили хубав пожарогасител за колата. все тая.
е то в зависимост от размера е едно и също май....

иди му вземи нещо за тия пари,дето ше го кефи-то ти знаеш най-добре кво ,ма и направи нещо романтично...
Мъжете са странни същества!
Ако им подариш нещо романтично да речем - няма да го погледнат и ще си човъркат колата/компютъра/друга джаджа
Ако обаче им подариш това, което обичат да човъркат - ще те скъсат от романтика и няма да погледжат джаджата в твое присъствие

Ако им подариш нещо романтично да речем - няма да го погледнат и ще си човъркат колата/компютъра/друга джаджа

Ако обаче им подариш това, което обичат да човъркат - ще те скъсат от романтика и няма да погледжат джаджата в твое присъствие

alx написа:Evo 99 написа:...
с допитване до публиката ще получиш идеи само за "универсални" подаръци. универсалните подаръци са скучни.
хубавите/истинските/запомнящите се подаръци са "индивидуалните". индивидуалните подаръци са избират от човек които познава (добре) този на когото ще се подарява.
но ако все пак не се сещаш нищо оригинално- купи му секс играчка която може да я ползвате и дваматаили хубав пожарогасител за колата. все тая.
За индивидуален подарък аз знам какво и как да му подаря

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Evo 99 написа:alx написа:Evo 99 написа:...
но ако все пак не се сещаш нищо оригинално- купи му секс играчка която може да я ползвате и дваматаили хубав пожарогасител за колата. все тая.
За индивидуален подарък аз знам какво и как да му подаряПоследният си беше цяло бебе
Но доста от идеите тук ми харесаха (даже си харесах и за мен), иначе по принцип темата беше какъв подарък вие бихте искали да получите от жените си, за да затвърдя тезата си, че мъжете повечето пъти искат доста по-различни неща от това което получават.
то направо да беше казала за какво пускаш темата да ти кажем още от началото че винаги получаваме това което не искаме...

Примерно на мен едно време като ми подаряваха парфюмчета се дразних и виках дали случайно се мъчат да ме правят гей.. После се усетиха и почнаха да ми подаряват части за колата

SKISA написа:alx написа:ма и направи нещо романтично...
Мъжото и романтика ....да бе да. Под романтика разбира да купя каса бира и ако може да му я сервирам цяла вечер в по-оскъдно облекло.

uricatoli написа:Evo 99 написа:alx написа:Evo 99 написа:...
то направо да беше казала за какво пускаш темата да ти кажем още от началото че винаги получаваме това което не искаме...![]()
Примерно на мен едно време като ми подаряваха парфюмчета се дразних и виках дали случайно се мъчат да ме правят гей.. После се усетиха и почнаха да ми подаряват части за колата
Ми аз това съм попитала, какво бихте искали да ви подарят жените ви, какви подаръци вие искате да получите, още в първия пост си го пише.

Благодаря за идеите на всички, ще ги споделя с дружките и те да зарадват мъжете си все пак, нали това е целта на подаръка.

Последна промяна Evo 99 на 11 Ное 2009, 18:59, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Evo 99 написа:Ми аз това съм попитала, какво бихте искали да ви подарят жените ви, какви подаръци вие искате да получите, още в първия пост си го пише.
Да схванах.. ама 2/3 от колегите си мислим, че ти избираш подарък за мъжлето

пожарогасител.... ти си прави свободни съчинения по темата 
мене жената последния път ме заведе на ресторант

мене жената последния път ме заведе на ресторант

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Подаръка трябва да е ГОЛЯМ, ЕВТИН и ТЪП(БЕЗПОЛЕЗЕН)

Aim to be the best, live with the rest!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Язе искам пищак,да се праим на каубой,че съм агресивен и имам комплекси и неизживяно детство..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Язе искам пищак,да се праим на каубой,че съм агресивен и имам комплекси и неизживяно детство..![]()
Кажи кога ти е дърт дея, ще организирам една банда непрокопсаници да измислим нещо за тебе

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
виж в интернет как върви декар земя на луната, криза е и мисля че цените паднаха
купи му 1, 2 декара, че 2012та идва и е хубаво човек да има бекъп план къде да прекара старините си
м/у имаше един колега, който продаваше тунинговано трабанче за 300лв
!!! Така ще може да се фукаш пред приятелите ви че за РД си му купила кола

м/у имаше един колега, който продаваше тунинговано трабанче за 300лв

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
hemicharger написа:виж в интернет как върви декар земя на луната, криза е и мисля че цените паднахакупи му 1, 2 декара, че 2012та идва и е хубаво човек да има бекъп план къде да прекара старините си
![]()
![]()
![]()
м/у имаше един колега, който продаваше тунинговано трабанче за 300лв!!! Така ще може да се фукаш пред приятелите ви че за РД си му купила кола
![]()
![]()
Сега гледам един лунен пеизаж от прозореца на офиса, па и се продава тънко. И може да се стигне с верижен трактор, за кво ти е чак на Луната, та да арчиш пари за ракетно гориво.
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4