Най сетне да решат да направят нещо градивно!
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!
saleen написа:acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12![]()
![]()
![]()
![]()
Верно?!?!
Никога не лъжа или преувеличавам за такива неща - ако беше нормалното 0,5-0,6 нямаше да пиша .
acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12![]()
![]()
Може, може

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Може да се оплаквате колкото искате но трябва да има контрол, и това че на вас не ви пречи да пийнете една бира и да карате не значи че на всички не им пречи!

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
И какво ако се приеме ,аз за да изпия 1 бира на плажа трябва да ходя пеш ли какво ?

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
flame написа:acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12![]()
![]()
Може, можеАко си си изплакнал преди тва стомаха с олио, за да не може да се абсорбира алкохола
Или ако е станала грешка разбира се
Ами стомаха не съм го плакнал , но преди да пия , изядох прилично количество пържоли с топено сирене

За мен извода е - не пий на гладно ...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Може да се оплаквате колкото искате но трябва да има контрол, и това че на вас не ви пречи да пийнете една бира и да карате не значи че на всички не им пречи!
Трябва да има контрол за тия дето изпиват повече от 1 бира и след тва правят мазало

Склонен съм да вярвам на учените, че половин промил не повлиява, а и лично не съм виждал човек не само пиян, ами и дори малко повлиян от 1 бира

acho.rs написа:flame написа:acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12![]()
![]()
Може, можеАко си си изплакнал преди тва стомаха с олио, за да не може да се абсорбира алкохола
Или ако е станала грешка разбира се
Ами стомаха не съм го плакнал , но преди да пия , изядох прилично количество пържоли с топено сирене![]()
За мен извода е - не пий на гладно ...
Да подложим, за да не се изложим

А кво правим ако Бай Гошо Джибрата от 4-тия етаж те срещне по стълбите и ти проведе 10 минутна лекция за нещата от живота,да ти дъхне яко на пърцуца и чешмяна вода,после палиш,тръгваш,слънчогледа и полицай Фарфуй вика : Ай надувай,кво са услушваш - и
0,10 за 10 минутен разговор.
Няма милост в тая държава!

Няма милост в тая държава!

No time like the present.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
flame написа:Трябва да има контрол за тия дето изпиват повече от 1 бира и след тва правят мазало![]()
Склонен съм да вярвам на учените, че половин промил не повлиява, а и лично не съм виждал човек не само пиян, ами и дори малко повлиян от 1 бира
Аве това че не си виждал не значи че няма! Трябва да има контрол за всички който пият преди да карат.

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12![]()
![]()
Кажи кога в удобно за теб време да дойда да ти стисна ръката и да ти цунем краката

saleen написа:krystal написа:Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.
И как по- конкретно? Защото доколкото знам в електронната памет на уреда всички данни от тестванията се записват, предиодично се сваля разпечатка и на практика няма как да му се въздействаПък и факта, че при несъгласие с показанието на дрегера винаги можеш да дадеш кръвна проба, която да опровергае показанията на уреда, ако той греши. Лично мое мнение-ако човек не е пил няма какво да го притеснява.
Ами...ти не си ли чувал за хванат с превишение на промилите и пуснат след почерпка???
За мен този закон е глупав. Дрегерът като такъв отчита наличието на алкохол в дъха на човек затова и варира с времето. Пиеш 1 бира, излизаш и те спират - имаш промили, а на кръвен тест - няма. Това е глупаво по една основна причина. Като те цакнат с 0.1 или 0.2, защото пиеш сироп за кашлица или си пушил (не се хилете, защото ми се е случвало) и после какво се оказва, че трябва да си загубя 2 часа да давам кръвна проба само и само, за да си спася книжката, така ли? Да не говорим, че наистина това е дюшеш за катаджиите, защото всеки един с 0.1 или 0.2 и една 20-тунка в джоба, ще предпочете да "почерпи", отколкото да си губи времето.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
bmw maniqk ivo bmw написа:flame написа:Трябва да има контрол за тия дето изпиват повече от 1 бира и след тва правят мазало![]()
Аве това че не си виждал не значи че няма! Трябва да има контрол за всички който пият преди да карат.
Сигурно, там некъде в Лапландия!

Толкова убедено го твърдиш, ама не чух да си го виждал

Контрол трябва да има за всички, но според мен тия до половин промил не са проблем

И ако границата е 0, това ще доведе до голямо неудобство да всички шофьори

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Алкохола се резорбира още в стомаха и затова голямо значение дали си ял, на гладно и като си уморен и една бира може да те трупяса 

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Pitbull_Germany написа:Ами...ти не си ли чувал за хванат с превишение на промилите и пуснат след почерпка???
Не съм чувал, защото резултата остава запаметен, после катаджията как ще обясни какви са тия промили и защо няма акт, като свалят разпечатката

Никой не мое ма връне на селу!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
saleen написа:Алкохола се резорбира още в стомаха и затова голямо значение дали си ял, на гладно и като си уморен и една бира може да те трупяса
И съответно, ако не си ял...дъхът ти е по-силен