младеж загина след гонка на пътя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: младеж загина след гонка на пътя

Мнение от driver69 » 09 Яну 2010, 13:43

Това да се правиш на мъж е нож с две остриета - мислиш си, че ще си мноу голем... ма не. И аз съм правил таз простотия - един турски джип ме изблъска от пътя и после го гоних, ама не спря, :censored: да :censored: и тъпанар. Също и съм се сбивал, след което разбрах, че кокалите на пръстъите се чупят лесно в стена... Всички сме правили такива простотии - трябва да се съобразяваме, да не допускаме да се случат отново. А постъпкарта на този младеж е била много глупава, все едно да тръгнеш да отмъщаваш на другия ден на някой, който вчера те е засякъл.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 09 Яну 2010, 13:47

само не разбрах кое му е гонката?Или всички дет пишат статии не правят разлика между гонка и преследване (подгонвене) :bang:
За гонка се приема уговорена среща с цел замерване на автомобилите от техните водачи,верващи в това,че на съперника е по-слаба колата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 09 Яну 2010, 13:51

lubeto написа:само не разбрах кое му е гонката?Или всички дет пишат статии не правят разлика между гонка и преследване (подгонвене) :bang:
За гонка се приема уговорена среща с цел замерване на автомобилите от техните водачи,верващи в това,че на съперника е по-слаба колата.

правят ама така па са виновни хората дето се дърпат тук там и кво следва че сме некви безмозъчни изроди дето се чудим как да се изтрепем

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 09 Яну 2010, 13:58

просто така новината звучи по-пикантна и по-продаваема!Привлича повече внимание,дори без да прочетеш статията ти остава в мозъка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 09 Яну 2010, 13:59

saimonville написа:така като гледам на повечето не им дреме че пича се е утрепал.не си мислете че на вас не мойе се случи.и аз карам като идиот от време на време.и аз мога се утрепа някаде като куче за едната гъзария.докато си мислим че сме безсмъртни така ша е,много от нас ще се трепят по улиците.
жалко е за пича,но по-жалко е за тия деъо ша живеят без него

Колега пак ще се намеся. Точно по този начин съм сигурен, че на мен няма да ми се случи, защото едва ли някога ще тръгна да гоня някого с кола, за да го бия. Никога не карам като "идиот" или "за едната гъзария", защото не съм пилот на рали. По голяма е вероятността да ме утрепе някой като оня или като тебе, защото докато има хора с такова мислене - ще има и жертви. Яд ме е, че има хора с такова мислене. Едва ли не ще изкарате, че ония дето са бягали са виновни и е трябвало да карат по-бавно, та да не се пребие.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 09 Яну 2010, 14:10

Мордехай написа:
saimonville написа:така като гледам на повечето не им дреме че пича се е утрепал.не си мислете че на вас не мойе се случи.и аз карам като идиот от време на време.и аз мога се утрепа някаде като куче за едната гъзария.докато си мислим че сме безсмъртни така ша е,много от нас ще се трепят по улиците.
жалко е за пича,но по-жалко е за тия деъо ша живеят без него

Колега пак ще се намеся. Точно по този начин съм сигурен, че на мен няма да ми се случи, защото едва ли някога ще тръгна да гоня някого с кола, за да го бия. Никога не карам като "идиот" или "за едната гъзария", защото не съм пилот на рали. По голяма е вероятността да ме утрепе някой като оня или като тебе, защото докато има хора с такова мислене - ще има и жертви. Яд ме е, че има хора с такова мислене. Едва ли не ще изкарате, че ония дето са бягали са виновни и е трябвало да карат по-бавно, та да не се пребие.

да колега абсолютно съм съгласен с теб трябва да ни се промени мисленето иначе оправия няма.но не трябва да се обвиняваме едни други,тоя бил малумен ония кара като идиот,тва само изневя и надъхва допълнително.
но истината е че е по важно да се покажеш колко си голям гъзар от колкото да промениш малко манталитета на селския баровец

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 09 Яну 2010, 14:12

А, това, дето го написа вече ми хареса.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 09 Яну 2010, 14:19

А как ми кипва от такива много силните, дето се разправят, като един пак амуджа на 31ви на паркинга на кауфланд щеше ми се набира, че съм спрял на мястото, на което той бил мислил да паркира, БЕ ДА :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: ама бързо се успокои... :evil: ... Ама всеки си намира майстора, някои други сами се майсторят...
Вярно, лошо не се говори, но по-добре така отколкото 4ма. Боя си е бой, на всеки се случва да се скара с някого, ама да тръгнеш да убиваш не бива, каквото е търсил, намерил го е.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 09 Яну 2010, 19:16

това холиууд не действа добре на олигофрените тцтц
ше гони тоз дет набил брат му...пълна тъпотия еейй ше кажиш брат му не си е заслужил боя и си е седял мирно и ей тъй са го зачукали .. аман от тея връзкарштини ще са викат хора и т.н... :bang: сички младежи станаха п*тки вече дет без Гошо, Пешо, братчедите, братята, абе родата и сички дет познават не могат да си защитят как да го кажа " честта"
Най-виновен в случая е малкия брат дет го е ял и после са е оплакал на батко си да отмъсти за него. Защото честно казано и моя брат да ми каже че някой го е набил ем и аз ще отида и ще му го върна на оня ама не по такъв малоумен начин (то там вече опира до интелект..)

както и да е Да почива в мир загиналия а пък брат му да го гризе съвестта му докато е жив

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 09 Яну 2010, 20:32

Тотално се сбърка държава, от ден на ден стават все по-големи простотии.Разни пияни мангали посред нощ помитат коли, които са паркирали неправилно, руски рулетки по светофарите, гонитби с коли и какви ли още не .Има едно простичко обяснение -държавата не може да контролира и предотвратява ефективно подобен род дивотии, защото няма работеща съдебна система и полицията също не работи както трябва.Естествено, че в такива условия подобен род постъпки стават все повече и повече.
Момчето няма да го коментирам, защото трудно се разбира цялата истина от родната журналистика, но каквото и да е направил е платил повече от достатъчно.Не е толкова важно за какво са се скарали и за какво са се гонили, колкото факта, че у нас никой няма респект от закона и все повече стават привържениците на саморазправата, която доста често се оказва единствен начин да си решиш проблемите.
Няма държавност -ето това е проблема и докато не се промени това, всичко останало ще става все по-лошо.Едва ли има друга държава в Европа, където държавните институции да изпълняват толкова зле функциите си и едва ли има друго общество, което да е толкова покорно и примирено с това неизпълнение.
Защото се краде , защо се стрелят, защо ни разбиват колите, защото стават зверски катастрофи, защо снега не се почиства- отговорът е защото може и защото никой не пречи това да не се случва.Винаги ще има малоумници, крадци, изнасилвачи и всякаква измет, която съществува и винаги е съществувала, но въпроса е някой да им пречи ефективно, а точно това в България не става.Аз вярвам в закона и държавността, а не в съвестта и възпитанието на хората и понеже не се смятам за Исус, мисля че по лесно ще се подобрят нещата с държавност отколкото с четене на проповеди.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Яну 2010, 21:01

borislav написа:
Мордехай написа:Колега ще ме извиняваш, ама такива хора хич не са ми скъпи. Добре, че не е утрепал четиримата в колата, която е гонел. Живеем в голяма безнаказаност и дано скоро нещата се променят.

Ако беше твой приятел,дали щеше това да е твоето мнение?
ПС Не съди хората преди да си ги познавал...

Дори да е мой приятел не бих оправдал или поощрил подобна постъпка застрашаваща живота и на други хора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 09 Яну 2010, 21:17

из делиорманските села психопатите са много .. няма да забравя случая ,май с колега от форума беше ,оставил си БМВто на ремонт в Кубрат ли в Исперих ли беше ,майстора след като пил няколко ракии решил да го пробва и се помлял с 200 ,умрял а колата тоталка естествено ... :kuku:

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 10 Яну 2010, 0:33

Една амуджа по-малко
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 10 Яну 2010, 0:39

Ужасно е , мой приятел почина в катастрофа тези дни , чувството е ужасно :(
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 11 Яну 2010, 2:04

аре заключете поредната глупава тема ? Сам си е виновен е случея добре,че не е убил някой... Ако Беше успял да убие другите хора в колата която умишлено е блъскал ??? Пак ли щяхте да го защитавата ааа ? Дори и да е роднина/приател това не го управдава.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата