Много спам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: Колеги с Нокия Х6

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Яну 2010, 18:40

IPhone там е истината. Никоя друга марка телефони не предлага, това което го има Айфона. От съвсем елементарния дизайн до всичко останало. Като минус отчитам това, че тел. номера се запаметяват на самия апарат без възможност на сим карта, което при смяна на апарата е малко тегаво.
А и никой друг тъч скрийн не направи фурора, който направи Айфон.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Яну 2010, 18:58

Пачо_Инджов написа:Аз от 2 седмици съм с Nokia n97-mini и съм изключително доволен ;) Няма да сгрешиш, ако си вземеш такъв.

Аз съм с такъв но не мини и съм също много доволен :D Можех да си взема ХТЦ или АйФон ,но нещо в тях ме дразни определено :confused: Може би защото след комуникатора съм свикнал с клавиатура , но мен такива анимациики като на АйФоновете не ме блазнят ... Много е готино ,че си качваш филм и си го пускаш на телевизора :mhihi:

Аз отделно от това съм много доволен от камерата , ФМ трансмитера и още няколко готини екстри

Георги Пенчев
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 05 Яну 2010, 20:41

DanielzZz написа:Тоя прехвален андроид (линукс мобайл) ще надмине по популярност и функционалност симбиан и уиндолс мобайл когато линукс надмине уиндолс по популярност(никога).

Тоя "прехвален" андроид е с право хвален, за разлика от айфон например.

В тотална грешка си искам да ти кажа, ако смяташ тези си разсъждения за верни.
Да Андроид използва линукс като основа, но системата е разработена изцяло за гугъл и гугъл приложения, които са доста нашумели, например гогъл мапс, гмайл сърчването, преводите и т.н. Има достатъчно софтуеар, който е безплатен в андроидмаркета инсталира се лесно и телефона се ползва много по-лесно.
Неслучайно майкрософт намалиха лицензната цена за винмоб, който ще бъде загърбен с времето...

justboy написа:Мога да кажа, че е много добре потребителски ориантирана, не е сложна за използване, напротив. Изключително fingerfriendly е, не случайно няма стилус. Те първа предстои тази С-ма да се развива и набира нови почитатели, което е въпрос на време. Сигурен съм в това!

И такива изказвания от типа, андроид ще мине по популярност винмоб, когато линукс мине уиндоуса, звучат доста глупаво, нищо лично.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 06 Яну 2010, 16:48

Може и по-лесна да е,но не и по-функционална.

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 06 Яну 2010, 18:06

Функционалността в случая се определя от софтуера разработен за нея, а софт има, може би не колкото за уиндоуса, но както казах е въпрос на време :) :yes:
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 08 Яну 2010, 17:20

Колега, препоръчвам ти новите SE и HTC с OS ANDROID, няма да сбъркаш. Те вече са по-мощни от моя настолен :yes: :yes: :yes:
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 11 Яну 2010, 15:31

Незнам от мен +1 za n97
попринцип съм ползвал само нормлания но е големичък мини-то не съм го виждал наживо не съм го баизкал но акое същото но в по малкки рзмери би ми харесало!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 11 Яну 2010, 17:09

'Начи, от 2-3 дни съм си сложил на HTC Kaiser-a Андроид ОС и честно казано едва ли скоро ше ползвам отново уин мобайл :)
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 11 Яну 2010, 17:23

Само едно ще кажа за HTC 1ghz процесор в телефон! Beat that N97!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 11 Яну 2010, 23:32

Аз бих препоръчал Omnia II. Много добър телефон с огромен екран с прекрасни цветове, а и е по-евтин от нокиата.
Не разбирам защо сте прехвалили този Андроид?! Това е система, която очаква да имаш постоянен достъп до интернет. И освен това е най-неразпространена и с най-малко софтуер за нея, в сравнение с другите две.
От Симбиан също съм доста разочарован. Има доста малки неща в тая система, които дразнят. Някои направо могат да те побъркат, например скролването на иконите. :kuku:
А уиндоуса си е уиндоус. Единственият минус според мен му е дизайна (грозен), но това лесно се оправя - има достатъчно "шелове", които оправят проблема. А и в следващото поколение - WM7, предполагам няма да има нужда и от шел. На мен лично никога не ми е забивал. А ако на някой му е забивал, то вероятно ще е заради някоя бъгава програма.
Това, разбира се си е мое мнение, но аз, поне на този етап, не бих си купил телефон с друга ОС, освен Уиндоус. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Яну 2010, 0:18

Самия факт, че в момента андроид ми работи без проблем на телефона, дето не е писан изобщо за тая ОС, говори много...
А с андроид имаш достъп до доста настройки, за които при уин мобайл можеш просто да забравиш.
Къде е тоя туул в уин мобайл, дето е аналог на терминала при андроид...
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: ///M Power

Мнение от coupe » 12 Яну 2010, 18:43

готин е но пък за тия пари остава и да не е
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 12 Яну 2010, 18:58

eraziel написа:Самия факт, че в момента андроид ми работи без проблем на телефона, дето не е писан изобщо за тая ОС, говори много...
А с андроид имаш достъп до доста настройки, за които при уин мобайл можеш просто да забравиш.
Къде е тоя туул в уин мобайл, дето е аналог на терминала при андроид...

Ами аз имам една програма инсталирана, с която мога да си бърникам почти всичко из настройките - казва се Adv Config Tool. Даже не съм я инсталирал - беше си вградена в ROM-a. Зависи за какви точно настройки става дума - дай пример. А за по-напредналите - можеш да си ровиш в Registry-то и да си променяш.
Вчера гледах някакъв онлайн тест на Андроид - ами че за да си отвориш календара например ти иска интернет достъп - това нормално ли е?!

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 12 Яну 2010, 19:04

ACCELERATOR написа:Аз бих препоръчал Omnia II. Много добър телефон с огромен екран с прекрасни цветове, а и е по-евтин от нокиата.
Не разбирам защо сте прехвалили този Андроид?! Това е система, която очаква да имаш постоянен достъп до интернет. И освен това е най-неразпространена и с най-малко софтуер за нея, в сравнение с другите две.
От Симбиан също съм доста разочарован. Има доста малки неща в тая система, които дразнят. Някои направо могат да те побъркат, например скролването на иконите. :kuku:
А уиндоуса си е уиндоус. Единственият минус според мен му е дизайна (грозен), но това лесно се оправя - има достатъчно "шелове", които оправят проблема. А и в следващото поколение - WM7, предполагам няма да има нужда и от шел. На мен лично никога не ми е забивал. А ако на някой му е забивал, то вероятно ще е заради някоя бъгава програма.
Това, разбира се си е мое мнение, но аз, поне на този етап, не бих си купил телефон с друга ОС, освен Уиндоус. :dunno:

Ама ти ползвал ли си андроид?(не че е голямата работа, просто ми стана интересно?) та да изтъкваш като негов основен минус постоянната нужда от интернет... За новата Chrome OS за нетбуци и т.н. ще е необходима постоянна връзка с интернет, но не виждам тук за какво повече е необходима, отколкото за останалите смарт телефони.
За кое необходима постоянна връзка с интернет? за ъпдейт на прогнозата за времето ли? (кой телефон го прави офлайн?) аз лично за друго не съм видял нужда от интернет.
Верно за маркета, но маркета е достъпен и от настолните пц-та, така че проблема е просто нулев. Незнам аз ли съм позлвал некоретно ВМ, но какъвто и ром да му сложа винаги при дадено положение съм имал проблеми, въпреки, че бях с HTC Universal G4, овърклокнат на 670 мхз и Г4 версията с повече рам, което за времето си, а и сега е доста добър като показатели - изключая камерата, която не намисам тук.
Въпрос на време е Андроида да придобие популярност, за 3ти път сигурно го пиша в тая тема. А и сега за него се намират приложенията от първа необходимост + нави софт. Като че ли кой знае какво им ползвате на тея ППЦ-та.

ХАха, пич бъркаш се, че е необходим нет достъп за да ползваш календар, нет ревютата могат да ти дадат някаква представа за даден телефон, но не взимай всичко за чиста монета, а и може да не си разбрал за какво става на въпрос. Но календара и всичко останало си точно толкова офлайн, колкото е при ВМ. Стига глупости...
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 13 Яну 2010, 0:44

Признавам, не съм ползвал Android. Няма как да ползвам, при положение, че не ми харесва :). Преди да си купя телефон, гледам разни ревю-та, и тогава решавам. От това, което видях, Андроид не ми хареса. Това, което видях беше, че почти всички вградени приложения се нуждаят от връзка с интернет, което за България си е голям проблем. Може и аз да съм в грешка.
Моят телефон е с SPB Mobile Shell v3.нещо–си, с custom ROM изчистен от всичко излишно + добавени някои много полезни програмки, и досега единственият проблем, който съм имал е, че веднъж нещо ми се бъгна Wi-Fi, и отказваше да се конектва към wireless с WPA парола. На мен тоя шел ми е адски удобен, а и доста можеш да си играеш с персонализирането му, особено ако пипнеш тук-там в Registry-то. За тези, които не знаят какво е шел - това е "програма", която сменя изцяло изгледа и менютата на WM. HTC например ползват собствен шел, който също е много добър и удобен.
Въобще като се замисля няма какво да ми липсва. Ползвам телефона си освен за разговори, за четене на книги, слушане на музика/радио чат пат, гледане на филми (със субтитри), браузване в интернет, youtube, GPS в колата, а има и какви ли не помощни програмки като запис на разговори, блокиране на нежелани номера и смс-и, и какво ли още не. Имам дори и нивелир, който е учудващо точен (не, че ми трябва, ама друго си е да го има, хаха). Бях видял дори софтуер VAG com, чрез който с подходящ кабел (който всеки може да си направи сам), си правиш диагностика на колата.. през телефона.

Предишна

Назад към Извън Темата