Как си махате старите винетки?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Как си махате старите винетки?
просто като ги лепите, просто ги цъкнете лекичко колкот да се хванат
спокойно няма да паднат
до сега една винетка или гражданска нямам която да не се е одлепила от раз без да оставя лепило и да става на 3000000000000000 парчета
при свалянето се иска просто малко търпение

спокойно няма да паднат

до сега една винетка или гражданска нямам която да не се е одлепила от раз без да оставя лепило и да става на 3000000000000000 парчета

при свалянето се иска просто малко търпение

- borislav
- младши ентусиаст
-
RSxRacer написа:borislav написа:\MITETO\ DSB написа:RSxRacer написа:Bogat-Beden написа:грациас,амигоRSxRacer написа:Bogat-Beden написа:Няма ли някой служител на Кобра да каже как става най-маняшки таа магия
спирт за горене и марля... както е напуена със спирт я притискаш леко към стикера и задържаш минутка... после всичко е лесно
аз моята винетка си я слагам и махам по друг начин ама нема го споделям тука
Аз знам да издам ли тайната.
Я подскажи малко....
цигари пушиш ли?
Да,и то доста

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
borislav написа:RSxRacer написа:borislav написа:\MITETO\ DSB написа:RSxRacer написа:Bogat-Beden написа:грациас,амигоRSxRacer написа:Bogat-Beden написа:Няма ли някой служител на Кобра да каже как става най-маняшки таа магия
спирт за горене и марля... както е напуена със спирт я притискаш леко към стикера и задържаш минутка... после всичко е лесно
аз моята винетка си я слагам и махам по друг начин ама нема го споделям тука
Аз знам да издам ли тайната.
Я подскажи малко....
цигари пушиш ли?
Да,и то доста
наелончето на цигарите става перфектно. изрязваш едно парченце голямо колкото винетката и я лепваш на него внимателно.Другата страна на наелончето леко я плюваш и мацаш на джама... Джамбазки пинизи

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Няма никъв смисъл от тази раабота(да се отлепва и залепва). Изрязва се наилончето по ръба на самата винетка и всичко си е точно. С една капка вода си седи там и няма да падне. Маха се за няма и секунда по този начин. Обаче по закон е забранено и ако те хванат е едно и също като да нямаш винетка
.
Всеки път си казвам, че ще я направя така и все си мисля, че няма смисъл и после си губя по 20 минути да ги махна глупавите стикери
.

Всеки път си казвам, че ще я направя така и все си мисля, че няма смисъл и после си губя по 20 минути да ги махна глупавите стикери

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Пилев написа:Няма никъв смисъл от тази раабота. Изрязва се наилончето по ръба на самата винетка и всичко си е точно. С една капка вода си седи там и няма да падне. Маха се за няма и секунда по този начин. Обаче по закон е забранено и ако те хванат е едно и също като да нямаш винетка.
Всеки път си казвам, че ще я направя така и все си мисля, че няма смисъл и после си губя по 20 минути да ги махна глупавите стикери.
принципно може и да няма смисъл ама на мен ми се е случвало докато режа наилончето от леко набиране да се скъса винетката и така...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
много лесно става ,не си купувам винетка и готово
а иначе с бръснарско ножче от старите става най добре

а иначе с бръснарско ножче от старите става най добре

- Павел
- Потребител
-
- Кара: 525D Touring, B4 Avant
Имам две коли. Финансово две винетки не ми тежат, но като давам пари искам да знам за какво ги давам. Ако видя как с моите пари затварят дупка, почистват, слагат маркировка, светоотразители и тн. - ще си купя винетка и за колелото !
Дотогава - целофанчето от цигарите и залепване с вазелин за уста.Пробвах го с винетката за миналия месец , сега си взимам годишна. Спестените пари ще ги пазя за ремонти по окачването - в старата вече съм вложил към 5 годишна винетка ...а пак се разтропа ...от какво ли ?
Дотогава - целофанчето от цигарите и залепване с вазелин за уста.Пробвах го с винетката за миналия месец , сега си взимам годишна. Спестените пари ще ги пазя за ремонти по окачването - в старата вече съм вложил към 5 годишна винетка ...а пак се разтропа ...от какво ли ?
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Чаша с топла вода е слагате на арматурното табло до предното стъкло за минута и от парата всичко пада .. Иначе другият начин е- найлончето от винетката го изрязвате във формата на винетка ,а за стъклото е хващате само с едното крайче.Така може и лесно да се отлепи ако ви се наложи .
)

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
откакто излязоха винетките няколко пъти сменям стъкла на различни коли и като се върна всички стикери са си там все едно не са били отлепяни
последният път беше в официален сервиз на тойота
имат някакви хватки, но все забравям да ги питам
последният път беше в официален сервиз на тойота
имат някакви хватки, но все забравям да ги питам

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
наистина старото бръснарско ножче е просто без грешка при махането на винетки, граждански и прегледи от стъклото

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Само гледайте да не хвръкне винетката през прозореца като е върху целуфанчето - някой познат беше изревал така 
Иначе в Cobra свалят стикерите като ги залеят с вряла вода, но би трябвало при демонтирано предно стъкло.

Иначе в Cobra свалят стикерите като ги залеят с вряла вода, но би трябвало при демонтирано предно стъкло.
- kristianis
- Потребител
-
сваля се много лесно,само трябва да бъдеш внимателен 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3