С или БЕЗ кожен салон?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: С или БЕЗ кожен салон?

Мнение от titto » 23 Дек 2009, 20:43

martin_g60 написа:100% кожа-класическа черна.Изглежда много стилна,изключително комфортна и мека.Поддръжката и е по-лесна от тази на обикновен салон и за мен лично е страхотно усещането да караш с кожен салон
Подкрепям!

За кабрио е задължителна-почистването и подръжката е мн.лесно!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Дек 2009, 22:38

По принцип предпочитам кожа, въпрекич е като е плат не се нагрява толкова и е по лесен за поддръжка, ама пък платът много се цапа. Имам навика да ям в колата и като размажеш някоя вафла :mhihi: на седалката си направо за химическо, а с кожата забърсваш и си на 6 :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 23 Дек 2009, 23:01

Черна кожа...По възможност Рекаро...само,че на кабриото лятото става... :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Дек 2009, 23:11

ЗА кожа , но задължително :
- климатроника в колата - който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението
-префорирана на седалищната част и гърба
- подгряване , поне на предните седалки
- по възможност светъл цвят , заради пословичното напичане на черното ... знам , че си има и фолио за под предното стъкло , но гадното слънце все си намира от къде да блесне
Много красива комбинация е кожа + алкантара , хем си с кожен салон , хем не се спарваш.
Изобщо понятието кожа е много широко - има различни както по качество , така и по произход . Да не говорим за трагичнито състояние на кожен салон на повечето 10ина годишните коли ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 23 Дек 2009, 23:23

_65536_kb_sec_ написа:и от мен + за бялата кожа, перфектна е за всеки сезон, овен зимата АКО няма подгрев :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Те само фЯтите нямат подгрев на седалките дори и за кожен салон :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе, твърдо ЗА кожата :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 23 Дек 2009, 23:57

VesoPesa написа:
_65536_kb_sec_ написа:и от мен + за бялата кожа, перфектна е за всеки сезон, овен зимата АКО няма подгрев :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Те само фЯтите нямат подгрев на седалките дори и за кожен салон :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не са само Фиат - знам едно А6 Ц5 с кожени седлаки с напомпване , електрически регулируеми въс всички посоки , но без ... подгряване :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 24 Дек 2009, 0:08

acho.rs написа:
VesoPesa написа:

Не са само Фиат - знам едно А6 Ц5 с кожени седлаки с напомпване , електрически регулируеми въс всички посоки , но без ... подгряване :mhihi:

acho.rs написа: който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението ...

Ми то и в двата случая е вредно така,че за какво ти е подгряване.И аз съм против подгряването и не бих ползвал такава екстра.
Иначе мен лично много материята не ме интересува естествено да не е някаква супер долнопробна.По-важно е седалката да е удобна.А в това отношение сякаш френските курници са най-добре.Досега в почти всички френски коли,които съм сядал седалките са доста удобни.Докато за Бмв това не важи много много ;)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Дек 2009, 0:40

Как без кожа!?То ако стояха в дилема нещата,нямаше да се предлага като екстра при покупка.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2009, 1:06

PIONEER написа:
acho.rs написа:
VesoPesa написа:

acho.rs написа: който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението ...

Ми то и в двата случая е вредно така,че за какво ти е подгряване.И аз съм против подгряването и не бих ползвал такава екстра.
Иначе мен лично много материята не ме интересува естествено да не е някаква супер долнопробна.По-важно е седалката да е удобна.А в това отношение сякаш френските курници са най-добре.Досега в почти всички френски коли,които съм сядал седалките са доста удобни.Докато за Бмв това не важи много много ;)

Подгряването приятелю се регулира , има си няколко (6 при мен ) степени а дори и на най-високата , пак няма да ти се запоти задника - хората са го измислили . Аз само лятото го спирам , иначе даже и пролетно-есенния сезон , го пускам на 1-2 заради кръста - за хора като мене с проблеми в тая област е перфектно ... Зимата кожата истива и става на ламарина , та за това съм го писал подгряването , като екстра за кожен салон ....

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 24 Дек 2009, 1:11

Лично за мен е убийствена комбинация черна кожа по облегалките отстрани и сива алкантра в средата. И ако е с червени конци, става неповторимо.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 24 Дек 2009, 1:27

acho.rs написа:...

Ами то затова си е в пакета екстри,който всеки си поръчва идивидуално.Щом ти помага няма лошо.Аз на Астра Ф имах подгряване и там няма степени ами само вкл. и изкл. И въобще не беше добре работата с него :mhihi: А на такова със степени не съм попадал,а и нали не се интересувам от тая екстра и затова не знаех :oops: :)
Изображение
8.32

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1

Мнение от SpArCo_o » 25 Дек 2009, 1:07

+ за кожата но задължително с подгрев ;)
Без риск няма тръпка !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 25 Дек 2009, 1:22

Полукожено рекаро :)
Или изцяло кожено, но с подгрев и дупки :)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
Мечтае да кара: цял живот BMW
Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18

Мнение от Plamen_Shopov_BMW » 28 Дек 2009, 20:20

лично аз винаги съм бил за кожата в колата, без значение от цвета, малко съм против бялата, красива е но се цапа много по лесно и ако си по мърляв ще стане чудо :mhihi: :mhihi: хихих , имал съм кола и с кожа и без, единствения + на плата е, че не иска толкова потдръжка и също така, че не се нагрява през лятото толкова ... ако ще е кожа нека да е перфорирана, а за подгрев съм пас, и без него е добре, даже и зимата

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Дек 2009, 22:27

Имах Е34 с черна кожа сега карам пак Е34, но с бежова и не поглеждам изобщо коли без кожа! За мен кожата е задължителна екстра и винаги я чеквам при търсене на кола в търсачките.
Несравнимо по-красив и удобен е кожения салон!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата