КуКу академия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 06 Апр 2005, 12:01

Мнението за Слави е че като цяло е професионалист. Не може човек, който има над 100 души екип да го заклеймяваме. Да храниш толкова много семейства не е проста работа, но мен лично ме подразни това, което направи с прословутия си джип, като го подари във вот на доверие. Първо никога не е имало досега такава томбула, в която да участва употребяван автомобил и добре че бяха тези sms-си та да си плати митото на колата. И добре че се сети за тази карта с горивото иначе кой нормален човечец щеше да можи да си позволи този хамър. Та сега пак ще сменя собственика си. За това малко се изложи.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Апр 2005, 12:33

Първо никога не е имало досега такава томбула, в която да участва употребяван автомобил

Имало е :arrow: преди години Дичо от Д2 разигра белия си мерцедес 124 на лотария с билетите на един техен концерт.

и добре че бяха тези sms-си та да си плати митото на колата

Мисля че не само си плати митото, ами си взе двойна цена за тази по принцип непродаваема кола
;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 06 Апр 2005, 12:37

X-citer написа:
Първо никога не е имало досега такава томбула, в която да участва употребяван автомобил

Имало е :arrow: преди години Дичо от Д2 разигра белия си мерцедес 124 на лотария с билетите на един техен концерт.

и добре че бяха тези sms-си та да си плати митото на колата

Мисля че не само си плати митото, ами си взе двойна цена за тази по принцип непродаваема кола
;)

Сори, не съм знаела ама пък е на концерт, не по телевизионно шоу. Но колата е непосилна за обслужване от средностатистически човечец.
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 06 Апр 2005, 13:02

Като се има впредвид , че е медийна звезда....нормално е да си разиграва вещите :confused:
Ако се замислим..."големите" звезди в останалата част на Света
си ПРОДАВАТ мръсните гащи на търг. Кво повече да говорим.

А и Мтел доколкото знам е спонсор на Слави , предполагам че имат
договор в който Трифонов е пряко задължен да прави реклама...
а предаването му не се следи вече с огромен интерес....

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 06 Апр 2005, 13:08

Само немога да разбера какво толкова му гледате в пазвата на човека бе, нека си има, нека да е тъп нека да е всякакъв, какво ви греее вас това?!? :help: :help: :evil:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 06 Апр 2005, 14:59

GaD написа: ...

пак ли те е било някое кенгуро бе :) просто си мъдрим плитика тук;) или то исказваш съпричастност по комшийски;)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Апр 2005, 16:21

Eli написа: Първо никога не е имало досега такава томбула, в която да участва употребяван автомобил и добре че бяха тези sms-си та да си плати митото на колата. И добре че се сети за тази карта с горивото иначе кой нормален човечец щеше да можи да си позволи този хамър. Та сега пак ще сменя собственика си. За това малко се изложи.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

900 000 смс'и.. като се има предвид, че трябваше да пратиш 2 за да участваш за Хамър'а.. 2х0.50лв = 1лв (без ДДС).. какъвто и процент лв. да взима от всеки смс.. смятай..

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 06 Апр 2005, 16:26

А славимир 100% взима по-голям процент от тези смс-и! Тъй като е и ръчичка за ръчичка с Мтел :) Винаги са ми били странни хората, които играят в тези безмислени игри. Ако искаш хамър стегни се и си изкарай пари за такъв. Няма нищо невъзможно. Не чакай да ти падне от небето :idea: :lol: Ама проблема е, че и голям процент от тези смс са пратени от разни деца глупави, на който друг им плаща сметката...
човек се учи докато е жив...

Красива и екстремна
Аватар

Мнение от bawarka » 08 Апр 2005, 10:44

furtune..
Аз съм се убедила вече, че и със събиране на пари не става просто
ако ти е писано...никога не става или просто идва от само себе си.
Дет се казва :" Ако ще ги загубиш, господ изобщо не ти праща пари.
Ако Няма да се изкефиш, господ не ти праща е*ач :uups: .
А когато можеш да оцениш нещо, то идва - САМО."

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 08 Апр 2005, 12:12

SlipKnoT написа:Аз също не харесвам Слави и шоуто му.., но понеже съм приател с Венко (барабаниста) и съм си говорил доста на тази тема и в никакъв случай немога да кажа, че Слави е тъп.. той може нищо да не е измисли, но щом е успял да събере едни от най големите професионалисти в БГ да работят за него.. стига.. ;)

Само да вмъкна че Слави е лицето на цяла индустрия. Иначе мога да ви изреждам още един куп хора които имат супер идеи с вазможности да се развият, но за сажеление са в кабеларките (не визирам канал 2001, тия там са с диагноза :mhihi: ) . На т'ва му се вика "ШАНС" :idea:

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 08 Апр 2005, 12:13

bawarka написа:furtune..
Аз съм се убедила вече, че и със събиране на пари не става просто
ако ти е писано...никога не става или просто идва от само себе си.
Дет се казва :" Ако ще ги загубиш, господ изобщо не ти праща пари.
Ако Няма да се изкефиш, господ не ти праща е*ач :uups: .
А когато можеш да оцениш нещо, то идва - САМО."

Ааааа.. не съм съгласен :!: Ако си упорит и си гониш определена цел винаги можеш да събереш пари.. и НИЩО не идва от само себе си :!: , а камоли няк'во несъществуващо, измислено, въобразяемо нещо в което много хора вярват.. :help:

turboto написа:Само да вмъкна че Слави е лицето на цяла индустрия. Иначе мога да ви изреждам още един куп хора които имат супер идеи с вазможности да се развият, но за сажеление са в кабеларките (не визирам канал 2001, тия там са с диагноза :mhihi: ) . На т'ва му се вика "ШАНС" :idea:

"Seven Eight".. ;)

Красива и екстремна
Аватар

Мнение от bawarka » 08 Апр 2005, 14:33

SlipKnot можем да поспорем по този въпрос ама не е мястото...
колкото и да си упорит кво да ти кажа няма ли късмет забрави!
а и не съм казала ,да стоиш с кръстени ръце и да чакаш от липата свинско месо да береш :mhihi:

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 09 Апр 2005, 0:34

bawarka написа:SlipKnot можем да поспорем по този въпрос ама не е мястото...
колкото и да си упорит кво да ти кажа няма ли късмет забрави!
а и не съм казала ,да стоиш с кръстени ръце и да чакаш от липата свинско месо да береш :mhihi:
:mhihi: :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата