Новото управление
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Новото управление
krystal написа:jordanpar написа:Използвам тая тема че е с политически характер.Абе ББ тотално изтрещя тоя човек.Искал да налага еврото в БГ![]()
![]()
http://www.dnes.bg/politika/2010/01/20/vyvejdaneto-na-evroto-e-strategicheska-cel-za-bylgariia.84468
ББ се самозабрави.![]()
Такава арогантност, кадруване, лъгане и крадене е нямало и няма да има скоро.
Вчера и интервюто със Слави.., циркът е пълен дами и господа.

Какви са тея неща със слави,некой има ли линк да прочета или да видя некое клипче???
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз съм твърдо "За" еврото, особено ако отпадне и борда 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
///peter написа:Аз съм твърдо "За" еврото, особено ако отпадне и борда
И защо си "За", заплатите ще са наполовина по малко, стоките не....
А ако отпадне борда, лева ще си дойде на реалното място или некъде къде беше 96та

Последна промяна Сондьора на 20 Яну 2010, 14:28, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
liloff написа:как го реши това за заплатите и за стоките?
Ми примерно 1000лв заплата - 500 евро, ама хляба няма да тие 50 цента ми ше е 1 евро. И така с всичко останало...
Говори с хора..примерно от франция и те щи кажат ко идва с въвеждането на еурото.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Сондьора написа:///peter написа:Аз съм твърдо "За" еврото, особено ако отпадне и борда
А ако отпадне борда, лева ще си дойде на реалното място или некъде къде беше 96та
Принципно се говори за промяна 1 към 1.
Искам да падне борда, точно защото лева е изкуствено потдържан, някой пресмятат че е три пъти по-скъп.
Е.Димитров написа:
Какви са тея неща със слави,некой има ли линк да прочета или да видя некое клипче???
Ето..заповядай:

И това ако не си гледал..http://vbox7.com/play:e726634b
Последна промяна krystal на 20 Яну 2010, 14:45, променена общо 1 път
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Баш същото. Тука испанците всеки ден чувам поне по един, който да кълне и псува тва евро, щото на тях им е било много по-добре когато са били с песетите още. Един вид с еквивалентен брой песети на еди колко си евро, с песетите са можели да си купят 2 пъти повече неща от сега.
Пък в България ще е забавно. Минимална работна - 150 евро, ма един хлеб - 1 евро.
И след това ще сме щастливи и ще се бием в гърдите, че България не е зле и става за нормален живот. Ми може и да става, ама за задгробен такъв 
Пък в България ще е забавно. Минимална работна - 150 евро, ма един хлеб - 1 евро.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Mдам и аз бях попаднал на няколко статии относно задържането на валутния борд и негативите от това.
Франция, Германия... те са друга история, те не са изкарали последните 20 години във борд.
Не ми се задълбава в тази тема, не мога да говоря с факти, а само с чужди теории, но вярвам че е време да се откъснем от борда. Ако погледнете в Гърция не е по-скъпо от при нас. В България много от стоките са безумно скъпи заради обмяната евро/лев. Ние почти нямаме продукция за износ, т.е. всичко е услуги и външни инвестиции, така че не мисля, че би ни повлияло зле приемането на еврото. А и освен това сме си най-убитите кучета в ЕС, нека поне да почнем да играем хорото с няколко правилни стъпки в началото, отколкото цялото хоро да го изиграем на едно място зад масата и само да гледаме, да пляскаме и да се усмихваме.
Франция, Германия... те са друга история, те не са изкарали последните 20 години във борд.
Не ми се задълбава в тази тема, не мога да говоря с факти, а само с чужди теории, но вярвам че е време да се откъснем от борда. Ако погледнете в Гърция не е по-скъпо от при нас. В България много от стоките са безумно скъпи заради обмяната евро/лев. Ние почти нямаме продукция за износ, т.е. всичко е услуги и външни инвестиции, така че не мисля, че би ни повлияло зле приемането на еврото. А и освен това сме си най-убитите кучета в ЕС, нека поне да почнем да играем хорото с няколко правилни стъпки в началото, отколкото цялото хоро да го изиграем на едно място зад масата и само да гледаме, да пляскаме и да се усмихваме.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
"Най-доброто" което би се случило при преминаване към еврото и падане на борда е да се върнем '96 та година .Дори лева реално да е 3:1 с еврото няма кой да допусне подобно нещо .Хубаво ще е за тези с кредитите ,които ще върнат реално по-малко пари от усвоените .Аз други позитиви не виждам ,само негативи
п.с Защо ли никоя от държавите -членки на ЕС не е доволна от преминаването към еврото
п.с Защо ли никоя от държавите -членки на ЕС не е доволна от преминаването към еврото

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Защото обикновено се чуват негативите за каквото и да е, позитивите се приемат за даденост 
Хубавото е, че не е характерна особеност на българския характер само

Хубавото е, че не е характерна особеност на българския характер само

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Защото преминаването от една валутна система към друга винаги е свързана с много трудности.
Аз доколкото си спомням имаше и много против влизането във валутен борд - но в дългосрочен план това ни спаси от хиляди сътресения
Тва което говорите, че заплатите ще останат на същото ниво, а цените ще са 1лв = 1евро.... не знам как и кой го съчини
Аз доколкото си спомням имаше и много против влизането във валутен борд - но в дългосрочен план това ни спаси от хиляди сътресения

Тва което говорите, че заплатите ще останат на същото ниво, а цените ще са 1лв = 1евро.... не знам как и кой го съчини

- Сондьора
- ентусиаст
-
///peter написа:Сондьора написа:///peter написа:Аз съм твърдо "За" еврото, особено ако отпадне и борда
Принципно се говори за промяна 1 към 1.
Искам да падне борда, точно защото лева е изкуствено потдържан, някой пресмятат че е три пъти по-скъп.
Ей тук е най интересното, ако е 1:1, то тва значи, който ся има евро има два пъти повече евро

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Хич не са добре нещата с новото управление на Борисов, пред обществото се демонстрират само разни ченгеджийско-милиционерски реформи. 25 % от българите са заплашени от АБСОЛЮТНА БЕДНОСТ, всеки 5-ти безработен, 20 % от малките и средни фирми Вече са фалирали.
Относно влизането на Б-я в еврозоната: съвсем не са измислицата предупрежденията , че реалното съотношение на "евро-лев" не е 1 към 2, ами е 1 евро към 4 лева. Сами сметнете какви ще бъдат заплатите в Б-я, след приемане на еврото........................
Относно влизането на Б-я в еврозоната: съвсем не са измислицата предупрежденията , че реалното съотношение на "евро-лев" не е 1 към 2, ами е 1 евро към 4 лева. Сами сметнете какви ще бъдат заплатите в Б-я, след приемане на еврото........................
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5