Яке гъши пух въпрос?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Re: Яке гъши пух въпрос?
Не е нормално да излизат... Имам пухено яке North Face купувано от техен магазин в Германия. Носил съм го 2 зими и не се е появило нито едно пухче!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
dimithur написа:M3 E92 написа:Аз на Nike имам яке с пух, тази зима ще му е втора, но миналата паднаха само около 5-6 пухчета като цялоНаистина са много леки и топлят много
Гъските ги топли лойта, а не пухаИ най-обикновена изкуствена грейка па ще топли толкова, другото е само да ви вземат парите
Айде ся ,откриваме топлата вода , .......аз съм супер доволен от моето.Паралелно нося и обикновена грейка за работа

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Колеги, за да не отварям нова тема искам да попитам как стоят нещата относно прочутата марка Canada Goose. Гледах в сайта им, че предлагат продуктите си в 40 страни (без нашата разбирасе) и чрез дистрибутори. Интересува ме дали някой от тези дистрибутори предлага продуктите им тука в България? Евентуално ако не предлага дали мога да си купя продукта от Гърция или друга близка страна и с 2-3 мили думи да ги помоля да ми го пратат насам (разбирасе като си доплатя за услугата)? Ако някои е пазарувал от тази марка или има познати, закупили си техен продукт моля да сподели каква е процедурата. Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3