С или БЕЗ кожен салон?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: С или БЕЗ кожен салон?
Подкрепям!martin_g60 написа:100% кожа-класическа черна.Изглежда много стилна,изключително комфортна и мека.Поддръжката и е по-лесна от тази на обикновен салон и за мен лично е страхотно усещането да караш с кожен салон
За кабрио е задължителна-почистването и подръжката е мн.лесно!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
По принцип предпочитам кожа, въпрекич е като е плат не се нагрява толкова и е по лесен за поддръжка, ама пък платът много се цапа. Имам навика да ям в колата и като размажеш някоя вафла
на седалката си направо за химическо, а с кожата забърсваш и си на 6 

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Черна кожа...По възможност Рекаро...само,че на кабриото лятото става... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ЗА кожа , но задължително :
- климатроника в колата - който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението
-префорирана на седалищната част и гърба
- подгряване , поне на предните седалки
- по възможност светъл цвят , заради пословичното напичане на черното ... знам , че си има и фолио за под предното стъкло , но гадното слънце все си намира от къде да блесне
Много красива комбинация е кожа + алкантара , хем си с кожен салон , хем не се спарваш.
Изобщо понятието кожа е много широко - има различни както по качество , така и по произход . Да не говорим за трагичнито състояние на кожен салон на повечето 10ина годишните коли ...
- климатроника в колата - който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението
-префорирана на седалищната част и гърба
- подгряване , поне на предните седалки
- по възможност светъл цвят , заради пословичното напичане на черното ... знам , че си има и фолио за под предното стъкло , но гадното слънце все си намира от къде да блесне
Много красива комбинация е кожа + алкантара , хем си с кожен салон , хем не се спарваш.
Изобщо понятието кожа е много широко - има различни както по качество , така и по произход . Да не говорим за трагичнито състояние на кожен салон на повечето 10ина годишните коли ...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
_65536_kb_sec_ написа:и от мен + за бялата кожа, перфектна е за всеки сезон, овен зимата АКО няма подгрев![]()
![]()
![]()
Те само фЯтите нямат подгрев на седалките дори и за кожен салон

Иначе, твърдо ЗА кожата

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
VesoPesa написа:_65536_kb_sec_ написа:и от мен + за бялата кожа, перфектна е за всеки сезон, овен зимата АКО няма подгрев![]()
![]()
![]()
Те само фЯтите нямат подгрев на седалките дори и за кожен салон![]()
![]()
![]()
Иначе, твърдо ЗА кожата
Не са само Фиат - знам едно А6 Ц5 с кожени седлаки с напомпване , електрически регулируеми въс всички посоки , но без ... подгряване

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
acho.rs написа:VesoPesa написа:_65536_kb_sec_ написа:и от мен + за бялата кожа, перфектна е за всеки сезон, овен зимата АКО няма подгрев![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе, твърдо ЗА кожата
Не са само Фиат - знам едно А6 Ц5 с кожени седлаки с напомпване , електрически регулируеми въс всички посоки , но без ... подгряване
acho.rs написа: който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението ...
Ми то и в двата случая е вредно така,че за какво ти е подгряване.И аз съм против подгряването и не бих ползвал такава екстра.
Иначе мен лично много материята не ме интересува естествено да не е някаква супер долнопробна.По-важно е седалката да е удобна.А в това отношение сякаш френските курници са най-добре.Досега в почти всички френски коли,които съм сядал седалките са доста удобни.Докато за Бмв това не важи много много

8.32
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Как без кожа!?То ако стояха в дилема нещата,нямаше да се предлага като екстра при покупка.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:acho.rs написа:VesoPesa написа:_65536_kb_sec_ написа:и от мен + за бялата кожа, перфектна е за всеки сезон, овен зимата АКО няма подгрев![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе, твърдо ЗА кожата
acho.rs написа: който кара с кожа и няма климатик , не си мисли за поколението ...
Ми то и в двата случая е вредно така,че за какво ти е подгряване.И аз съм против подгряването и не бих ползвал такава екстра.
Иначе мен лично много материята не ме интересува естествено да не е някаква супер долнопробна.По-важно е седалката да е удобна.А в това отношение сякаш френските курници са най-добре.Досега в почти всички френски коли,които съм сядал седалките са доста удобни.Докато за Бмв това не важи много много
Подгряването приятелю се регулира , има си няколко (6 при мен ) степени а дори и на най-високата , пак няма да ти се запоти задника - хората са го измислили . Аз само лятото го спирам , иначе даже и пролетно-есенния сезон , го пускам на 1-2 заради кръста - за хора като мене с проблеми в тая област е перфектно ... Зимата кожата истива и става на ламарина , та за това съм го писал подгряването , като екстра за кожен салон ....
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Лично за мен е убийствена комбинация черна кожа по облегалките отстрани и сива алкантра в средата. И ако е с червени конци, става неповторимо.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
acho.rs написа:...
Ами то затова си е в пакета екстри,който всеки си поръчва идивидуално.Щом ти помага няма лошо.Аз на Астра Ф имах подгряване и там няма степени ами само вкл. и изкл. И въобще не беше добре работата с него

8.32
- SpArCo_o
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Полукожено рекаро 
Или изцяло кожено, но с подгрев и дупки

Или изцяло кожено, но с подгрев и дупки

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
лично аз винаги съм бил за кожата в колата, без значение от цвета, малко съм против бялата, красива е но се цапа много по лесно и ако си по мърляв ще стане чудо
хихих , имал съм кола и с кожа и без, единствения + на плата е, че не иска толкова потдръжка и също така, че не се нагрява през лятото толкова ... ако ще е кожа нека да е перфорирана, а за подгрев съм пас, и без него е добре, даже и зимата

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Имах Е34 с черна кожа сега карам пак Е34, но с бежова и не поглеждам изобщо коли без кожа! За мен кожата е задължителна екстра и винаги я чеквам при търсене на кола в търсачките.
Несравнимо по-красив и удобен е кожения салон!
Несравнимо по-красив и удобен е кожения салон!
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5