Какви въпроси бихте искали да зададете на правителството

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Какви въпроси бихте искали да зададете на правителството

Мнение от dimithur » 11 Яну 2010, 21:39

Тя кризата май е*а майката на сивата икономика. :mhihi: Всички тарикатско-комунистически фирмички полека лека залезват, сега като нема кой да им налива пари от бюджета във вид на спечелени под масата търгове, ми требва да се конкурират наравно с европейските фирми :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 11 Яну 2010, 21:42

То е ясно, че политиците няма да оправят държавата, защото тяхната цел е да се доберат до управлението и преразпределянето на държавните пари, а не да оправят твоето или моето положение.Нещата могат да се оправят само и единствено от профсъюзни и браншови организации и от активно изразяване на гражданска позиция-справка развитите демокрации .Ролята на браншовите и профсъюзни организации е защитаването на интересите на конкретна част от обществото .Все ми е тая кой ще е на власт, ако минималната заплата в моя сектор е примерно 1500 лв или 10лв на час.Активната гражданска позиция е не позволяване приемането и налагането или неприемането и не прилагането на закони и мерки, с които населението не е съгласно, чрез протести, стачки, блокади и пр и се явява пряко участие в управлението.Серго искаше да забрани стачките и протестите, но от ЕС му се изсмяха, защото това е един от най демократичните инструменти и не рядко единствения възможен коректив.Приемането за добро на едно правителството на държавата не трябва да става на принципа на фенщината Левски и ЦСКА .Какво ме интересува БСП или ДПС, след като не са на власт.В момента това правителство не върши нищо по добро от което и да е друго правителство.Може би краде по-малко, но това не променя кой знае колко нещата, щото положението в държавата остава критично.

Аватар

Мнение от diplomanta » 11 Яну 2010, 21:46

Искам да ги питам как преди всички избори правят по една тема във всички форуми, яко про Бойко Борисов и където не ти дават гък разум да изкажеш, плюят и бълват сяра ако не си за, а пък после всички недоволни?
Искам да питам всичките цървулести общински съветници и депутати на бойко, какво аджеба си купиха с кредитите точно преди изборите -едните за общински съвет, другите за парламент - и колко всъщност беше тарифата? Аз знам ама искам и те да си го кажат.
Искам да питам ,вярно ли е че всички за да бъдат избрани освен лева дават и оставки, без дата, които Бойко съхранява?
Искам да питам колко пъти още ще се увеличат данъците за да изпълни Бойко двукратните си предизборни обещания за намаляване на данъците? И колко точно си мисли че носи на данъци обикновенния човек в криза?
Искам да питам как така ЦРУ обяви Бойко за мафиот, с 30 убийства. Как немски разследващ журналист доказа връзката му с мафията и това че самият той има здрав чин в нея. Как сръбски разследващи установиха бизнесвръзките на Бойко с техен наркобос - доколкото наркото е точно бизнес. Как мисля че в полша и унгария лицето е осъдено задочно за организиране на мрежа за кражба на коли. А как само ние при това положение сме сигурни, че всичко е наред и Бойко е пич? И Бойко "доказа" че всичко е инсинуация, понеже партията на Гюро Младенов не го обичала, тя платила на ЦРУ да говори така, той е чист и спретнат?

И най вече искам да питам... На тоя народ кога ше му дойде акъла? Ама на тоя въпрос не може да ми отговори нито бойко, нито правителството му, нито даже вие колеги. Щото ако се разровите, и тоя форум е бъкан с Бойковски теми.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Яну 2010, 21:58

Ок бойко е мафиот и т,н на мен това не ми пречи,кефи ме че бачкат по околовръстното и ще стигам на работа за 20 минути не за 1 час
Някой да предложи някой по добър дадоиде на власт за който да гласуваме ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Яну 2010, 22:22

N.Mihaylovski написа:Ок бойко е мафиот и т,н на мен това не ми пречи,кефи ме че бачкат по околовръстното и ще стигам на работа за 20 минути не за 1 час

Ама нормално е да се плюе - природа... Аз и анкета пуснах и резултатите бяха доста противоречиви. Еми някои постъпки не ме кефят, но като цяло има някаква мисъл за народа. Въпросите "Защо ги избрахме" никога не продължават с "трябваше да изберем...", защото ако не бяхме избрали ГЕРБ-аджиите, щеше още да ни оправлява тоя, дето "разпределя порциите на властта в държавата". Вярно е, че обеща доган в затвора, но може-би бившият от властимащите си "е вързал гащите", ако мога така да се изразя. Мен това не ме интересува толкова - кой крал-крал, важното е какво се прави СЕГА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Яну 2010, 22:26

Хората във властта гледат да се нагушат и да лобират за свои познати бизнесмени (олигарси) и така, ние сме просто дойните овце, дето ги стрижат вече до кръв.
Никой не мое ма връне на селу!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Яну 2010, 22:27

Ryapoff написа:
N.Mihaylovski написа:Ок бойко е мафиот и т,н на мен това не ми пречи,кефи ме че бачкат по околовръстното и ще стигам на работа за 20 минути не за 1 час

Ама нормално е да се плюе - природа... Аз и анкета пуснах и резултатите бяха доста противоречиви. Еми някои постъпки не ме кефят, но като цяло има някаква мисъл за народа. Въпросите "Защо ги избрахме" никога не продължават с "трябваше да изберем...", защото ако не бяхме избрали ГЕРБ-аджиите, щеше още да ни оправлява тоя, дето "разпределя порциите на властта в държавата". Вярно е, че обеща доган в затвора, но може-би бившият от властимащите си "е вързал гащите", ако мога така да се изразя. Мен това не ме интересува толкова - кой крал-крал, важното е какво се прави СЕГА!

Сега идват разни евро чичаци дето се кефат на Бойко и му размразяват Евро фондовете и му дават пари,а те не са по глупави от нас великите Български батки
А щом от Евро съюза му гласуват доверие начи не е случайно,бил мутра ББ ми Берлускони от де ги има тези Милиарди,Путин е един много честен и почтен човек също и много беден,стига глупости пределно ясно е че Мафията и правителството работат заедно,важното е да са доволни обикновенние хора
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 11 Яну 2010, 22:32

Е точно това е въпроса, от какво трябва да са доволни обикновените хора при това управление?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Яну 2010, 22:47

Според мен трябва да сте доволни, че си плащате данъците! Какво повече искате ?!
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 11 Яну 2010, 22:49

ivan1590 написа:Е точно това е въпроса, от какво трябва да са доволни обикновените хора при това управление?

Хората са доволни от хляб+зрелища, както много добре ни е известно :mhihi: А понеже в момента има дефицит на хлебец, ББ ни устройва много зрелища, при това съвсем безплатни - всеки ден има по някой екшън, само това с наглите е достойно за направата на сапунка със 6656465 епизода :mhihi:
Последна промяна dimithur на 11 Яну 2010, 22:56, променена общо 1 път
Н.Хайтов

Аватар

Мнение от dimithur » 11 Яну 2010, 22:50

Stanchev написа:Според мен трябва да сте доволни, че си плащате данъците! Какво повече искате ?!

Те в данъчните трябва да раздават и по една тубичка вазелинче, на всички редовни платци ... да не се чувстват много преебани :mhihi:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2010, 23:53

Искам да питам Дянков дали го сърби гъзеца редовно, дето го споменавам всеки ден по няколко пъти затва, че свали толкова много прага за безмитен внос при онлайн пазаруване. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Яну 2010, 23:55

bum_bum написа:Искам да питам Дянков дали го сърби гъзеца редовно, дето го споменавам всеки ден по няколко пъти затва, че свали толкова много прага за безмитен внос при онлайн пазаруване. :mhihi:

Т'ва е най-обичания български министър в момента :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 12 Яну 2010, 0:03

diplomanta написа:...
Относно общ.съветници: или говориш за частен случай, или не те слуша главата :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Яну 2010, 0:44

бих попитал само - колко!? колко дни ,за да видя обещаното и ако не -- колко часа ,за да си съберат багажа и да си одат.

некои клетви явно ловят доста злобно-на дянков детето паднало неска от балкон и е в пирогов- не че е виновно детето за баща си....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата