Търся отстъпка за продукти на DELL

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

крив кюнец
Аватар

Re: Търся отстъпка за продукти на DELL

Мнение от крив кюнец » 28 Дек 2009, 10:54

feel написа:
Escape написа:
feel написа:
ventostz написа:колега ти си сигурно единствения човек който не харесва делл, това са може би най-добрите лаптопи на пазара

Колега......ти сериозно ли.....???
:conf: :conf:

да, сериозен е.
Имал съм няколко - последния ми е на 2 години и в общи линии съм го носил къде ли не - работил е на открито от температъри 5 градуса, до 35 с 90% влажност. Падал е 2 пъти от масата на земята....по клавиатурата има поне разливани поне 3 кафета, коли и какво ли не.

И още работи безпроблемно ;) за мен поне това са най-добрите лаптопи на пазара

Разбира се,Мак и ХП са нищо в сравнение с Дел :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :wtf: :wtf: :wtf:

Къде видя някой да го е написал някъде?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Дек 2009, 11:08

Стига сте спорили за глупости, 64 вс 32 битова ОС......
Много ясно че 32 е много по добре...за ПЦ или лаптоп.
64 битовоте са си сървърни ... затова са измислени там има повече бързина при изпълнение на много операции накуп.
Докато при нормална опутреба дори са по мудни :idea:

Не това е въпроса на темата, автора да напише какво точно му трябва за да може евентуално да се включиме.
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 28 Дек 2009, 11:08

:OT:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Дек 2009, 11:20

feel написа:Разбира се,Мак и ХП са нищо в сравнение с Дел :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :wtf: :wtf: :wtf:

Целия пост го приемам несериозно. Мак??????? Че те дори не са в топ 5 по продажби - ако не са им продажбите в УСА сигурно ще изпаднат извън десетката

Във всички компании в които съм работил абсолютно всички компютри бяха Дел. Без изключения - лаптопи, десктоп ПС-та, сървъри каквото се сетиш. ХП не знам защо ги продават толкова много - с 2 лаптопа съм работил и 2-та ходиха на ремонт :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: страотни са :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: номер 1 :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 28 Дек 2009, 11:27

vld написа:Стига сте спорили за глупости, 64 вс 32 битова ОС......
Много ясно че 32 е много по добре...за ПЦ или лаптоп.
64 битовоте са си сървърни ... затова са измислени там има повече бързина при изпълнение на много операции накуп.
Докато при нормална опутреба дори са по мудни :idea:

Не това е въпроса на темата, автора да напише какво точно му трябва за да може евентуално да се включиме.

Е те това пък от къде го съчини ?
Много ясно че 64 битовата ОС е по бърза. Почти всички масови програми ги има и в 64 битов вариант, това че ако ползваш 32 битови приложения на 64 битова ОС няма да усетиш разлика е така. Но вземи пусни няколко бенчмарка да видиш за какво говоря. :yes:

По темата. Стига сте избирали лаптоп по марката "като цяло". Всички ги правят на едно и също място, просто си лепят марката. Избирайте го по сервизното обслужване. Т.е. период на гаранция, тип на гаранция, близост до сервизни центрове (тея от София са ясни), бързина на изпълнение на гаранционната услуга. какво сте се хванали с Dell , HP не били хубави лаптопи, какво значи хубав ? За мен трябва да работи, а ако му стане нещо да ми го оправят бързо и без допълнителни разходи за мен.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Дек 2009, 11:31

Бах маам, ако Делла е един от най-добрите, представям си къв ташак са отсаналите. Моя е на година и половина горе-долу, пазен като на жената циците и е за нова клавиатура, тъч пад и добре че си оправих пантите снощи та поне тях ще ги спестя. Инак като техника бива, ама ако ше сменям сека година клавиатури и капацаи, ебем ти котура. Поне за мен по-добре е НР или Леновото.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 28 Дек 2009, 13:21

Момчета, авторът на темата има конкретен въпрос, на който само няколко човека отговориха. Другото си е за друга тема :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Дек 2009, 13:49

Който иска да помогне да пусне ЛС на Автора... останалите - разотивайте се... наспамихте темата с глупости... :no:

Предишна

Назад към Извън Темата