Металика, Слеър, Мегадет и Антракс идват у нас
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Металика, Слеър, Мегадет и Антракс идват у нас

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
GVT написа::confused: Ей,ще ме уморите,вече съм стар за тия работиНо пак няма да пропусна.На Металика ще ми е 4 концерт а на AC/DC третия.Имах възможността да присъствам на най-грандиозния концерт за всички времена на 28 септемви 91 година на летището Тушино до Москва,където Металика,AC/DC и Пантера разцепиха Москва пред над половин милион души.
![]()
![]()
Макар и да ми струваше жигулката тоя концерт не съжалявам за нищо,до тогава можехме само да мечтаем да ги видим на живо.http://www.youtube.com/watch?v=yEmsSH7k ... re=related
Мда за тоя концерт се носят легенди.........чел съм че е имало над един милион човека, ма колко е истина никой не знае
ПС: Няма по-добър начин да отпразнуваш падането на комунизма от това

Билети за AC/DC 55, 75, 85 и 130 лева
До колкото успях да разбера...останалите изненади..януари месец..
До колкото успях да разбера...останалите изненади..януари месец..

Helix написа:GVT написа::confused: Ей,ще ме уморите,вече съм стар за тия работиНо пак няма да пропусна.На Металика ще ми е 4 концерт а на AC/DC третия.Имах възможността да присъствам на най-грандиозния концерт за всички времена на 28 септемви 91 година на летището Тушино до Москва,където Металика,AC/DC и Пантера разцепиха Москва пред над половин милион души.
![]()
![]()
Макар и да ми струваше жигулката тоя концерт не съжалявам за нищо,до тогава можехме само да мечтаем да ги видим на живо.http://www.youtube.com/watch?v=yEmsSH7k ... re=related
Мда за тоя концерт се носят легенди.........чел съм че е имало над един милион човека, ма колко е истина никой не знае
Абе не знам колко хора имаше,но сигурно имаше 10 000 милиционери и войници, това се помни цял живот.Пожелавам на всички да го изпитат.А и по време на концерта,не бяха излязли Металика и AC/DC,като обявиха,че ако не спре насилието ще прекратят концерта,започнах да гълтам живи жаби.Месец преди това беше опита за преврат и безредиците в Москва и двете страни бяха на нож.Всеки псуваше и хвърляше каквото му падне по милицията,те па биеха и съскаха -фашисти,кучета ,предатели

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
GVT написа:Helix написа:GVT написа::confused: Ей,ще ме уморите,вече съм стар за тия работиНо пак няма да пропусна.На Металика ще ми е 4 концерт а на AC/DC третия.Имах възможността да присъствам на най-грандиозния концерт за всички времена на 28 септемви 91 година на летището Тушино до Москва,където Металика,AC/DC и Пантера разцепиха Москва пред над половин милион души.
![]()
![]()
Абе не знам колко хора имаше,но сигурно имаше 10 000 милиционери и войници, това се помни цял живот.Пожелавам на всички да го изпитат.А и по време на концерта,не бяха излязли Металика и AC/DC,като обявиха,че ако не спре насилието ще прекратят концерта,започнах да гълтам живи жаби.Месец преди това беше опита за преврат и безредиците в Москва и двете страни бяха на нож.Всеки псуваше и хвърляше каквото му падне по милицията,те па биеха и съскаха -фашисти,кучета ,предателиНо като излезнаха динозаврите всичко си дойде на място.
Аз имам Видео от този концерт,ако някои има желание ще го споделя

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- v_kozareff
- Потребител
-
Аз също бях на този концерт. Тогава бях студент 3 курс в Москва.
Ще може ли да ми пратите видеото което имате
Ще може ли да ми пратите видеото което имате

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3