ВъншнияТ ни министър се изложи
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Виншния ни министър се изложи
///peter написа:dimithur написа:///peter написа:Колега, искаш да кажеш че в брра пишат кото им дойде ли?![]()
Нали знаеш какво е брра?
Не бе, то няма проблема капитала да му е 5к лева, ама кой знае колко хиляди пъти по 5к капитал са минали през него
Колега, правото и тежината на собственост в една фирма се определя от дяловете.
Дяловете са с някакъв номинал и са част от капитала.
С други думи, дори и да са минали 3 000 0000 0000 лв, след като е продала дяловете си, тя няма никакво влияние във фирмата.
Да ама има влияние над 3 000 0000 0000 лв капитал дето са минали през него.

- diplomanta
-
-
Хич, ама никак не е нагласена работата при мадам желева.
При нея съм ходил в качеството си на 1. кандидат да работя по създаването на програми за еврофондовете и 2. Представител на действаща фирма, търсеща информация за европрограмите и с готови проекти. И двата пъти останах с горчивият вкус на нагласена работа в устата, за второто специално и отговорът й беше в тая насока - аз как съм си мислел че ставали тея работи, парите директно на фирмите ли се давали, въобще как съм щял да се класирам....
Тва е човекът койт ода ме представлява и консултира... Не и моят.
Както и да е.
Вчера пуснах новините. Повече няма да го правя. Сетих се в ква помия живея.
Земеделският министър пък е фанал 200 литра ракия във варненско село вчера!
http://money.ibox.bg/news/id_2076320707
Ето че си вършат работата, е!
200 литра. Това за който не знае, баба Гинка ако има слива във двора и не яде сливите а ги фърля в казана без проблем от добра слива оже да изкара и над 200 литра, особено ако вари всяка зима.
А ако има и смокиня... леле!
Обаче земеделският министър снощ ие нахлул у двора и е фанал нарушитела!
Севга баба Гинка е със пранги у затвора, публично порицана по телевизията.
Точно тва е работата на земеделския министър и полицията!
Очаквам бате бойко с патлак и лекарска престилка да тръгне да събира и здравните осигуровки.
С багер сринаха рибарското селище. Незаконно било, нищо че селището го има от преди да я има общината ето го обяви за незаконно. Унищожиха асфалтовият път, който хората сами си сложиха. Закриха рибният пазар във Варна. Евронорми, батка!
А ,министърката не тичала по нормите, ма карай.
Вдигат осигурителния праг и данъците...
Фащат на бабите зимнината.
Какво правят всъщност ли?
Ами ликвидират занаятите и самоиздръжката. Малкото които са останали независими от разбойниците ги ликвидират с извинения за евронорми и какво ли още не. А те отдавна са докарани до състояние да работят полунезаконно, сега и за това ги обвиняват.
За да заробят всички на "едрия бизнес"... Е тва е целта, истинската цел.
Тя Желева кат напусне фирмите мъжът й да не земе да напусне банките?
Нема, но вие очаквайте акциз върху компотите.
А иначе. Пак по телевизията.
Съдът отложи за 24 път делото срещу Малкия маргин. Обвинен в поръчителство на убийство. Заедно с това назначи и проверка дали лицето е напуснало страната и го обяви за общодържавно издирване.
http://news.ibox.bg/news/id_646485892
Аз бих формулирал заглавието по - скоро така:
"След като за 24-ти път отложи делото срещу малкия Маргин, съдът назначи и проверка която да установи дали лицето най - после е успяло да напусне страната"...
....
При нея съм ходил в качеството си на 1. кандидат да работя по създаването на програми за еврофондовете и 2. Представител на действаща фирма, търсеща информация за европрограмите и с готови проекти. И двата пъти останах с горчивият вкус на нагласена работа в устата, за второто специално и отговорът й беше в тая насока - аз как съм си мислел че ставали тея работи, парите директно на фирмите ли се давали, въобще как съм щял да се класирам....
Тва е човекът койт ода ме представлява и консултира... Не и моят.
Както и да е.
Вчера пуснах новините. Повече няма да го правя. Сетих се в ква помия живея.
Земеделският министър пък е фанал 200 литра ракия във варненско село вчера!
http://money.ibox.bg/news/id_2076320707
Ето че си вършат работата, е!
200 литра. Това за който не знае, баба Гинка ако има слива във двора и не яде сливите а ги фърля в казана без проблем от добра слива оже да изкара и над 200 литра, особено ако вари всяка зима.
А ако има и смокиня... леле!
Обаче земеделският министър снощ ие нахлул у двора и е фанал нарушитела!
Севга баба Гинка е със пранги у затвора, публично порицана по телевизията.
Точно тва е работата на земеделския министър и полицията!
Очаквам бате бойко с патлак и лекарска престилка да тръгне да събира и здравните осигуровки.
С багер сринаха рибарското селище. Незаконно било, нищо че селището го има от преди да я има общината ето го обяви за незаконно. Унищожиха асфалтовият път, който хората сами си сложиха. Закриха рибният пазар във Варна. Евронорми, батка!
А ,министърката не тичала по нормите, ма карай.
Вдигат осигурителния праг и данъците...
Фащат на бабите зимнината.
Какво правят всъщност ли?
Ами ликвидират занаятите и самоиздръжката. Малкото които са останали независими от разбойниците ги ликвидират с извинения за евронорми и какво ли още не. А те отдавна са докарани до състояние да работят полунезаконно, сега и за това ги обвиняват.
За да заробят всички на "едрия бизнес"... Е тва е целта, истинската цел.
Тя Желева кат напусне фирмите мъжът й да не земе да напусне банките?
Нема, но вие очаквайте акциз върху компотите.
А иначе. Пак по телевизията.
Съдът отложи за 24 път делото срещу Малкия маргин. Обвинен в поръчителство на убийство. Заедно с това назначи и проверка дали лицето е напуснало страната и го обяви за общодържавно издирване.
http://news.ibox.bg/news/id_646485892
Аз бих формулирал заглавието по - скоро така:
"След като за 24-ти път отложи делото срещу малкия Маргин, съдът назначи и проверка която да установи дали лицето най - после е успяло да напусне страната"...
....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dimithur написа:///peter написа:dimithur написа:///peter написа:Колега, искаш да кажеш че в брра пишат кото им дойде ли?![]()
Нали знаеш какво е брра?
Не бе, то няма проблема капитала да му е 5к лева, ама кой знае колко хиляди пъти по 5к капитал са минали през него
Колега, правото и тежината на собственост в една фирма се определя от дяловете.
Дяловете са с някакъв номинал и са част от капитала.
С други думи, дори и да са минали 3 000 0000 0000 лв, след като е продала дяловете си, тя няма никакво влияние във фирмата.
Да ама има влияние над 3 000 0000 0000 лв капитал дето са минали през него.
Да определено, този капитал винаги идва в нейния джоб.
Най-кофтито на българина е това, че всичко ни е ясно и ние тея игри ги знаем

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: ВъншнияТ ни министър се изложи
Верно че другите са ебати скъсаняците
Ама грозното е че се излагаме супер тъпо,на всички ни е ясно,че и може би други комисари от ЕП не са цветета за мисрисане ама поне не прават такива панаири кат наще

Ама грозното е че се излагаме супер тъпо,на всички ни е ясно,че и може би други комисари от ЕП не са цветета за мисрисане ама поне не прават такива панаири кат наще
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: Защо само до българския казан в ада няма дявол?
ivan1590 написа:Бая време ще мине докато се научим, че трябва да се спазва закона.Дали Първанова или някой друг вади скандални документи няма значение.Кандидатурата на Желева беше много спорна още в самото начало не само в България, но и в ЕП.Защо трябваше да упорства и да се излага, като си знае кирливите ризи.ЕП не е България, където можеш да покриеш всичко и никой да не ти търси сметка и без ценз и морал да заемеш(да си купиш) каквато си искаш позиция.Кажете поне един разумен довод, да се опитваме да направим тая маймуна еврокомисар, сигурно няма други подходящи?Нито биографията, нито образованието, нито връзките, нито постъпките и я правят подходяща според мен.Аз лично ще се радвам да бъде отстранена, пък дано следващия път някой по достоен да предложим.
Щото там е кокала, то са фондове-модове и разни други европейски благинки и екстри

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Хахаха сега чета в нета, Бойко как я е защитил - "Има по-трагични кандидати от Желева" хахах, поне си призна, че е трагична 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа: Я се замислите реално, кой от вас би го направил ? Дали ако ти дадат едно фондче от 100тина милиона евро, нема да го налееш във фирмата на баджанака/шурея/лелинчо си, или ще проведеш чист и почтен търг В случая при нас рибата не се разваля от към главата, ми от към опашката
Ами така е-що да търси чужди и непроверени хора

Никой не мое ма връне на селу!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Желева вярно е трагична, но аз гледах части от изслушването на момата англичанка, която се готви за външен министър на ЕС (и ще стане). Същите общи приказки, но казани на правилен английски. Европарламента е пародия.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Taзи жена 2 изречения не може да върже. В сравнение с М.Кунева е просто тотална излагация.
Срамота, че е допуснала да дискредитира "шеметната си кариера" от последните няколко месеца по толкова жалък начин за мен е показател за тотална некомпетентност.
А какъв е ресора й и колко е важен няма никакво значение.
Срамота, че е допуснала да дискредитира "шеметната си кариера" от последните няколко месеца по толкова жалък начин за мен е показател за тотална некомпетентност.
А какъв е ресора й и колко е важен няма никакво значение.
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Нищо ново под слънцето. Просто тая излагация не можаха да я замажат в гъзоблизната ни родна преса, щото се предаваше на живо
Сигурен съм, че поводи да ни се смеят хората има на всяко официално и не-официално посещение на министър-председателят ни. Ама с такъв блестящ ум начело на държавата какви хора очаквате да предлага за ръководните позиций. Само си спомнете за Божидар Димитров, който му бил приятел. Да се смееш ли да плачеш ли!!???
И да най-големия проблем на Желева не беше глупавата история с фирмата й (не я оправдавам ако е нарушила закона за конфликт на интереси), ами тоталната и некомпетентност. Мама му, стара човек като ходи на интервю за работа в някоя незнайна фирма отделя известно време за да се подготви, а тая отива на изслушване пред ЕНП и сякаш пада от Марс и на "техническите" въпроси отговаря с пълни глупости и празни приказки. Ето това е България, и всички ни се смеят и има защо

И да най-големия проблем на Желева не беше глупавата история с фирмата й (не я оправдавам ако е нарушила закона за конфликт на интереси), ами тоталната и некомпетентност. Мама му, стара човек като ходи на интервю за работа в някоя незнайна фирма отделя известно време за да се подготви, а тая отива на изслушване пред ЕНП и сякаш пада от Марс и на "техническите" въпроси отговаря с пълни глупости и празни приказки. Ето това е България, и всички ни се смеят и има защо

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не бе,не си прав ебаси,беше се подготвила женицата,убаво изглеждаше и с тоя убав тоалет,па къв сутиен носи...жалко че не и дадоха възможност,нек'ви глупости я питаха,защо,като всеки знае "да го духат бедните"
Ето и ББ как я защити
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2699011
"Според него клеветите срещу нея са атака срещу правителството заради успехите му. "
"Желева е защитила "блестящо" отговорите
на съществените въпроси.
"Тя показа задълбочена подготовка и детайлно познание на въпроси, за които тя би отговаряла като еврокомисар," заяви Цачева."

Ето и ББ как я защити

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2699011
"Според него клеветите срещу нея са атака срещу правителството заради успехите му. "

"Желева е защитила "блестящо" отговорите
на съществените въпроси.
"Тя показа задълбочена подготовка и детайлно познание на въпроси, за които тя би отговаряла като еврокомисар," заяви Цачева."

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Ха-ха-ха, това искренно ме развесели. No comment!!!Е.Димитров написа:"Според него клеветите срещу нея са атака срещу правителството заради успехите му. "
"Желева е защитила "блестящо" отговорите на съществените въпроси.
"Тя показа задълбочена подготовка и детайлно познание на въпроси, за които тя би отговаряла като еврокомисар," заяви Цачева."![]()

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Мен пък не ми е смешно, защото виждам, че в политиката почват да се повтарят тертипи от преди 20 години 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Мен пък не ми е смешно, защото виждам, че в политиката почват да се повтарят тертипи от преди 20 години
Teртипите са от преди 65 години и не са спирали да се повтарят

http://www.dnes.bg/images/slideshows/00 ... middle.jpg
Pfff и има наглостта да се обяснява, че нищо не била нарушила - то разбирам само да лъжеше безочливо, ама така и да маже отгоре вече е прекалено. Според мен ще се оправим чак когато :
1. Политиците ни станат набори след '89та
2. Нямат и не са имали отявлени комунисти в рода си.
Демек към 2387, когато тези две условия бъдат изпълнени, България може и да тръгне напред. Дотогава всичко ще е една пародия

Последна промяна dimithur на 13 Яну 2010, 13:38, променена общо 1 път