Много спам
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Колеги с Нокия Х6
IPhone там е истината. Никоя друга марка телефони не предлага, това което го има Айфона. От съвсем елементарния дизайн до всичко останало. Като минус отчитам това, че тел. номера се запаметяват на самия апарат без възможност на сим карта, което при смяна на апарата е малко тегаво.
А и никой друг тъч скрийн не направи фурора, който направи Айфон.
А и никой друг тъч скрийн не направи фурора, който направи Айфон.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пачо_Инджов написа:Аз от 2 седмици съм с Nokia n97-mini и съм изключително доволенНяма да сгрешиш, ако си вземеш такъв.
Аз съм с такъв но не мини и съм също много доволен

Аз отделно от това съм много доволен от камерата , ФМ трансмитера и още няколко готини екстри
Георги Пенчев
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
DanielzZz написа:Тоя прехвален андроид (линукс мобайл) ще надмине по популярност и функционалност симбиан и уиндолс мобайл когато линукс надмине уиндолс по популярност(никога).
Тоя "прехвален" андроид е с право хвален, за разлика от айфон например.
В тотална грешка си искам да ти кажа, ако смяташ тези си разсъждения за верни.
Да Андроид използва линукс като основа, но системата е разработена изцяло за гугъл и гугъл приложения, които са доста нашумели, например гогъл мапс, гмайл сърчването, преводите и т.н. Има достатъчно софтуеар, който е безплатен в андроидмаркета инсталира се лесно и телефона се ползва много по-лесно.
Неслучайно майкрософт намалиха лицензната цена за винмоб, който ще бъде загърбен с времето...
justboy написа:Мога да кажа, че е много добре потребителски ориантирана, не е сложна за използване, напротив. Изключително fingerfriendly е, не случайно няма стилус. Те първа предстои тази С-ма да се развива и набира нови почитатели, което е въпрос на време. Сигурен съм в това!
И такива изказвания от типа, андроид ще мине по популярност винмоб, когато линукс мине уиндоуса, звучат доста глупаво, нищо лично.

E34, E38
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Може и по-лесна да е,но не и по-функционална.
- justboy
- Олдскул фен
-
Функционалността в случая се определя от софтуера разработен за нея, а софт има, може би не колкото за уиндоуса, но както казах е въпрос на време

E34, E38
Колега, препоръчвам ти новите SE и HTC с OS ANDROID, няма да сбъркаш. Те вече са по-мощни от моя настолен

По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Незнам от мен +1 za n97
попринцип съм ползвал само нормлания но е големичък мини-то не съм го виждал наживо не съм го баизкал но акое същото но в по малкки рзмери би ми харесало!
попринцип съм ползвал само нормлания но е големичък мини-то не съм го виждал наживо не съм го баизкал но акое същото но в по малкки рзмери би ми харесало!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
'Начи, от 2-3 дни съм си сложил на HTC Kaiser-a Андроид ОС и честно казано едва ли скоро ше ползвам отново уин мобайл 

In Ban We Trust!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз бих препоръчал Omnia II. Много добър телефон с огромен екран с прекрасни цветове, а и е по-евтин от нокиата.
Не разбирам защо сте прехвалили този Андроид?! Това е система, която очаква да имаш постоянен достъп до интернет. И освен това е най-неразпространена и с най-малко софтуер за нея, в сравнение с другите две.
От Симбиан също съм доста разочарован. Има доста малки неща в тая система, които дразнят. Някои направо могат да те побъркат, например скролването на иконите.
А уиндоуса си е уиндоус. Единственият минус според мен му е дизайна (грозен), но това лесно се оправя - има достатъчно "шелове", които оправят проблема. А и в следващото поколение - WM7, предполагам няма да има нужда и от шел. На мен лично никога не ми е забивал. А ако на някой му е забивал, то вероятно ще е заради някоя бъгава програма.
Това, разбира се си е мое мнение, но аз, поне на този етап, не бих си купил телефон с друга ОС, освен Уиндоус.
Не разбирам защо сте прехвалили този Андроид?! Това е система, която очаква да имаш постоянен достъп до интернет. И освен това е най-неразпространена и с най-малко софтуер за нея, в сравнение с другите две.
От Симбиан също съм доста разочарован. Има доста малки неща в тая система, които дразнят. Някои направо могат да те побъркат, например скролването на иконите.

А уиндоуса си е уиндоус. Единственият минус според мен му е дизайна (грозен), но това лесно се оправя - има достатъчно "шелове", които оправят проблема. А и в следващото поколение - WM7, предполагам няма да има нужда и от шел. На мен лично никога не ми е забивал. А ако на някой му е забивал, то вероятно ще е заради някоя бъгава програма.
Това, разбира се си е мое мнение, но аз, поне на този етап, не бих си купил телефон с друга ОС, освен Уиндоус.

Самия факт, че в момента андроид ми работи без проблем на телефона, дето не е писан изобщо за тая ОС, говори много...
А с андроид имаш достъп до доста настройки, за които при уин мобайл можеш просто да забравиш.
Къде е тоя туул в уин мобайл, дето е аналог на терминала при андроид...
А с андроид имаш достъп до доста настройки, за които при уин мобайл можеш просто да забравиш.
In Ban We Trust!
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: ///M Power
готин е но пък за тия пари остава и да не е
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:Самия факт, че в момента андроид ми работи без проблем на телефона, дето не е писан изобщо за тая ОС, говори много...
Ами аз имам една програма инсталирана, с която мога да си бърникам почти всичко из настройките - казва се Adv Config Tool. Даже не съм я инсталирал - беше си вградена в ROM-a. Зависи за какви точно настройки става дума - дай пример. А за по-напредналите - можеш да си ровиш в Registry-то и да си променяш.
Вчера гледах някакъв онлайн тест на Андроид - ами че за да си отвориш календара например ти иска интернет достъп - това нормално ли е?!
- justboy
- Олдскул фен
-
ACCELERATOR написа:Аз бих препоръчал Omnia II. Много добър телефон с огромен екран с прекрасни цветове, а и е по-евтин от нокиата.
От Симбиан също съм доста разочарован. Има доста малки неща в тая система, които дразнят. Някои направо могат да те побъркат, например скролването на иконите.![]()
Ама ти ползвал ли си андроид?(не че е голямата работа, просто ми стана интересно?) та да изтъкваш като негов основен минус постоянната нужда от интернет... За новата Chrome OS за нетбуци и т.н. ще е необходима постоянна връзка с интернет, но не виждам тук за какво повече е необходима, отколкото за останалите смарт телефони.
За кое необходима постоянна връзка с интернет? за ъпдейт на прогнозата за времето ли? (кой телефон го прави офлайн?) аз лично за друго не съм видял нужда от интернет.
Верно за маркета, но маркета е достъпен и от настолните пц-та, така че проблема е просто нулев. Незнам аз ли съм позлвал некоретно ВМ, но какъвто и ром да му сложа винаги при дадено положение съм имал проблеми, въпреки, че бях с HTC Universal G4, овърклокнат на 670 мхз и Г4 версията с повече рам, което за времето си, а и сега е доста добър като показатели - изключая камерата, която не намисам тук.
Въпрос на време е Андроида да придобие популярност, за 3ти път сигурно го пиша в тая тема. А и сега за него се намират приложенията от първа необходимост + нави софт. Като че ли кой знае какво им ползвате на тея ППЦ-та.
ХАха, пич бъркаш се, че е необходим нет достъп за да ползваш календар, нет ревютата могат да ти дадат някаква представа за даден телефон, но не взимай всичко за чиста монета, а и може да не си разбрал за какво става на въпрос. Но календара и всичко останало си точно толкова офлайн, колкото е при ВМ. Стига глупости...

E34, E38
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
Признавам, не съм ползвал Android. Няма как да ползвам, при положение, че не ми харесва
. Преди да си купя телефон, гледам разни ревю-та, и тогава решавам. От това, което видях, Андроид не ми хареса. Това, което видях беше, че почти всички вградени приложения се нуждаят от връзка с интернет, което за България си е голям проблем. Може и аз да съм в грешка.
Моят телефон е с SPB Mobile Shell v3.нещо–си, с custom ROM изчистен от всичко излишно + добавени някои много полезни програмки, и досега единственият проблем, който съм имал е, че веднъж нещо ми се бъгна Wi-Fi, и отказваше да се конектва към wireless с WPA парола. На мен тоя шел ми е адски удобен, а и доста можеш да си играеш с персонализирането му, особено ако пипнеш тук-там в Registry-то. За тези, които не знаят какво е шел - това е "програма", която сменя изцяло изгледа и менютата на WM. HTC например ползват собствен шел, който също е много добър и удобен.
Въобще като се замисля няма какво да ми липсва. Ползвам телефона си освен за разговори, за четене на книги, слушане на музика/радио чат пат, гледане на филми (със субтитри), браузване в интернет, youtube, GPS в колата, а има и какви ли не помощни програмки като запис на разговори, блокиране на нежелани номера и смс-и, и какво ли още не. Имам дори и нивелир, който е учудващо точен (не, че ми трябва, ама друго си е да го има, хаха). Бях видял дори софтуер VAG com, чрез който с подходящ кабел (който всеки може да си направи сам), си правиш диагностика на колата.. през телефона.

Моят телефон е с SPB Mobile Shell v3.нещо–си, с custom ROM изчистен от всичко излишно + добавени някои много полезни програмки, и досега единственият проблем, който съм имал е, че веднъж нещо ми се бъгна Wi-Fi, и отказваше да се конектва към wireless с WPA парола. На мен тоя шел ми е адски удобен, а и доста можеш да си играеш с персонализирането му, особено ако пипнеш тук-там в Registry-то. За тези, които не знаят какво е шел - това е "програма", която сменя изцяло изгледа и менютата на WM. HTC например ползват собствен шел, който също е много добър и удобен.
Въобще като се замисля няма какво да ми липсва. Ползвам телефона си освен за разговори, за четене на книги, слушане на музика/радио чат пат, гледане на филми (със субтитри), браузване в интернет, youtube, GPS в колата, а има и какви ли не помощни програмки като запис на разговори, блокиране на нежелани номера и смс-и, и какво ли още не. Имам дори и нивелир, който е учудващо точен (не, че ми трябва, ама друго си е да го има, хаха). Бях видял дори софтуер VAG com, чрез който с подходящ кабел (който всеки може да си направи сам), си правиш диагностика на колата.. през телефона.
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3