59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: 59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!
LuBo1 написа:Новата ми кола съм решил да я пиша на името на баба ми Пенка от с. Острово обл. Оряхово . Така да си ги пращат там каквото имат господата от фирма КАТ-ПП . Да си ебат мамата проста и да съм и живи и здрави децата !
Пресен случаи от преди седмица. 23:45ч гр Варна , кв Аспарухово. Времето -10градуса , яка поледица с примес със сняг. Голямо кръстовище , знак Стоп. Спирачки , АБС , рита, зимната гума се опитва да спре. Видях че няма коли , и реших да пусна спирачките защото се очертаваше с 5км/ч да спирам ппоне още 5-6метра . Завих и стоп палка. Аз : Добър Вечер
Ушев: Знаеш за какво те спирам
Аз: Еми ето ти колата , ако успееш да спреш там , ми напшиши и два акта.
Ушев: Дай да видим дали е лед . . .
Аз: Значи ти си полицай и не знаеш каква е пътната обстановка на 15метра от поста ти , така ли ?
Ушев:Ти маи си пил а ?
Аз:ДА!
Ушев: Ела при колега да ти духнеш и да ти напишем едно Актче че шофираш в нетрезво състояние
Аз:Ама първо да се целуваме , щото иначе не духам
Ушев: Яко смях
Аз: Насрах се да се хиля
Върнаха ми документите и си заминах по живо и здраво . Значи не го ли бях обърбал на шега и маитап , щяха да ми напишат АКТ че не съм успял да спра на поледица , че съм карал с несъобразена скорост с пътната обстановка и можеше и още . . . .
Така че , следващата кола на баба ми на името !
Охооо местен

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
LuBo1 написа:....
Така че , следващата кола на баба ми на името !
Аз не виждам с какво ще ти помогне това.
Таз година се прибирам с кола от Немско. Купили сме я там, и я пишем на името на съпругата ми. След месец тя получава честитка - глоба от 100 евра. (Превишил съм скоростта с около 10-15 км ). И има условие - ако не платиш в едномесечен срок - отиваш в затвора за няколко дена.
такива ми ти работи.
Ако си мислиш, че като въведат масово камерите тук, няма да се подковат законово, мога да ти кажа само: Надай се.
А иначе, ако баба ти може да отдели пари за твоите глоби - пиши я на нейно име. Само дето без нейно съгласие няма да стане, а и не знам коя ще е тази жена, дето ще даде благословията си, внука й да нарушава ЗДП и да рискува собствения си или чужди животи
Аре със здраве и Весела Коледа

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ТИ как го написа се едно ще организира "Бай бързи и яростни лайв"... Помяга с това, че баба му няма книжка съответно немогат да и напишат акт освен, че няма книжка а па баба му на дали мисли да изкарва такава скоро (упс)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Куките искат да качват клипчета във Vbox с тея камери. У Плевен големи рацери се намериха, той за това Оги ходеше сам на сбирките по едно време

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Е.Димитров написа:Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Ще вземе и ние дето живеем покрай тея булеварди дето си правят гонките и да си вземем по една карабина,за да внесем още малко адреналин в състезнието.
Ходете на калояново бре,рейсърчета ,или немате толкова парички да стигнете до там.
Още се чудя ,ония олигофрен с "бързия опел" от вибокса,как не са го закопчали въз основа на показното клипче...
това не съм го гледал ... я ме светни ... дай линк
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3