видяхте ли го и вие?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
aaa ебаси тоз стар пулман не съм го виждал ма и тои е изродски, ебаси то начи в българия си имаме от сичките поколения пулмани ц ц ц ами има си хора с пари де

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Slavi_m написа:67-ма година е произведен!Забравих да кажа,извинете ме.
Незнам за вас но се дразня, когато подобна класика се използва за прищевките на някои богаташ!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
TORBALAN написа:Slavi_m написа:67-ма година е произведен!Забравих да кажа,извинете ме.
Незнам за вас но се дразня, когато подобна класика се използва за прищевките на някои богаташ!
BTW тоз богаташ е италианския премиер

- LeX
- Капетано
-
DragoCL като се заговорихме за хубави коли...
днес видях това пред мараята
само малко да те поправя.Това което си показал на снимката е Ламборджини Мурсиелаго, а ти днес или вчера незнам кога си видял Ламборджини Галардо: по-малкия брат на Мурсиелаго. Доста хора са го виждали вече включително и аз

това от мойта снимка беше нали???
http://www.supercars.net/Pics?viewPic=y&source=car&id=2321&p=2003_lamborghini_gallardo-1.jpg&y=2003&m=Lamborghini&o=Gallardo

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
тази красавица я мернах преди малко зверска е 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Карам си аз за към нас и глеам тва новото фирари за мен (където му е и мястото
) и викам дай да го пусна и той да покара...... а дупето ме мина като няква лелка склеротичка с осми диоптер а аз отварям джана (с олд скула бях па там с ръчки и съм една картинка кат се набирам на ръчките
) та да чуя тоя рев от тия 4 кюнеца.Страшно се разочаровах че не ми направи кефа а па видя че се бях надъхал мамка му.........павече няма да го пускам тоя 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
krika написа:Карам си аз за към нас и глеам тва новото фирари за мен (където му е и мястото) и викам дай да го пусна и той да покара...... а дупето ме мина като няква лелка склеротичка с осми диоптер а аз отварям джана (с олд скула бях па там с ръчки и съм една картинка кат се набирам на ръчките
) та да чуя тоя рев от тия 4 кюнеца.Страшно се разочаровах че не ми направи кефа а па видя че се бях надъхал мамка му.........павече няма да го пускам тоя
Е ние батку на Еко в неделя седиме и 5 човека го гледаме така

- LeX
- Капетано
-
DragoCL ша ма прощаваш ама мурсиелаго видях
жалко че нямах фото-то в мен...
а стига бе и Мурсиелаго ли има вече бе

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
В темата М-Day написах че вчера около 6 часа на плиска видех спряно М6 и беше страшно черно с голмите гадни джанти четирите труби и лошия М6 надпис които не беше от тия по 2 лева КУУУУУУЛЛЛЛЛ
ТДС - Турбо Див Селянин
ivo098 написа:ако може alx да сподели как се представя тая кочинана 400м, не че ше се появи на Божурище, ма ми е любопитно просто...
аудито .. грешка галардото .. зависи какво е - ако е ръчно и човека може да го кара (разбирай може да тръгне) ще даде 12.1-12.3 на 400 метра... ако е e-gear (манюматично) ще даде 12.3-12.5... мурцилагото е 11.8-12.0 кола... ламботата не са направени общо взето за 400 метра.. тяхната сила е от 200 нагоре- длъжки са ми краченцата

ферарито.. то е също 12.3-12.5...
трудно тръгват, а и съединителите са им много скъпи (на мурцилагото е $4500 само за диска) та хората гледат да ги щадят при старта...
аз лично не съм им фен на динамиката щото са ми малко мотоциклетни.. но съм сигурен че на повечето хора страшно им харесват особено като визия (галардото на мене ми е много грозно отзад- прилича на тойота мр2)...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4