Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
Toneloker написа:N.Mihaylovski написа:Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И каква работа имате на пътя? Нали като се изтърсите и минем през вас ние ще сме виновни? Или пък като се шарите през лентите и минавате на червено?
А ако знаем законите и правата и задълженията на колоездача? К'во прайм? Не ми се е слувало аз да накарам шофюр да си надере колата в опит да избегне удар с мен. Но виж, обратното...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
N.Mihaylovski написа:Toneloker написа:N.Mihaylovski написа:Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И каква работа имате на пътя? Нали като се изтърсите и минем през вас ние ще сме виновни? Или пък като се шарите през лентите и минавате на червено?
А къде да караме бе пич,на тротоара хората мрънкат,не става,на платното шофьоирите се мислите за безсмъртни,а къде да карами ние искам да те питам теб,И аз карам всеки ден и то не малко,но се съобразявам с пешеходцките и колоездачите,защото на тях им е доста по трудно в трафика от колкото на шофьорите който са много важни зад волана и ламарината,аз много обичам такива отвореняци,дето псуват зад прозореца,обичам да ги пребивам с колчето на колелото което е 50 сантиметра,а после да им троша прозорците огледалата,и още каквото мога като преди това съм пребил шоферчето.
Да не зависи от мен къде ще карате? Още не си попаднал на правилния човек, който ще те пребие като мастия.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Караме където можем,и си отваряме очите на 4,а кой ще ме пребие,ми шанс
Но 99% от ербапите зад прозорците са обикновенни бели мишлета като слезнат,или като извада дървото 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
N.Mihaylovski написа:Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай сега, ако имаш нещо лично да кажеш или да заплашиш го отнеси на лично съобщение както правят навсякъде по форумите в белия свят. Не са длъжни хората да ни гледат саира. И те и аз сме се нагледали на такива дето вадат дърва, пръчки тръби секири и т.н. освен това си мери приказките да не ти набят венеца на колелцето някъде да си го носиш вместо ланец. Абе общо взето keyboard racer. Алей за колела има само дето като караш върху тях незначи че трябва да газиш хората които няма как да е разминат освен ако не минат през тях. Пешеходците са винаги с предимство залепи си го там някъде до звънчето на балканчето. А на пътя се съобразявай с колите защото си на тяхна териотия. Като толкова ти се кара ходи карай в гората както правят всички с маунтин байкови. Има си и рампи и места за колела. А на пътя и във форума не се прай на много отворен.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
BMW_RIDER написа:N.Mihaylovski написа:Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай сега, ако имаш нещо лично да кажеш или да заплашиш го отнеси на лично съобщение както правят навсякъде по форумите в белия свят. Не са длъжни хората да ни гледат саира. И те и аз сме се нагледали на такива дето вадат дърва, пръчки тръби секири и т.н. освен това си мери приказките да не ти набят венеца на колелцето някъде да си го носиш вместо ланец. Абе общо взето keyboard racer. Алей за колела има само дето като караш върху тях незначи че трябва да газиш хората които няма как да е разминат освен ако не минат през тях. Пешеходците са винаги с предимство залепи си го там някъде до звънчето на балканчето. А на пътя се съобразявай с колите защото си на тяхна териотия. Като толкова ти се кара ходи карай в гората както правят всички с маунтин байкови. Има си и рампи и места за колела. А на пътя и във форума не се прай на много отворен.
Хеххехехехе,аз от много години карам само в планината заради такива като тебе

Само не разбрах,кои,кой гази,аз пешеходците ли,ми да те светна навсякъде по света е силно не желателно да не кажа забранено пешеходци да ходат по вело алейти,защо,ми щото са вело алей а не пешеходни пътеки

За балканчето,ако не сс виждал по модерни колела,да знаеш има

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Аз ако бързах и не бях толерантен въобще нямаше да спирам на пешеходни пътеки. Въпроса е, че Гошо от Долна диканя като пресича по 5 минути от единия на другия тротоар (защото колкото и време да пресича го боли него - все ще трябва да чака рейса 10 минути) и става колона, ти чакаш още един сфетофар и си ебава Франко тефтерите. Така че не е баш 5 секунди. На никой няма да му се счупят краката, ако притича малко.Fixxxer написа:За мен важното е да не ги пришпорвам когато пресичат , защото когато съм без кола съм на тяхното място , а мразя да ми свирка некой ей така от слободия щото (както по горе се изрази един от колегите) "бързал". За 3-4-5 секунди никой няма да умре или да закъснее. Не сме сами на пътя, това че сме в автомобили не ни дава правото да мачкаме пешеходците и обратното разбира се- това че има пътека не означава, че можеш да се влачиш като на моден подиум, преминаваш в горе долу средна крачка и всичко е 6

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Огромната заблуда и в тази тема и в реалния живот е, че се делим на ние(шофьори) и вие(пешеходци), а не си даваме сметка, че с малки изключения сме и двете! Както никой от вас не стои в колата по цял ден, така и много от пешеходците са шофьори и не се движат само пеша!
Просто ни липсва култура.
Другата страна на проблема е многото автомобили и лошата инфраструктура и пътна мрежа!
Колкото до велосипедистите - и аз съм такъв, доста често, и като такъв съм учасник в движението наравно с водачите на МПС-та, така че "батките" с голфовете и 316ките си ги слагам на оная работа.Спазвам си правилника, подавам сигнали с ръце, когато преценя, че дадено кръстовище е опасно, се качвам на тротоара и пресичам с пешеходците!
Просто трябва малко мислене и да вникнем в проблема, а не да се делим!
Просто ни липсва култура.
Другата страна на проблема е многото автомобили и лошата инфраструктура и пътна мрежа!
Колкото до велосипедистите - и аз съм такъв, доста често, и като такъв съм учасник в движението наравно с водачите на МПС-та, така че "батките" с голфовете и 316ките си ги слагам на оная работа.Спазвам си правилника, подавам сигнали с ръце, когато преценя, че дадено кръстовище е опасно, се качвам на тротоара и пресичам с пешеходците!
Просто трябва малко мислене и да вникнем в проблема, а не да се делим!
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Пичове, колеги и "мноу важни типчета".
Мъка ми е като ви чета жалките постове как баба, леля или ученичка ви забавя 10сек на пешеходна пътека.
Мъка ми е като ви погледна жалките РАЦЕР физиономии зад волана.
Мъка ми е като видя как не пускате никой и никаде по булевардите на София.
Мъка ми е като ви видя как засичате и след това нарочно карате с 20 за да видите дали засечения ще ви се издърви.
Безобразно неучтиви и пътно-неграмотни типове сте!
По комплексарски начин натискате клаксона всеки път когато някой се опита да направи това което вие сте направили 10 пъти.
По тъпанарски начин се лепите по задниците на колите каращи в квартал с 30, защото детските градини и училищата са в изобилие (все още).
Жал ми е, че карам БМВ и когато направя реверанс на некой на пътя ме гледат като бела мечка.
Жал ми е, щото ако не беше така шофирането щеше да е удоволствие! А БМВ е създаден за да се кара с удоволствие.
Набиите се го в кратуните, че дори и 10мин да си по късно там каде треа да си - не си загубил, а си спечелил: 10мин повече зад волана на БМВ.
Мъка ми е като ви чета жалките постове как баба, леля или ученичка ви забавя 10сек на пешеходна пътека.
Мъка ми е като ви погледна жалките РАЦЕР физиономии зад волана.
Мъка ми е като видя как не пускате никой и никаде по булевардите на София.
Мъка ми е като ви видя как засичате и след това нарочно карате с 20 за да видите дали засечения ще ви се издърви.
Безобразно неучтиви и пътно-неграмотни типове сте!
По комплексарски начин натискате клаксона всеки път когато някой се опита да направи това което вие сте направили 10 пъти.
По тъпанарски начин се лепите по задниците на колите каращи в квартал с 30, защото детските градини и училищата са в изобилие (все още).
Жал ми е, че карам БМВ и когато направя реверанс на некой на пътя ме гледат като бела мечка.
Жал ми е, щото ако не беше така шофирането щеше да е удоволствие! А БМВ е създаден за да се кара с удоволствие.
Набиите се го в кратуните, че дори и 10мин да си по късно там каде треа да си - не си загубил, а си спечелил: 10мин повече зад волана на БМВ.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Venko написа:Жал ми е, че карам БМВ и когато направя реверанс на некой на пътя ме гледат като бела мечка.
И аз съм от твоята партия

БМВ е изисканост и стил, а не селяния и избиване на комплекси

В този ред на мисли любими са ми селинджърите, които надуват клаксона, щото съм пуснал някой да мине НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА

Още помня случай, при който потеглих от място, минах 2 метра и спрях НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, за да пусна ТРИ майки с бебешки колички...
Ако бях див селянин като тия зад мен, може би щях да сляза да ги бия, да им показвам средни пръсти през прозореца или да им крещя що свирят като ненормални

Venko написа:Набиите се го в кратуните, че дори и 10мин да си по късно там каде треа да си - не си загубил, а си спечелил: 10мин повече зад волана на БМВ.

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
абе така и така стана на въпрос за селинджърите..... още нещо от което ми е яко спек!!!!
Значи да речеме карам си аз и пред мене пешеходна пътека - една мама с количка тръгва да пресича, аз спирам най-културно и махам да мине, мама-та ми кимва благодарно, усмихва се и тръгва... в момента в който ми се пада точно пред предницата на колата, в лявото платно до мене профучава някое такси с поне 30км над ограничението.... ама да не е такси, каквато и да е кола... и после кво - бута той жената с детето.. лежи си ги, 2 погубени живота и мойта психика разбита и чувство за вина цял живот, че заради мене някой си е отнесъл женичката щото съм и дал път!!!
Моля съобразявайте се точно с тези ситуации, ако видите пешеходна пътека и кола спряла - не се силете да минете....
Значи да речеме карам си аз и пред мене пешеходна пътека - една мама с количка тръгва да пресича, аз спирам най-културно и махам да мине, мама-та ми кимва благодарно, усмихва се и тръгва... в момента в който ми се пада точно пред предницата на колата, в лявото платно до мене профучава някое такси с поне 30км над ограничението.... ама да не е такси, каквато и да е кола... и после кво - бута той жената с детето.. лежи си ги, 2 погубени живота и мойта психика разбита и чувство за вина цял живот, че заради мене някой си е отнесъл женичката щото съм и дал път!!!
Моля съобразявайте се точно с тези ситуации, ако видите пешеходна пътека и кола спряла - не се силете да минете....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3