Надгробните плочи по пътищата/улиците - за и против

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пречат ли ви надгробните плочи по пътищата/улиците?

Анкетата свършва на 21 Дек 2009, 9:44

Да (дразнят ме, грозни са и т.н.)
15
12%
Не (повишават вниманието, дисциплинират и т.н.)
90
74%
Просто не им обръщам внимание
16
13%

Общо гласове : 121
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Re: Надгробните плочи по пътищата/улиците - за и против

Мнение от Joro17 » 24 Ное 2009, 0:15

acho.rs написа:
Joro17 написа:Не ми пречат. Дразни ме глупостта, довела до това да ги има :!:

От къде знаеш , че е глупост ??? Кой е казал , че починалия е виновен ? Има ли нужда да изборявам , колко са начините да те убие , някой на пътя , без изобщо да си виновен ?

Я ми подчертай в мнението къде казвам, че починалият е виновен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 24 Ное 2009, 22:11

alx написа:
ruseva написа:За мен анкетата ти е безсмислена и ненужна !
Как ти дойде на ум да разпитваш хората дали им пречат надгробните плочи на покойните по пътищата ?!

ми представи си че е попитал (или чул) как различни хора имат различно мнение по въпроса и е решил да види мнозинството накъде бие... що да е безсмислено? може доводите приведени тука от различните хора да променят виждането му по въпроса. може да иска да му се промени мнението. може да иска за себе си да реши дали да ги възприема като предупреждения, кич, мрачна хроника или... нещо друго?

аз проблем не виждам...

освен ако не съм разбрал контекста ти

- проблем не съм констатирала,а мнение !
кви са тея изводи доводи и т.н.
тука говорим за уважение на близките към загиналия(-лите) .. и сте седнали да го обсъждате,щото вече се чудите каква тема да пуснете...говорете за здраве,здравеопазване,природа,живот,животни,деца,щастие и т.н. и т.н. катастрофите няма да спрат или да намалят само защото някой тука във форума е питал за или против надгробните плочи са останалите !
хубавите весели теми зареждат с повече положителна енергия,всеки който ги чете...примерно.
не е казано че трябва да бягаме от действителността,,но темата за мен си остава безсмислена.
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 24 Ное 2009, 22:28

Мордехай написа:Мен лично не ме дразнят, но се чудя при тази главоломна скорост на нарастващи случаи с фатален край, дали след известно време тези паметници няма да изместят мантинелата. Едно време като ходех в Гърция ми правеше впечатление, че има много подобни, бях взел веднъж и майка ми (женицата на шейсет и няколко години почти не беше излизала от България) и тя ми каза - Ей, много набожни тия гърци, гледай какви миниатюрни параклисчета има навсякъде около пътя. Според мен тези паметници правят впечатление на разумните хора, а неразумните ги подминават с бясна скорост, за да им бъдат клиенти след време.

но те наистина са "параклисчета"! :yes:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Предишна

Назад към Извън Темата