Модератор: Общи модератори
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Аватар - впечатления от филма.
Zagy написа:Zapa написа:R_Lakov написа:Ами за 17 дена прожекции, над 1 милиард приходи. Дали е добър
Това не е гаранция за хубав филм
Баш това ако не е гаранция па те нА!Нали се сещаш, че ако беше някой залюхан филм нямаше да предизвика толкова коментари и емоции
Ама нали знаеш какво значи марктинга и рекламата и че американците са около 280млн. и основно те формират боксофиса

И за един филм мога да кажа че ми е харесал че след като го изгледам нали така, вече ще съм си дал кинтите и те ще са отчетени

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абсолютно!Zapa написа:Zagy написа:Zapa написа:R_Lakov написа:Ами за 17 дена прожекции, над 1 милиард приходи. Дали е добър
Баш това ако не е гаранция па те нА!Нали се сещаш, че ако беше някой залюхан филм нямаше да предизвика толкова коментари и емоции
Ама нали знаеш какво значи марктинга и рекламата и че американците са около 280млн. и основно те формират боксофиса![]()
И за един филм мога да кажа че ми е харесал че след като го изгледам нали така, вече ще съм си дал кинтите и те ще са отчетени
А по темата-еми не знам,не съм го гледал,ама Law-abiding citizen тук ма бретх ауей....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Като сюжет-тъпичък. Като ефекти и изпълнение - повече от добър.
Задължително обаче го гледайте в Imax, в CCS и другите нормални кина 3д-то е все едно аз съм го правил...
Задължително обаче го гледайте в Imax, в CCS и другите нормални кина 3д-то е все едно аз съм го правил...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:Абсолютно!Zapa написа:Zagy написа:Zapa написа:R_Lakov написа:Ами за 17 дена прожекции, над 1 милиард приходи. Дали е добър
Ама нали знаеш какво значи марктинга и рекламата и че американците са около 280млн. и основно те формират боксофиса![]()
А по темата-еми не знам,не съм го гледал,ама Law-abiding citizen тук ма бретх ауей....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоя филм до половината ми напълни душата , от средата на там почна да дразни (изкараха добиря психопат,само и само да покажат , че отмъщението е грешка) а как разкриха цялата работа .... чакам едиторс кът , не може толова хубав филма толкова да претупат най-интересната част.
Верно ли Аватар е събрал 1 млрд за 17 дена

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Zapa написа:Ама нали знаеш какво значи марктинга и рекламата и че американците са около 280млн. и основно те формират боксофиса![]()
Верно е, но все пак крайния резултат е важен, реклама има на всички по-големи филми, но само някой обират каймака, както е в случая.
Si non confectus, non reficiat.
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Страхотен филм, създаден по уникален начин и в правилното време. Любим ми е в момента. Засяга много наболели теми от съвремието като например, че сега е момента да спасим нашата планета. Много е героичен, някакси ти се иска да си част от всичко това. Явно Камерън е решил, че след Титаник няма да прави повече тъпи филми
Шегувам се разбира се - Титаник е страшен филм. Не, че не харесвам старите филми, напротив, но се предполага, че в бъдеще такаъв тип филми като Аватар ще са "по-вервежни", ако мога така да се изразя.
ПС: 3 пъти го гледах в Синема сити, представям си какво ще е в Аймакс.

ПС: 3 пъти го гледах в Синема сити, представям си какво ще е в Аймакс.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:Апропо Толкова беше предсказуемо всичко, че незнам От самото начало знаех че ше се влюбят, момента в който разказа за "само 5..орки са били Торук Макто"(ли беше), се сетих че тоя главния хобот ше е шестия и т. н. и т. н.
Батееееее .... Няма толкоз смях .....
По темата ... Падам си по такива филмчета!!! Определено е от този тип дето като излезнеш навъни все едно не си от тази планета ... Още веднъж да го гледам и ще станат 5

Рядко ми се случва да гледам филм повече от 3пъти,но определено е интригуващ и грабващ филм!
Горещо го препоръчвам
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Re: за аватар-а
bioz написа:една дума - страхотен, пак ще се гледа.
+ мисля втория път да е на IMAX, че нали по-голем екрана...

21/02/08...speechless
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:Апропо Толкова беше предсказуемо всичко, че незнам От самото начало знаех че ше се влюбят, момента в който разказа за "само 5..орки са били Торук Макто"(ли беше), се сетих че тоя главния хобот ше е шестия и т. н. и т. н.
а когато "хобота" стана Торук Макто, всички останали "аватари" се усетиха, че всъщност никой от тях (освен гореспоменатите петима), не се е и наемал да язди дракона(щото щом даже хобота успя, значи няма да е толко трудно

Иначе хората си го казаха от време оно - римейк на "Танцуващия с вълци" - само че в космоса. Толкоз.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Я кажете нещо повече за Аймакс - не съм ходил , но вкат нещо 24 метра екран 17 000 вата звук ... пак ли се гледа с очила или ...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Филма лично за мен е номер 1, не е нито с най-много ефекти, нито с най-големия бюджет, нито най-доизкосуреният, но определени е НАЙ-добрият.
Сюжета.....за него каквото и да кажа ще е малко, но ме грабна репликата ("мислиш че можеш да купиш тези хора за чифт дънки и светла бира?")
Целият смисъл е разтърсващ когато го проумее напълно човек, за мен филма беше 30мин, а не 3 часа, гледах го в синема сити, но разбрах че е правен с някаква ИМакс технология и ще хода да го гледам пак в Имакс-а.
Сюжета.....за него каквото и да кажа ще е малко, но ме грабна репликата ("мислиш че можеш да купиш тези хора за чифт дънки и светла бира?")

Целият смисъл е разтърсващ когато го проумее напълно човек, за мен филма беше 30мин, а не 3 часа, гледах го в синема сити, но разбрах че е правен с някаква ИМакс технология и ще хода да го гледам пак в Имакс-а.

Dimo написа:Филма лично за мен е номер 1, не е нито с най-много ефекти, нито с най-големия бюджет, нито най-доизкосуреният, но определени е НАЙ-добрият.
Сюжета.....за него каквото и да кажа ще е малко, но ме грабна репликата ("мислиш че можеш да купиш тези хора за чифт дънки и светла бира?")![]()
Не съм съгласен само с подчертаното... Досега не е правен филм с по-голям бюджет... Работен е 4 години което е много, от които чистите снимки са били около 2 месеца, бюджета надхвърля половин милиард долара, и незнам какво визираш под "ефекти", но компютърно обработените кадри във филма са над 1600.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Филма си заслужава да се гледа, но не бих го определил като уникален. Прекалено дълъг ми беше на мен, а субтитрите бяха нескопосано направени, защото на някои сцени се четяха трудно поради това, че те сами не бяха правени за 3Д, но това си е българска простотия
Природата е доста фантастична и впечатляваща. Трябва да се отбележи, че екшън сцените найстина бяха добре направени и 3Д ефекта спомагаше да се вживееш във филма.
Относно сюжета- до болка познат! Ако сте гледали филми за индианците- едно към едно е!
Първо белите хора отиват някъде, за да превземат нови територии, в случая, за да копаят едно вещество. После индианците, в случая новата раса, се разбонтува. Белите вкарват свой, човек сред тях, който в последствие минава на страната на индианците, в случая извънземните.
С една дума- втори път не бих го гледал. Незнам защо хората ходят да го гледат по 2 пъти.

Природата е доста фантастична и впечатляваща. Трябва да се отбележи, че екшън сцените найстина бяха добре направени и 3Д ефекта спомагаше да се вживееш във филма.
Относно сюжета- до болка познат! Ако сте гледали филми за индианците- едно към едно е!
Първо белите хора отиват някъде, за да превземат нови територии, в случая, за да копаят едно вещество. После индианците, в случая новата раса, се разбонтува. Белите вкарват свой, човек сред тях, който в последствие минава на страната на индианците, в случая извънземните.
С една дума- втори път не бих го гледал. Незнам защо хората ходят да го гледат по 2 пъти.
Последна промяна Mind_Control на 06 Яну 2010, 13:13, променена общо 1 път
- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Добър филм , но ужасно дълъг , просто неможах да издържа почти 3 часа на тоя стол и излезнах навънка.