Яке гъши пух въпрос?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Яке гъши пух въпрос?

Мнение от zigzag22 » 10 Окт 2010, 23:06

А нещо по темата ей тей за цвят или .....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 11 Окт 2010, 1:52

Не е нормално да излизат... Имам пухено яке North Face купувано от техен магазин в Германия. Носил съм го 2 зими и не се е появило нито едно пухче!

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 11 Окт 2010, 17:31

dimithur написа:
M3 E92 написа:Аз на Nike имам яке с пух, тази зима ще му е втора, но миналата паднаха само около 5-6 пухчета като цяло :D Наистина са много леки и топлят много :D

Гъските ги топли лойта, а не пуха :mhihi: И най-обикновена изкуствена грейка па ще топли толкова, другото е само да ви вземат парите :mhihi:

Айде ся ,откриваме топлата вода , .......аз съм супер доволен от моето.Паралелно нося и обикновена грейка за работа :nono: нищо общо с норт фейса.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 14 Окт 2010, 12:29

Колеги, за да не отварям нова тема искам да попитам как стоят нещата относно прочутата марка Canada Goose. Гледах в сайта им, че предлагат продуктите си в 40 страни (без нашата разбирасе) и чрез дистрибутори. Интересува ме дали някой от тези дистрибутори предлага продуктите им тука в България? Евентуално ако не предлага дали мога да си купя продукта от Гърция или друга близка страна и с 2-3 мили думи да ги помоля да ми го пратат насам (разбирасе като си доплатя за услугата)? Ако някои е пазарувал от тази марка или има познати, закупили си техен продукт моля да сподели каква е процедурата. Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

Предишна

Назад към Извън Темата