Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
ferdy написа:Заради такива теми 90% от форума е без гаджета.
То понеже тука у форума са страшни гаджета

Моята приятелка от над 10 години е шофьорка и щом тя като види некоя кола да се движи по странен начин ,казва "това сигурно е жена"-колежките да си направят сметка,освен това некой мили дами го обръщат на феминизъм,което няма нищо общо с умения и тн.
Има жени които карат добре,но са толкова малко че не си заслужава да ги споменаваме,щото те обикновенно са по плакати и списания като некакви чудеса на разнообразието на човешкия вид,за паркиране няма какво да говорим,на мен ми се е случвало да виждам жена как паркира и то на пред и как се целуна с дърво,и това ми се е случвало да го видя 2 пъти в различни региони,за паркиране на задна-забрави просто
- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
Е.Димитров написа:ferdy написа:Заради такива теми 90% от форума е без гаджета.
То понеже тука у форума са страшни гаджета![]()
Моята приятелка от над 10 години е шофьорка и щом тя като види некоя кола да се движи по странен начин ,казва "това сигурно е жена"-колежките да си направят сметка,освен това некой мили дами го обръщат на феминизъм,което няма нищо общо с умения и тн.
Има жени които карат добре,но са толкова малко че не си заслужава да ги споменаваме,щото те обикновенно са по плакати и списания като некакви чудеса на разнообразието на човешкия вид,за паркиране няма какво да говорим,на мен ми се е случвало да виждам жена как паркира и то на пред и как се целуна с дърво,и това ми се е случвало да го видя 2 пъти в различни региони,за паркиране на задна-забрави просто
Аз например съм виждал жена как паркира на паркинг пред блок и влиза в мястото с около 20 км/ч, естествено чупи предната си броня и излезна супер учудена защо така е станало!

Пробвахме го на една B-класа в идеални условия. Т.е. място за успоредно паркиране, колкото 2 коли. Отпред и отзад колите паркирани перфектно успоредно и те. Собственика на Б-класата както се хвалеше колко е яка системата, накрая му идваше да си зарита колата. Толкова е неприложимо, че не е истина направо. Само един път тръгна да захожда колата (от сигурно 20 опита), ама се отказа сама, точно преди да успее да паркира.acho.rs написа:Споко - види му се края на спора - автомаичното паркиране вече се предлага в много коли - всичко при БМВ на 5ца ,че дори и при сравнително евтината Тойота Приус . Та кой ще паркира по-добре - компа
Скоро няма да стане тая работа

- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
Ето едно оригинално решение по въпроса:
Търговски център в Китай отвори паркинг само за жени шофьорки, който предлага по-големи от нормалното места за паркиране, за да отговори на специалните им нужди.
Ван Чжън, представител на търговския център Вансян Тянчън в град Шъцзячжуан в провинция Хъбей, заяви, че паркингът само за жени има за цел да отговори на "силния усет към цветовете и различния усет за дистанция на жените".
Паркинг местата са "с един метър по-широки от нормалните паркинг места", заяви Ван. Той допълни, че търговският център е "инсталирал знаци и съоръжения за сигурност, отговарящи повече на нуждите на жените".
Шофирането в Китай е доста опасно, като при пътни инциденти миналата година загинаха близо 73 500 души или малко повече от 200 жертви на ден, показва статистиката на полицията.
http://www.livenews.bg/news/13757/1

Търговски център в Китай отвори паркинг само за жени шофьорки, който предлага по-големи от нормалното места за паркиране, за да отговори на специалните им нужди.
Ван Чжън, представител на търговския център Вансян Тянчън в град Шъцзячжуан в провинция Хъбей, заяви, че паркингът само за жени има за цел да отговори на "силния усет към цветовете и различния усет за дистанция на жените".
Паркинг местата са "с един метър по-широки от нормалните паркинг места", заяви Ван. Той допълни, че търговският център е "инсталирал знаци и съоръжения за сигурност, отговарящи повече на нуждите на жените".
Шофирането в Китай е доста опасно, като при пътни инциденти миналата година загинаха близо 73 500 души или малко повече от 200 жертви на ден, показва статистиката на полицията.
http://www.livenews.bg/news/13757/1
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
жена ми кара супер- изпреварва , гледа знаци, предимство на десностоя6т, уверена , даже и храни някой ако сбърка грубо. ама като доиде време за паркиране
ина4е и тя казва 4е жени 6офиорките са наи неколегиални и кфти 6офиори. и твърди 4е досега жена не я е пуснала никога

ина4е и тя казва 4е жени 6офиорките са наи неколегиални и кфти 6офиори. и твърди 4е досега жена не я е пуснала никога

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
ми.. то е еволюционно сметнато.
мъжете имат по-добър и по-фокусиран окомер защото трябва да убият животното и да го занесат в пещерата. но като цяло във всеки един момент сме отдадени на едно нещо ... трудно си цепиме вниманието
жените имат по-добро периферно зрение и могат по-лесно да си разделят вниманието на няколко страни- да подържат огъня, да наглеждат децата какво правят, да наблюдават да не влезе животно в пещерата и тн.
един вид - целево оборудване имат двата пола.
от там и карането/ паркирането би трябвало да се отдава по-трудно на жената. разбира се има си изключения, но статистически е така.
мъжете имат по-добър и по-фокусиран окомер защото трябва да убият животното и да го занесат в пещерата. но като цяло във всеки един момент сме отдадени на едно нещо ... трудно си цепиме вниманието
жените имат по-добро периферно зрение и могат по-лесно да си разделят вниманието на няколко страни- да подържат огъня, да наглеждат децата какво правят, да наблюдават да не влезе животно в пещерата и тн.
един вид - целево оборудване имат двата пола.
от там и карането/ паркирането би трябвало да се отдава по-трудно на жената. разбира се има си изключения, но статистически е така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
akula написа:жена ми кара супер- изпреварва , гледа знаци, предимство на десностоя6т, уверена , даже и храни някой ако сбърка грубо. ама като доиде време за паркиране![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ина4е и тя казва 4е жени 6офиорките са наи неколегиални и кфти 6офиори. и твърди 4е досега жена не я е пуснала никога![]()
и мойта същото го казва ама се научи да паркира на заден с по 2,3 ненужни въртения на геврека де ама я намества факт неуспорим си е това проблемно им е шофирането назад и това си е
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аз от 12 години имам книжка и не моа да паркирам
-правя го със слухотроника
имах гадже-и тя не можеше да паркира

имах гадже-и тя не можеше да паркира

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:аз от 12 години имам книжка и не моа да паркирам-правя го със слухотроника
![]()
имах гадже-и тя не можеше да паркира![]()
па вие сте се намерили

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Е.Димитров написа: ,на мен ми се е случвало да виждам жена как паркира и то на пред и как се целуна с дърво,и това ми се е случвало да го видя 2 пъти в различни региони,за паркиране на задна-забрави просто
Абе и аз съм виждала мъже -некадърници дето е най-добре да отидат в КАТ и публично да си скъсат книжките ама не съм казала ,че мъжете не могат да карат

Генерални изводи от частни случаи не се вадят

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
Bella написа:Е.Димитров написа: ,на мен ми се е случвало да виждам жена как паркира и то на пред и как се целуна с дърво,и това ми се е случвало да го видя 2 пъти в различни региони,за паркиране на задна-забрави просто
Абе и аз съм виждала мъже -некадърници дето е най-добре да отидат в КАТ и публично да си скъсат книжките ама не съм казала ,че мъжете не могат да карат![]()

ина4е и на мен ми се е слу4вало, при идеални условия да уцеля от 3-4 път, или после като си видя колата и си викам- бе уж бях трезвен като паркирах. никой не е безгре6ен

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
[quote="akula
ина4е и на мен ми се е слу4вало, при идеални условия да уцеля от 3-4 път, или после като си видя колата и си викам- бе уж бях трезвен като паркирах. никой не е безгре6ен
[/quote]
Ич не обичам такива спорове защото са безпредметни ама...Или го можеш или не .Няма значение мъж или жена .
и весели празници
п.с каране или паркиране има някои не могат и двете

Ич не обичам такива спорове защото са безпредметни ама...Или го можеш или не .Няма значение мъж или жена .

п.с каране или паркиране има някои не могат и двете

Последна промяна Bella на 02 Яну 2010, 15:30, променена общо 1 път
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
Bella написа:Е.Димитров написа: ,на мен ми се е случвало да виждам жена как паркира и то на пред и как се целуна с дърво,и това ми се е случвало да го видя 2 пъти в различни региони,за паркиране на задна-забрави просто
Абе и аз съм виждала мъже -некадърници дето е най-добре да отидат в КАТ и публично да си скъсат книжките ама не съм казала ,че мъжете не могат да карат![]()
Bella, това не е частен случай. На първо време, изследването е провокирано от убежденията на мъжете, че жените не могат (или по-лошо) паркират. След изследването дори жената ръководела тестовете признава фактите. А и тя си казва, "не е някаква грандиозна победа на мъжете над жените, а просто упражнение в което единият пол е по-добър от другия."
Интересното е, че на 80-90% от жените на които кажа нещо за шофирането или паркирането, веднага ме контрират, че точно те могат да карат, паркират и то по-добре от почти всички мъже. След това като трябва да се покаже на практика, почват да не минават по определени пътища, да не минават през кръгови, да не паркират еди къде си и куп подобни неудобни за минаване места.

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
sexpodmosta написа:
Bella, това не е частен случай. На първо време, изследването е провокирано от убежденията на мъжете, че жените не могат (или по-лошо) паркират. След изследването дори жената ръководела тестовете признава фактите. А и тя си казва, "не е някаква грандиозна победа на мъжете над жените, а просто упражнение в което единият пол е по-добър от другия."
Интересното е, че на 80-90% от жените на които кажа нещо за шофирането или паркирането, веднага ме контрират, че точно те могат да карат, паркират и то по-добре от почти всички мъже. След това като трябва да се покаже на практика, почват да не минават по определени пътища, да не минават през кръгови, да не паркират еди къде си и куп подобни неудобни за минаване места.
Kакто вече казах или го можеш или не

А за доказване на способности -нямам претенции да съм Шумахер ,но не съм и съботно -неделен шофьор .Наясно съм какво мога

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Bella написа:sexpodmosta написа:
Kакто вече казах или го можеш или не.За мен подобен род спорове са безпредметни - то си е научно доказано ,че на жените им е проблем паркирането защото мъжете цял живот ги лъжат колко са 20 см .
А за доказване на способности -нямам претенции да съм Шумахер ,но не съм и съботно -неделен шофьор .Наясно съм какво мога
Ние мъжете може да ви лъжеме колко са 20 см,но за съжаление на вас ви трябва поне по 2 метра разтояние,което не е оправдание това с 20 те санта

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4