Защо българина не може да кара в колона?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Защо българина не може да кара в колона?
Аз не говора за лявата а за дясната
А няма нужда да казвам,че доста батки изпреварватс 200 в авариината лента,щот тоя в лявата кара само със 160 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
N.Mihaylovski написа:Аз не говора за лявата а за дяснатаА няма нужда да казвам,че доста батки изпреварватс 200 в авариината лента,щот тоя в лявата кара само със 160
Мхм то по тоя логика щото някой се прави на тест пилот аз в дясна трябва да карам със 160 -180 за да може в средна на са тия с 200 -260 ,а лява да остане за 260 + .Тия с вертикалното излитане не знам къде ще са

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bella написа:N.Mihaylovski написа:Аз не говора за лявата а за дяснатаА няма нужда да казвам,че доста батки изпреварватс 200 в авариината лента,щот тоя в лявата кара само със 160
Мхм то по тоя логика щото някой се прави на тест пилот аз в дясна трябва да карам със 160 -180 за да може в средна на са тия с 200 -260 ,а лява да остане за 260 + .Тия с вертикалното излитане не знам къде ще са
хаха, за момент си представих движението при една такава организация

Bella написа:
И според теб е нормално някой дечко който вчера е взел книжка и още не знае защо е на пътя и как да реагира в дадена ситуация или някой чичка с бричка дето едва е минал ГТП да ми се прави на състезател по магистралата само защото хора като теб искат минималната скорост там да е по възможност 120
емииии, виж, както всичко останало проблема е комплексен =)))
по принцип никой не може да спре чичките и дечковците да карат както си преценят (реално), но ако имаше по-строги изисквания за минаване на техническия преглед и по-читава система за изкарване на шофьорски книжки мисля, че нямаше да седи като такъв проблем цялата тая работа
не може да се изиксва да се направи минимална скорост 120, защото примерно може да е заледено, заслежено, омаслено и всеки шофьор преценява според ситуацията как да се движи, това е навсякъде по света, лошото е, че в българия никой не осъзнава до ква степен пречи на останалите със своите решения
ако колата ти не може да издеани по магистралата, вземи си рент-а-кар, вземи си рейс, влак или самолет, защо трябва да тормозиш както себе си, така и останалите по пътя с присъствието си
изобщо, не искам да карам никой да кара с 200, искам просто всеки да кара така, че да не пречи на останалите, да не им прави ситуации и т.н.
No bling at the Ring
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
BadAngel написа: изобщо, не искам да карам никой да кара с 200, искам просто всеки да кара така, че да не пречи на останалите, да не им прави ситуации и т.н.
Това важи за навсякъде ,не само за магистралата но си зависи от хората ,а не от това какви ограничения и какви глоби ще се налагат .Нямаш ли акъл в главата за да направиш правилна преценка как да се движиш и да си колегиален на пътя оправия няма

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Bella написа:BadAngel написа: изобщо, не искам да карам никой да кара с 200, искам просто всеки да кара така, че да не пречи на останалите, да не им прави ситуации и т.н.
Това важи за навсякъде ,не само за магистралата но си зависи от хората ,а не от това какви ограничения и какви глоби ще се налагат .Нямаш ли акъл в главата за да направиш правилна преценка как да се движиш и да си колегиален на пътя оправия няма
мии даааааааа
офф, не знам, няма оправия, верно много идиоти карат по пътищата и няма как да се сложат правила да ги разкарат =))
No bling at the Ring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BadAngel написа:в германия тия тояги, се водят РЕТРО и може да се карат само в почивните дни и по междуградските пътища (не магистрали)
steeN
по технически данни всички могат да направят 120 км/ч
само че лошото е, че в българия се движат секви бараки
направи 120 км/ч с некоя от тия покривените талиги, дето колелата им сочат на 4 различни посоки =)))
и какво... ако съм си взел мустанг 67ма примерно, ще ме глобят ако се кача на магистралата ли

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
ако ти е барака мустанга, ше те свалят =))
ако можеш да минеш техническия преглед, даваш си газ =)
ако можеш да минеш техническия преглед, даваш си газ =)
No bling at the Ring
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
...а всъшност отгвора е , че повечето не правят разлика между клона и редица
и от там всички недоразумения

Последна промяна Blond_G на 03 Яну 2010, 17:17, променена общо 1 път
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
Blond_G написа:...а всъшност тгвора е , че повечето не правят разлика между клона и редица![]()
и каква е разликата?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Запада на картинка ли си го виждал как глобяватEscape написа:Bogat-Beden написа:Escape написа:160+ и такива които карат с 90 по магистрала. Защо няма НОРМАЛНИ?
На мойта кочина по каталог В-макса е 140...С колко ще ми препоръчаш да карам по магистралата,за да ме дефинираш като нормален??
е проблем ли ти е да караш със 110? И Тойота Ярис 1.1 съм карал и Пунто на газ и ЖИГУЛА и не е проблем да караш със 110.
Крайно време е да се въведат освен ограничения на скороста, така и глоби за бавно каране. Като не може колата ти да вдигне 100 какво правиш на магистралата?
На запад ги глобяват такива

Ами реално погледнато си карам точно с толкова-100 или 110,а ТИРовете и автобусите и те ли с толкова да хвърчат,или да чакат специално одобрение от теб да карат по-бавничко..?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Ма доста хора не само си го представят,а се стараят да го реализират...///peter написа:Bella написа:N.Mihaylovski написа:Аз не говора за лявата а за дяснатаА няма нужда да казвам,че доста батки изпреварватс 200 в авариината лента,щот тоя в лявата кара само със 160
хаха, за момент си представих движението при една такава организация
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
Elesar74 написа:Защото е българин. Комплексиран, унизен, беден душевно и духовно, да продължавам ли да изброявам? За много хора, колата е тяхната истинска стойност, колкото е по-хубава, толкова по-важни са те. Излизайки на пътя, стремежа към себедоказване и на другите, взема връх и се почва една... Хората са неспокойни и нервни и това си проличава на пътя в много силна степен. А глупавото самохвалство и показност, въобще не ги коментирам, но и те са плод на същите комплекси и духовна бедност. Някой хора, карайки кола за 50 000 лв., не могат да преживеят факта да ги изпревари кола за 500 лв.
Bella написа:BadAngel написа:
минималната скорост за движение по магистрала е смешно число - 45 км/ч
На който не му харесва има лява лента да си изпреварва и да си се прави на Шумахер със 120 -160 -даже с 200 ако може![]()
Кога пък всички станахте играчи ,кога всички подкарахте съвременни коли

Bogat-Beden написа:Запада на картинка ли си го виждал как глобяват![]()
![]()
виждам, че се познаваме и си много добре запознат къде съм живял. Не на картинка, по Дискавъри го гледах "запада", даже и "изтока"
АААА да, тука у нашто село преди месец пуснаха кабелната и оттогава само гледам
- Bogat-Beden
-
-
Е къ пъ мен с мойта безумно бавна кочина един път не ме глобиха за бавно каране...-не е като да не съм бръмчал по "западните"магистрали...Escape написа:Bogat-Beden написа:Запада на картинка ли си го виждал как глобяват![]()
![]()
виждам, че се познаваме и си много добре запознат къде съм живял. Не на картинка, по Дискавъри го гледах "запада", даже и "изтока"
АААА да, тука у нашто село преди месец пуснаха кабелната и оттогава само гледам
Ама подочух ,че има сладури дето са за половин годинка на топло заради 200 км/ч при ограничение 130

66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5