Защо така господин депутат?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Защо така господин депутат?
Mollov написа:Интересно е, че говориш за чужбинско... наистина ли си имал случаи, когато те застига "държавен автомобил" и те изчаква да си свършиш квото си правиш, без да ти дава допълнителна сигнализация да направиш път или нещо такова? Чак ми се струва странно... те ако са ЧАК толкова толерантни, за кво са им тия буркани и "специален режим на движение"?
Да се ползват по предназначение-когато има реално създадена ситуация и опасност за живота или сигурността на охранявания НАШ СЛУГА -не господар..!!:?:

Аз лично съм се засичал с датския принц,беше в А8ца,ескорта беше само от мотоциклетисти,движеха се бавно,единия просто ме спря в вдигане на ръка,няма сирени,няма засичания,няма рейсинг...-чак после по новините по ТВ разбрах с кого съм се срещнал...
Последна промяна Bogat-Beden на 04 Яну 2010, 15:26, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Някой запознат с правата им, ще сподели ли повече какво могат да направят? До сега рзбрах, че могат да те бият и да те блъскат безнаказано .. ?!? 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mолов и alexsch са прави,просто сме много селска държава където тези от нсо и милицията са по-големи бандити от бандитите,абе еб**ло си е май**та,нищо не може да се направи,както е казал дядо ми,да са живи и здрави -ние ще ги погребваме
(некакси ми изчезна предишното мнение)
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
bigmurzi написа:Някой запознат с правата им, ще сподели ли повече какво могат да направят? До сега рзбрах, че могат да те бият и да те блъскат безнаказано .. ?!?
Това малко ли е. Дееба и тъпите комплексари. Ама така е като от каруцата се качиш на Мерцедеса. Проблемаът на нашата държава е, че нещата стават не чрез еволюция а чрез революция. Тоест живееш си на село и в един момент се оказваш случайно или с пари или с власт. Да де ама ти не знаеш как да се държиш, защото цял живот си бил аутсайдер. Ама така е като средно на 50 години нещата се оръщат наопаки. Нямаме си аристокрация, нито буржоазия нито работническа класа. Всеки си мисли че само поради липса на късмет не е президент на страната. И че само липсата на пари го правят аутсайдер. .......Ей май много се отнесох.
аххахаахахахах да му чукнел спирачки колко да светне стопа ....
пп..имам няколко приятели дето са в НСО и единия беше тъкмо започнал работа . Една вечер беше с още 2ма трима от там и му викам ,
бе,
Батка как така ше почнеш да буташ някой като пречи .Оня отвръща, човече, първият път се насрах , ма вече не ми пука ,директно те изхвърлям от пътя и не ми дреме .
И повече въпрос не зададох!!!
Сами си правете изводи .
пп..имам няколко приятели дето са в НСО и единия беше тъкмо започнал работа . Една вечер беше с още 2ма трима от там и му викам ,
бе,
Батка как така ше почнеш да буташ някой като пречи .Оня отвръща, човече, първият път се насрах , ма вече не ми пука ,директно те изхвърлям от пътя и не ми дреме .
И повече въпрос не зададох!!!
Сами си правете изводи .
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Добре де ... на мен не ми стана ясно дали, в крайна сметка, някой от вас знае защо този е карал толкова бързо? Ами ако въпросът е бил на живот и смърт? Ти от къде знаеш? Правилото е следното - видиш ли зад себе си червено и синьо да премигват - мръдни се от пътя и не задавай тъпи въпроси дали имат право или не. Нито знаеш за какво става въпрос нито е твоя работа.
With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
В такива ситуации само ТИРаджиите са облагодетелствани.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
интересно ще е кога се засекът тия народни ескорти с такива подобни,но на силови хора,кой отстъпва?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
павката написа:интересно ще е кога се засекът тия народни ескорти с такива подобни,но на силови хора,кой отстъпва?
Варненчетата ли имаш впредвид

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Отстъпват силовите хора,дори в темата го пишеше./
Законите са ни такива, колите със специален режим на движение са с предимство. Понякога не е възможно веднага да им се направи път, тогава просто мирно и кротко си успокойте нервите и при първия възможен случай се приберете, шофьорите на НСО са едни от най-добрите в страната, така че ще ви разберат. На мен ми се е случвало дори да ми се извинява кола от кортеж, че е трябвало да се прибера в дясната лента, но ми се е случвало и да ме изчаква кола, да ме спира за проверка и да ме пита защо карам толкова близо до колоната. А аз просто ги ползвах за антирадар няколко километра, но скоростта ми се стори неразумно висока и се отказах точно.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Всеки лайнянко започна да си купува от синьо-червените блиц светлини зад решетката.В ибея има стотици предложения на най-изгодни цени.Гледам все повече по-новички,а и така нарочените в БГ ´´мутренски´´ коли си насложили такива,а ако колата е и черна още повече им подхожда според тях.
Тук половината не са и наясно как точно се върши ескортиране,независимо дали от НСО или частна охранително-ескорт агенция,ама всеки си лае своето.Нито НСО имат такива правомощия,а тая глупост че катаджии не можели да ги спират е пълен шит,що говорите глупости,не мога да разбера.При положение че ще минава ескорт всички патрули на КАТ по трасето са предупредени,ако обаче не са,могат да спират всекиго ако ще с последния модел майбах да минава,дори да е накичен като коледна елха с червено-сини светлини.
Ама някакъв си бабаит изкарал таксиджия и го проснал на капака,изкъртвайки преди това вратата му,абе някой прекалява с халЮциногенните гъби.Нали най-малкото медиите ще гръмнат за това,никой ли не си прави труда да помни как лятото ескорта на Бат МухоБойко беше обвинен за една катастрофа до Варна и как го изядоха медиите след това та чак се наложи да дава специално обяснение че не е бил там по него време.
Това че някой си дето е прост шофьор на дупетат или друг такъв и кара кола със специален режим и си позволява да си вклЮчва лампичките когато е сам е друг въпрос.Всичко е до селския манталитет.
П.С. В заклЮчение мога да кажа,че инкасо автомобил особено от по-висок клас има далеч повече правомощия от такъв на НСО,както и към отношение от страна на КАТ.Не пишете глупости за неща дето не са ви ясни.
Тук половината не са и наясно как точно се върши ескортиране,независимо дали от НСО или частна охранително-ескорт агенция,ама всеки си лае своето.Нито НСО имат такива правомощия,а тая глупост че катаджии не можели да ги спират е пълен шит,що говорите глупости,не мога да разбера.При положение че ще минава ескорт всички патрули на КАТ по трасето са предупредени,ако обаче не са,могат да спират всекиго ако ще с последния модел майбах да минава,дори да е накичен като коледна елха с червено-сини светлини.
Ама някакъв си бабаит изкарал таксиджия и го проснал на капака,изкъртвайки преди това вратата му,абе някой прекалява с халЮциногенните гъби.Нали най-малкото медиите ще гръмнат за това,никой ли не си прави труда да помни как лятото ескорта на Бат МухоБойко беше обвинен за една катастрофа до Варна и как го изядоха медиите след това та чак се наложи да дава специално обяснение че не е бил там по него време.
Това че някой си дето е прост шофьор на дупетат или друг такъв и кара кола със специален режим и си позволява да си вклЮчва лампичките когато е сам е друг въпрос.Всичко е до селския манталитет.
П.С. В заклЮчение мога да кажа,че инкасо автомобил особено от по-висок клас има далеч повече правомощия от такъв на НСО,както и към отношение от страна на КАТ.Не пишете глупости за неща дето не са ви ясни.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Mолов и alexsch са прави,просто сме много селска държава където тези от нсо и милицията са по-големи бандити от бандитите,абе еб**ло си е май**та,нищо не може да се направи,както е казал дядо ми,да са живи и здрави -ние ще ги погребваме
Виж ако си с Линкълн Навигатор може да им направиш нещо

За мен е нормално да ти присветкат , но да ти пуснат дълги и то в такова време са си ти застрашили живота

Не казвайте , че нищо не може да се направи - всички помним , какво стана , когато на Тракия , един дебелак беше решил да се прави на бияч - медиите само това и чака и ще го грабнат като топъл хляб

А за тия дълги , преди месец един ла**ар с бус , мисля , че на спииди беше , ми светеше дълги зад мен - нито ме надминава , нито изостава - седи си така и ми свети дълги . Аз отбих, спрях и тръгнах по него и аз на дълги в гърба му , после оня орбива , надминавам го и той пак ми свети дълги (беше и мъгливо) - пуснах авариини и отбих с ясната цел , да слезна и да му натроша фаровете - пича напали яко и изобщо не съм и тръгвал да го гоня . Бяхме с бащата с Кадет '87 и оня явно беше решил , че е някой старец и може да си го прави на луд

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Друго е основното,оказва се че всеки може да си сложи лампи,кой законно,кой незаконно,но само правителствените коли имат лепенки.
Прав е Ачо,требе да се сложи по некоя камера в колата и ако имаш късмет да заснемеш некой такъв "нагъл" да го направиш медиина звезда по нова или бтв,все пак наистина не сме средновековието да мине рицара и да те сгази в коня,има си правила,и както по-горе казах има и закон по който се пускат тея светлини,не когато му скимне на шофьорчето с основно образование
Прав е Ачо,требе да се сложи по некоя камера в колата и ако имаш късмет да заснемеш некой такъв "нагъл" да го направиш медиина звезда по нова или бтв,все пак наистина не сме средновековието да мине рицара и да те сгази в коня,има си правила,и както по-горе казах има и закон по който се пускат тея светлини,не когато му скимне на шофьорчето с основно образование
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
jordanpar написа:Тук половината не са и наясно как точно се върши ескортиране,независимо дали от НСО или частна охранително-ескорт агенция,ама всеки си лае своето.Нито НСО имат такива правомощия,а тая глупост че катаджии не можели да ги спират е пълен шит,що говорите глупости,не мога да разбера.При положение че ще минава ескорт всички патрули на КАТ по трасето са предупредени,ако обаче не са,могат да спират всекиго ако ще с последния модел майбах да минава,дори да е накичен като коледна елха с червено-сини светлини.
Ти явно не правиш разлика между "може по закон" и "дали ще го направя" - я питай няколко Полицая дали ще спрат кола на НСО за проверка... особено тия с "големите и дълги" автомобили... а за правомощият на НСО говори с шофьор от НСО... а не се опитвай да тълкуваш закони... а ако работиш в НСО - я ни светни как са точно нещата тогава...