Шефа на агенция Пътища с Макларън
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Шефа на агенция Пътища с Макларън
Е да се надяваме , че институциите ей така за разнообразие ще си изпълнят задълженията и манталитета на нашего брата ще се промени поне малко в положителна насока, а не както е в моят подпис и както колегата преди мен писа. За да похарчиш толкова пари за коли значи положително не си наред с главата, или се опитваш безуспешно да компенсираш нещо, което нямаш-изобщо няма нищо за завиждане в случая, по- добре да си караш Е30-ката, ама да знаеш, че си се борил за да имаш тая кола и си го заслужил, отколкото да караш SLR и всички фенове да псуват теб и калпавите пътища и да знаят, че си ги предал за да се изхвърляш с ненужно скъпи коли. 

Последна промяна saleen на 21 Дек 2009, 23:02, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
CA 5555 ли е номера???
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
b2 написа:Колкото и да е неправилно и да се възмущаваме всъщност май повече завиждаме... "как пък моя татко не се озова на такъв пост пък да видят аз каква кола/къща/тн ще изпраскам...." и съвсем други мисли ще ви минават през акъла .. не да циклите по форуми...
Много посредствено и елементарно мислене,с което всеки който го споделя си заслужава разбитите пътища и ниското качество на живот....И не,не всички мислят и биха постъпили така,иначе нямаше да има в целия свят по-Убаво от Африка(до която сме по-близо като обществено развитие...)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
matros написа:Той не е само той,много са такива като него.В такива случаи само конфискация на имуществото от държавата.Доказване на доходи и т.н.
Абсолютно нищо немогат да направят с това! Те самите са му дали парите за тия коли пък после да искат да си ги доказва. Няма проблем с доказването на доходи. Пък и да има нали си пие кафенцето с първите в държавата сигурно им прай по едно кръгче на СЛРа.
Тука могат да го гонят с един закон(не съм сигурен!) който казва ,че неможе елементарно да го кажем да урежда роднини. Но сигурно и него са го заобиколили. То понеже много трудно да заобиколиш БГ законите. Проблема в случая обаче е ,не че има тоя такива коли, нече макар и заобиколно е нарушил закони , ами това ,че държавата му е платили милиони а е свършена работа за 1/10 от парите.
Не ви е нужна жена с такъв бизнес.....нужен ви е мъж в политиката.
Е ако някой колега като стане кмет или приближен, аз ше напрая една фирма за почистване на снега, той да ми уреди поръчката, по новините казаха ,че почистването на София струва за ден близо 1 млн. Аз ше намера няколко стари камиончета и един куп мангали дето ше го свършат за 1/3 от парите и накрая на сезона ше разделиме милионите, пък вие пак ше си газите у кишата и ше се хлъзгате и блъскате. И само да сте протестирали-веднага ше ви пратиме органите на "реда" да ви напишат акт за несъобразена скорост. А нашите макларъни не ги мислете като се счупат догодина пак е зима, ше си купиме нови.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Bogat-Beden
-
-
BMW_RIDER написа:matros написа:Той не е само той,много са такива като него.В такива случаи само конфискация на имуществото от държавата.Доказване на доходи и т.н.
Абсолютно нищо немогат да направят с това! Те самите са му дали парите за тия коли пък после да искат да си ги доказва. Няма проблем с доказването на доходи. Пък и да има нали си пие кафенцето с първите в държавата сигурно им прай по едно кръгче на СЛРа.
Тука могат да го гонят с един закон(не съм сигурен!) който казва ,че неможе елементарно да го кажем да урежда роднини. Но сигурно и него са го заобиколили. То понеже много трудно да заобиколиш БГ законите. Проблема в случая обаче е ,не че има тоя такива коли, нече макар и заобиколно е нарушил закони , ами това ,че държавата му е платили милиони а е свършена работа за 1/10 от парите.
Не ви е нужна жена с такъв бизнес.....нужен ви е мъж в политиката.
Е ако някой колега като стане кмет или приближен, аз ше напрая една фирма за почистване на снега, той да ми уреди поръчката, по новините казаха ,че почистването на София струва за ден близо 1 млн. Аз ше намера няколко стари камиончета и един куп мангали дето ше го свършат за 1/3 от парите и накрая на сезона ше разделиме милионите, пък вие пак ше си газите у кишата и ше се хлъзгате и блъскате. И само да сте протестирали-веднага ше ви пратиме органите на "реда" да ви напишат акт за несъобразена скорост. А нашите макларъни не ги мислете като се счупат догодина пак е зима, ше си купиме нови.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Тази новина е доста стара вече. А и не разбирам какво се учудвате, те хората са си опекли работата. Съмнявам се, че някой ще успее да ги осъди, не защото няма воля, а просто защото документите ще са в ред, и всичко ще е в "рамките на закона".
Според мен е крайно време да престанем да гледаме толкова много в канчето на други, а да погледнем в нашето и да помислим как да го напълним.
Според мен е крайно време да престанем да гледаме толкова много в канчето на други, а да погледнем в нашето и да помислим как да го напълним.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Защо си толкова сигурен , че така бих правил ? И че ще подаря на сина си Ламбо за 19тия му рожден ден ? Не е завист това нащо а негодувание , че някой с върховна наглост пилее НАШИТЕ ПАРИ

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
еми НАГЛИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СА ТАКА-МАФИЙКА,бе..

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
jordanpar написа:Да му наложат наказание--за Коледа да купи новото М3 конвертибъл,бяло с червена кожа и да му плаща 10 години данъците.
Завалията.
На дали ще го съборят данаците такъв човек

acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:И вие да сте на негово място така ще направите , стига вече с тая завист
Защо си толкова сигурен , че така бих правил ? И че ще подаря на сина си Ламбо за 19тия му рожден ден ? Не е завист това нащо а негодувание , че някой с върховна наглост пилее НАШИТЕ ПАРИ![]()
![]()
Според мен не е завист а е малко безотговорно да купиш на 19 годишно пишлиме Ламбо. Много хубаво се чу по едно време един закон ,че на младите шофери колите трябва да им са до 1600 кубика

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Pupinator написа:Тази новина е доста стара вече. А и не разбирам какво се учудвате, те хората са си опекли работата. Съмнявам се, че някой ще успее да ги осъди, не защото няма воля, а просто защото документите ще са в ред, и всичко ще е в "рамките на закона".
Ми именно,как да си гледаш в собственото канче,като само искат да вадиш от него и да даваш на подобни паразити като тоя
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Тези коли най-вероятно се водят собственост на фирмите им, с цел разходи. А приходите са от общината + държавата. Преди 2 дни платих 50 лв. акт на общината за неправилно паркиране . Свърши ми бенза-на другата кола и веднага ме налазиха общинска. Старшито вика "Ами 20 лева е акта,точки не се взимат!" Варненци ,платихте ли си данъците на колите? 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Бих казал Дай боже всеки му! И бих добавил, като не можеш да победиш врага - съюзи се него...почваме всички да краднем кой к'вот и как може, накрая няма да има к'во да се крадне, държава (материално) също няма да има и тогава бягаме по хубавите държави - ще кажете, че тогава нашите деца ще страдат, да ма няма да страдат ние като окрадеме държавата и еврофондовете и направим пачка отиваме да живее на "запад" а какво по-хубаво от това децата да израснат в Европа или Америка при това материално задоволени от предприемчивите си родители? 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Bogat-Beden
-
-
Ти си нашия Жорж СоросJoro_Paveto написа:Бих казал Дай боже всеки му! И бих добавил, като не можеш да победиш врага - съюзи се него...почваме всички да краднем кой к'вот и как може, накрая няма да има к'во да се крадне, държава (материално) също няма да има и тогава бягаме по хубавите държави - ще кажете, че тогава нашите деца ще страдат, да ма няма да страдат ние като окрадеме държавата и еврофондовете и направим пачка отиваме да живее на "запад" а какво по-хубаво от това децата да израснат в Европа или Америка при това материално задоволени от предприемчивите си родители?

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
павката написа:щом такива коли,каква къща трябва да има тогава
Има, единствената в морската градина

Варна е единствения град в света където няма една свястна улица. В момента има дупки в които спокойно може да си оставиш цялата джанта.
Иначе темата е безмислена, нищо не могат да им направят, само хората ще злорадстват известно време.
Знам че на слр-а като му удариха калника и бронята им взеха 32к за ремонт

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
И сега кои са "НАГЛИТЕ",престъпниците или хора на държавни постове,скатали това онова по време на мандата си.
На запад поне имат срам и мярка.
На запад поне имат срам и мярка.
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4