Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV
Е, то категория "Джип" не съществува доколкото помня...
А това как си го превеждаш: а максималният му въртящ момент достига 1 350Нм., но от съображения за сигурност немците са го ограничили до 1 100Нм.,
За мен това си е чиста проба скопяване- щом мотора дава толкова, ама го ограничават до по-малко 
А това как си го превеждаш: а максималният му въртящ момент достига 1 350Нм., но от съображения за сигурност немците са го ограничили до 1 100Нм.,

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
ms написа:Кое му е хубавото на тоя джипПочни от там, че е грозен колкото искаш и дори в повече, и стигнеш до... До където и да стигнеш хубавото в тоя джип е само мотора- ама пък той е скопен, щото другото след него е калпаво
колега не те знам каква машинка караш ама как може да кажеш че е калпаво след като не си го карал? Въобще как коментирате техническата част след като не сте сядали зад волана на това "произведение" ?! То така излиза че всичките сте по добри даже от тестовите пилоти на топ гиър и т.н. без да ги карате давате пълна оценка на нещо само от картинки и малко информация в нета

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ееее , най-големите спамари - Пешката и жормандар се събрах и глей бисери на поразия
Първо - Х6М няма нищо , ама нищо общо със ГЛК брабус - колата е по-слаба със 200 коня , слага си мощността на пътя и има перфктната скоростна кутия , без да се налага ограничаване на върятщия момнет
Самата Х6 има по-нисък център на тежестта , много , много по-широка база и аеродинамична форма . Да не говорим , че струва 3 пъти по-малко пари и е позициониран два класа по-нагоре . СУВ със 1100 нм и задно , никога ама никога в реалния живот не може да даде 4,3 до 100 км/ч ... СЛ 65 АМГ Блак Сериис 650 коня с 250 кила олекотен с триста зора , хората му правят 4,1 до 100 км/ч заради бруталното превъртне на гумите , ама някой и за сцепление трябва да се сети ...
Виждам , че защитницте на правото слово , също така ни казват да си мълчим - от Брабус си знаят работата - ами явно има и хора които си я знаят доста по-добре от тях и не ми трябват 60 милиарда евро за да преценя , че малък СУВ на задно , със 750 коня , скоростна кутия която не може да поеме мощността и цена значително по-висока от колкото на Ламбо ЛП710 СВ ... е най-голямата издънка на пазара
много точно казано
Колегата МС си каза всичко много правилно , но няма кой да забалежи - като няма какво друго се минава на баналното - ти направи по-добро . Ми ок - на вас като не ви харесва Хари Потър , вземете 300 000 000 млн и направете по-хубав филм
човека ти казва , че е безмислено и безбожно скъпо- за калапаво - виж някъде на колко Брабуса са им изгорели турбинити и тогава говори ...
ако случайно не си чул , всички суперспортни коли (без Порше) са на загуба - за това нито Ламбо нито Ферари са самостоятелни . Брабус си правят рекалама с тея модели и после избиват парите от останалите си тунинг проекти които са много по-смислени и продаваеми естествено . ГЛК брабус и Брабос Блек Барон , посмърнот не могат да си върнат инвсетициите и за тва тоя ламерски моторо с слага на всичко що може и не може , от ГЛК до Майбах , макра , че още не са направили скоростна кутия за него и за това си СКОПЯВАТ двигателя .
Пример за мощен мотор и подходяща скоростна кутия е 7г троник и 6.2л мотор на АМГ ...

Първо - Х6М няма нищо , ама нищо общо със ГЛК брабус - колата е по-слаба със 200 коня , слага си мощността на пътя и има перфктната скоростна кутия , без да се налага ограничаване на върятщия момнет

Виждам , че защитницте на правото слово , също така ни казват да си мълчим - от Брабус си знаят работата - ами явно има и хора които си я знаят доста по-добре от тях и не ми трябват 60 милиарда евро за да преценя , че малък СУВ на задно , със 750 коня , скоростна кутия която не може да поеме мощността и цена значително по-висока от колкото на Ламбо ЛП710 СВ ... е най-голямата издънка на пазара

Това, че защитавате енженерите в БРАБУС не ви доближава до тези коли , да си знаете само
много точно казано
Колегата МС си каза всичко много правилно , но няма кой да забалежи - като няма какво друго се минава на баналното - ти направи по-добро . Ми ок - на вас като не ви харесва Хари Потър , вземете 300 000 000 млн и направете по-хубав филм

как може да кажеш че е калпаво след като не си го карал
човека ти казва , че е безмислено и безбожно скъпо- за калапаво - виж някъде на колко Брабуса са им изгорели турбинити и тогава говори ...
! А това дали има смисъл в СУВ-а няма смисал да коментирате, защото надали сте по-добри маркетолози от тези на Брабуснадали го правят само за славата се пак всичко е пари
ако случайно не си чул , всички суперспортни коли (без Порше) са на загуба - за това нито Ламбо нито Ферари са самостоятелни . Брабус си правят рекалама с тея модели и после избиват парите от останалите си тунинг проекти които са много по-смислени и продаваеми естествено . ГЛК брабус и Брабос Блек Барон , посмърнот не могат да си върнат инвсетициите и за тва тоя ламерски моторо с слага на всичко що може и не може , от ГЛК до Майбах , макра , че още не са направили скоростна кутия за него и за това си СКОПЯВАТ двигателя .
Пример за мощен мотор и подходяща скоростна кутия е 7г троник и 6.2л мотор на АМГ ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
lowshow написа:колега не те знам каква машинка караш ама как може да кажеш че е калпаво след като не си го карал? Въобще как коментирате техническата част след като не сте сядали зад волана на това "произведение" ?! То така излиза че всичките сте по добри даже от тестовите пилоти на топ гиър и т.н. без да ги карате давате пълна оценка на нещо само от картинки и малко информация в нетаДруго освен визията не знам как може да оценявате, която пък не е никак лоша! А това дали има смисъл в СУВ-а няма смисал да коментирате, защото надали сте по-добри маркетолози от тези на Брабус
надали го правят само за славата се пак всичко е пари
То си пише какво карам под аватара, мен ме е срам да го кажа

А как сме коментирали като не сме сядали ли- лесно... Не ми е нужно да седна зад волана на тоя кашон за да кажа, че е безсмислен- за това се иска само малко здрав разум. Не ми е и трудно да заявя, че силно ме съмнява времето за 0-100 което са дали- нито ще са първите, нита са единствените които дават доста оптимистични времена... А дали го правят за пари или за реклама е нещо което само те си знаят, но сега докато се шуми около модела ще получат не малко безплатна реклама по списания, предавания и т.н.

Само за визията мога да се съглася- всеки има мнение по въпроса и е прав за себе си...
ПС: Ако ще коментираме само модели които сме карали в тоя форум мноооого рядко ще се пише за нещо по-ново от Е39 и Е46

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Браво Ачо,ти си слънцето в тоя форум,ти си бмвпедията сред информационните технически масиви от данни,точен,ясен,конкретен и ерудиран--благодаря ти че те има с всичкия ти опит през годините на инженер и тестови пилот,човек карал и сравнявал хиляди автомобили и винаги даващ най-точната оценка.Мисля че топгиър и фифтгиър имат сериозен конкурент в твое лице.Аллилуя.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Браво Ачо,ти си слънцето в тоя форум,ти си бмвпедията сред информационните технически масиви от данни,точен,ясен,конкретен и ерудиран--благодаря ти че те има с всичкия ти опит през годините на инженер и тестови пилот,човек карал и сравнявал хиляди автомобили и винаги даващ най-точната оценка.Мисля че топгиър и фифтгиър имат сериозен конкурент в твое лице.Аллилуя.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти - човек на АМС съм - топ гиър на сапун

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Отвори си консултантска тема,да посредничиш при покупката на автомобил на всички нас.Мисля,че с твоята компетенция и знания ще станеш милионер.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Отвори си консултантска тема,да посредничиш при покупката на автомобил на всички нас.Мисля,че с твоята компетенция и знания ще станеш милионер.

Спестих си да започнам първи дакоментирам колата. Ми освен един изрудски двигател, друго няма. Грозотия до шия - според мен МЛ-ките са най грозните СУВ-ове на Мерцедес. след тях са ГЛК. Ако този двигател беше в Г-классе, с по-добра скоростна кутия, сигурно нямаше да се оплюва толкова, знам ли.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Колега МС, не си прочел внимателно, не казвам ,че ГЛК е хубав особено на външен вид и аз мисля ,че е грозен и безмислен. Просто ми напрай впечатление ,че понеже е от опозицията веднага го оплюхте, а когато от наша страна или марка която ви допада има нещо подобно е супер хубаво. Спора защо не са му сложили 7г троник както вече обяснихме единствено 5 степенната може да понесе дори скопения въртящ момент. Да не говорим ,че с толкова мощност 7 скорости за излишни, пак казвам драг колите с по 2к коня са 2 степенен автомат или 3-4 ръчна защо ли? Порше случайно да са сложили ПДК на ГТ2, ше сложат ама като го доработят да издържа. И изчакайте 2 год да видим Х6м колко ше му изкара трансмисията с тия коне и тогава да правим сравнения.
И наистина няма смисъл да правят двигател и после да го скопяват защото неможе останалто да го понесе, това ,че има толкова въртящ момент се усеща особено след 100, и може да задминаваш и да те натиска седалката без да качваш високи обороти и без да натискаш додолу.
Впрочем това не е най-бързия легален СУВ. Hennessy srt8 е най -бързия
И наистина няма смисъл да правят двигател и после да го скопяват защото неможе останалто да го понесе, това ,че има толкова въртящ момент се усеща особено след 100, и може да задминаваш и да те натиска седалката без да качваш високи обороти и без да натискаш додолу.
Впрочем това не е най-бързия легален СУВ. Hennessy srt8 е най -бързия
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Това ГЛК ми е толкова грозно и отвратително, че пари да ми дават няма да го карам, ужасен дизайн има
Лично мнение

Лично мнение

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Nightmare написа:Това ГЛК ми е толкова грозно и отвратително, че пари да ми дават няма да го карам, ужасен дизайн има![]()
Лично мнение
нека да ми дават пари пък ко ще насила ще го карам

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Nightmare написа:Това ГЛК ми е толкова грозно и отвратително, че пари да ми дават няма да го карам, ужасен дизайн има![]()
Лично мнение
Дизайнът си е уникален.
лично мнение...

Хубаво де... Външният вид си е до лично мнение и моето е, че е отвратително.
Но ще попитам едно - ако ви харесва на външен вид и имате 800 000 лева да дадете за кола, GLK от Brabus ли ще си купите, или някой истински спортен автомобил?
Има срашен двигател добре. Но той не може да бъде използван по най-добрия начин. Нито може да се постигне поведение на пътя като на един спортен автомобил (ако щете и като на Х6), нито е с толкова добра аеродинамика, нито ще придаде такова удоволствие от шофирането.
Та... Аз такава кола не бих си взел.
Но ще попитам едно - ако ви харесва на външен вид и имате 800 000 лева да дадете за кола, GLK от Brabus ли ще си купите, или някой истински спортен автомобил?
Има срашен двигател добре. Но той не може да бъде използван по най-добрия начин. Нито може да се постигне поведение на пътя като на един спортен автомобил (ако щете и като на Х6), нито е с толкова добра аеродинамика, нито ще придаде такова удоволствие от шофирането.
Та... Аз такава кола не бих си взел.

брабус от край време
са си правели цигански коли
не мога да разбера
защо толкова доближавате брабус до мерцедес
нямат нищо общо
пълна педерастия е тоя брабус глк, както и останалите им тъпанарски модели
да не говорим кви са им мангалски тунинг пакетите
сетете се кой е официалния представител на брабус в бг..
ммда, ратола
цигани представят цигански брабуси, сметай =)))
са си правели цигански коли
не мога да разбера
защо толкова доближавате брабус до мерцедес
нямат нищо общо
пълна педерастия е тоя брабус глк, както и останалите им тъпанарски модели
да не говорим кви са им мангалски тунинг пакетите
сетете се кой е официалния представител на брабус в бг..
ммда, ратола
цигани представят цигански брабуси, сметай =)))
No bling at the Ring